Şimdi Ara

HİÇ İNTİKAM ALABİLDİNİZ Mİ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
3.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Teknode

İntikam almayı düşünecek kadar kimseye kin beslemedim. İntikam almak istersen, o kişiye kin beslemek zorunda kalırsın.
    Kin bence insanın en büyük düşmanlarından biridir. İçten içe yer, bitirir. Kendinizi intikam alacak kadar zor duruma sokmamanızı tavsiye ederim.
    Hocam kafan yerinde mi

Son cümleyi meth içip mi yazdin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Japon Hamzayoutube
    SONUNDA ONİGİRİME KAVUŞUYORUM!! (Güney Kore'de Son Günüm)
    https://www.youtube.com/watch?v=g2Cy9eqxan0&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda almıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Hocam kafan yerinde mi

Son cümleyi meth içip mi yazdin

Alıntıları Göster
    Ne alaka ? Sen o intikam zehrini iç bakalım hayatın nasıl şekilleniyor.
    Biri sana kötü bir şey yapsa,sana kötülük yapan kişiyi bir dilim ekmeğe muhtaç halde görsen,sana kötülük yaptığı aklına geldi diye elindeki o bir dilim ekmeği paylaşmayacak mısın ?
    Anlayabileceğini sanmıyorum gerçi ama neyse. Birinden kötülük görürsen intikam al, ona kötülük yap, düşerse bir tekme de sen vur.

• quote:

Biri sana kötü bir şey yapsa,sana kötülük yapan kişiyi bir dilim ekmeğe muhtaç halde görsen,sana kötülük yaptığı aklına geldi diye elindeki o bir dilim ekmeği paylaşmayacak mısın ?
    Anlayabileceğini sanmıyorum gerçi ama neyse. Birinden kötülük görürsen intikam al, ona kötülük yap, düşerse bir tekme de sen vur.

Alıntıları Göster
    Hocam seni iyi korumuşlar kotu olay hic yasamamissin

Ne ekmek paylasmasi imkani bulsam icinde ışın kılıci gezdirecegim insanlar var

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Hocam seni iyi korumuşlar kotu olay hic yasamamissin

Ne ekmek paylasmasi imkani bulsam icinde ışın kılıci gezdirecegim insanlar var

Alıntıları Göster
    ışın kılıcına yazık değil mi ?
  • Death Note kullanıcısına yanıt
    Death Note u bana verin intikamın kralını alayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

arkadaşlar, intikam ateşi belki başkasını da yakar ama sizi elbet yakar aklınızda olsun.
    Reizzzzzzzz, verdim şükunu.
  • liseden bir arkadaşım ile yıllar sonra aynı işyerinde çalışmaya başladık.. o benden 3-4 yıl önce girmişti.. neyse 2. yılımdı...

bizim müdür baba adamdı ama kötü bir alışkanlığı vardı at yarışı, tv de görüp hayret ederdim gerçekğini görmek şaşırtıyordu.. adam 2012 yılı için 8.000 maaş alıyordu. ama herkese borcu vardı, bizim şirkete 20.000 küsür, kardeşimin çalıştığı yan kuruluşa 5.000 felan. daha sonra bir iki kişiye kredi çektirdiğini de duydum.

bir gün bu benim arkadaşı alıp çarşıya götürdü. bende işkillendim çünkü benim biraderden borç istemiş oda veremem falan demiş.
    neyse akşam 8 gibi bizim arkadaşı aradım.. işte durumu üstü kapalı anlattım "müdür iyi hoş adam ama durumu bu. üstüne kredi falan derse yok de falan" dedim. (ben hatalıyım kabul ediyorum, ama gerçekten kötü niyetim yoktu )

sabah işe geldim, daha kıçım kotuğa değmeden personel müdürü aradı odasına çağırdı odaya gittim bizim müdür orada; adam direkt "sana mı düştü benim borcum harcım" dedi iyi bir kalayladı.. neyse haklısın dedim çıkarıyorsan çıkar üstüme vazife olmayan şeye karıştım falan dedim.. müdür konuyu kapatmamı arkadaşa da bir şey dememi söyledi. ama ben deliriyorum

beynimden vurulmuşa döndüm biz 8 yıllık arkadaşımız yanmasın dedik adam dakikasına yetiştirmiş, kovulmam için...
    neyse ağzımı açıp tek kelime etmedim. suratım nasıl bir hal almışsa şef araya çekip zorla konuşturdu. bende anlattım. adam iyi bir sövdü sonra işine bak dedi..

sonra olanlar oldu..
    8-10 ay sonra şirket küçülme kararı aldı.. işten çıkarmalar başladı. yeni girenden eskiye doğru çıkarıyorlar ilk dalga bana vurmadı ama 2. dalga vuracaktı. neyse iş aradım güzel bir yerde o zamankinin imkanında çok daha iyi iş buldum anlaştık. şefin yanına gittim ben çıkacam dedim. adam direkt "sen bu işi kabul etme ben senin bu arkadaşı işten arttrırım" dedi. benim eğitim ve mesleki yeterliliğim ona göre iyiydi ben iş bulmakta zorlanmıyordum ama onun işi zordu..
    kabul ettim sırf o işsiz kalsın diye daha iyi bir işe gitmedim. o ise 6 ay işsiz kaldıkdan sonra askerliğe gitti.
    aradan 2 yıl geçti samimi arkadaşımın biri aradı bir firmada muhasebe müdürü. o zamana göre baya baya iyi imkanlarla buna iş teklifi sunulmuş her şeyde anlaşılmış sadece p.tesi gel. başla denmesi kalmış.. tanınyon mu bunu dedi senin arkadaşınmış dedi.. aynen şöyle dedim "xxx 7 yıldır arkadaşız eğer oc'nu işe alırsan senle bir daha konuşmam" vurduğum 2. çelme..
    ve bundan 6 ay sonra şuan çalıştığım firmaya başvurmuştu.. normalde düşük bir pozisyon geleni alırlar.. sordular "nasıl diye"

Allah büyük, o ***'un ne zaman işi düşerse / yolu kesişirse basacam tekmeyi.. daha dün gibi gözümün önünde: "niye lan niye bir insan niye böyle bir şey yapar.. ben sen zarar görme diye sana bir şeyler demişim sen niye böyle bir şey yaptın"
    dövseydim rahatlarmıydım bilmiyorum.. ama 3-4 yılda adamı 3 işten ettim..

