< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
arkadaşlar, intikam ateşi belki başkasını da yakar ama sizi elbet yakar aklınızda olsun.
|
liseden bir arkadaşım ile yıllar sonra aynı işyerinde çalışmaya başladık.. o benden 3-4 yıl önce girmişti.. neyse 2. yılımdı...
bizim müdür baba adamdı ama kötü bir alışkanlığı vardı at yarışı, tv de görüp hayret ederdim gerçekğini görmek şaşırtıyordu.. adam 2012 yılı için 8.000 maaş alıyordu. ama herkese borcu vardı, bizim şirkete 20.000 küsür, kardeşimin çalıştığı yan kuruluşa 5.000 felan. daha sonra bir iki kişiye kredi çektirdiğini de duydum. bir gün