• Nikopoll kullanıcısına yanıt
    Bu ne alaka?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun_

liseden bir arkadaşım ile yıllar sonra aynı işyerinde çalışmaya başladık.. o benden 3-4 yıl önce girmişti.. neyse 2. yılımdı...

bizim müdür baba adamdı ama kötü bir alışkanlığı vardı at yarışı, tv de görüp hayret ederdim gerçekğini görmek şaşırtıyordu.. adam 2012 yılı için 8.000 maaş alıyordu. ama herkese borcu vardı, bizim şirkete 20.000 küsür, kardeşimin çalıştığı yan kuruluşa 5.000 felan. daha sonra bir iki kişiye kredi çektirdiğini de duydum.

bir gün bu benim arkadaşı alıp çarşıya götürdü. bende işkillendim çünkü benim biraderden borç istemiş oda veremem falan demiş.
    neyse akşam 8 gibi bizim arkadaşı aradım.. işte durumu üstü kapalı anlattım "müdür iyi hoş adam ama durumu bu. üstüne kredi falan derse yok de falan" dedim. (ben hatalıyım kabul ediyorum, ama gerçekten kötü niyetim yoktu )

sabah işe geldim, daha kıçım kotuğa değmeden personel müdürü aradı odasına çağırdı odaya gittim bizim müdür orada; adam direkt "sana mı düştü benim borcum harcım" dedi iyi bir kalayladı.. neyse haklısın dedim çıkarıyorsan çıkar üstüme vazife olmayan şeye karıştım falan dedim.. müdür konuyu kapatmamı arkadaşa da bir şey dememi söyledi. ama ben deliriyorum

beynimden vurulmuşa döndüm biz 8 yıllık arkadaşımız yanmasın dedik adam dakikasına yetiştirmiş, kovulmam için...
    neyse ağzımı açıp tek kelime etmedim. suratım nasıl bir hal almışsa şef araya çekip zorla konuşturdu. bende anlattım. adam iyi bir sövdü sonra işine bak dedi..

sonra olanlar oldu..
    8-10 ay sonra şirket küçülme kararı aldı.. işten çıkarmalar başladı. yeni girenden eskiye doğru çıkarıyorlar ilk dalga bana vurmadı ama 2. dalga vuracaktı. neyse iş aradım güzel bir yerde o zamankinin imkanında çok daha iyi iş buldum anlaştık. şefin yanına gittim ben çıkacam dedim. adam direkt "sen bu işi kabul etme ben senin bu arkadaşı işten arttrırım" dedi. benim eğitim ve mesleki yeterliliğim ona göre iyiydi ben iş bulmakta zorlanmıyordum ama onun işi zordu..
    kabul ettim sırf o işsiz kalsın diye daha iyi bir işe gitmedim. o ise 6 ay işsiz kaldıkdan sonra askerliğe gitti.
    aradan 2 yıl geçti samimi arkadaşımın biri aradı bir firmada muhasebe müdürü. o zamana göre baya baya iyi imkanlarla buna iş teklifi sunulmuş her şeyde anlaşılmış sadece p.tesi gel. başla denmesi kalmış.. tanınyon mu bunu dedi senin arkadaşınmış dedi.. aynen şöyle dedim "xxx 7 yıldır arkadaşız eğer oc'nu işe alırsan senle bir daha konuşmam" vurduğum 2. çelme..
    ve bundan 6 ay sonra şuan çalıştığım firmaya başvurmuştu.. normalde düşük bir pozisyon geleni alırlar.. sordular "nasıl diye"

Allah büyük, o ***'un ne zaman işi düşerse / yolu kesişirse basacam tekmeyi.. daha dün gibi gözümün önünde: "niye lan niye bir insan niye böyle bir şey yapar.. ben sen zarar görme diye sana bir şeyler demişim sen niye böyle bir şey yaptın"
    dövseydim rahatlarmıydım bilmiyorum.. ama 3-4 yılda adamı 3 işten ettim..
    Alaattin Çakıcı'nın bir lafı var hocam, aklıma o geldi. YouTube'dan mahkeme videosunu izlersen, hakime verdiği ayarı, dediğimi anlarsın.

• quote:

Alıntıları Göster
    İyilikten maraz doğar. İnsanlara iyilik yaparken 2 kere düşünün. Size kötülük yapan insanlara iyilik yaparken de 20 kere düşünün.

• Aldım ama mutlu olmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChicoTravieso93

Bu ne alaka?
    ZZOOOAARRTTTTTTTTT
    Buyur dostum;
    HİÇ İNTİKAM ALABİLDİNİZ Mİ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChicoTravieso93

Buyur dostum;
    Hocam temiz donda yollarmısın

HİÇ İNTİKAM ALABİLDİNİZ Mİ?
  • kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    Sen var ya sen çok büyük bi adamsın

Resmen içinde gezdirmissin şerefsizin helal olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ø

Aldım ama mutlu olmadım.
    Ooo usta bayadir gormuyordum seni

Neden öyle oldu olay neydi anlatsana

• 3 kere ben aldım, 1 kere benden aldılar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.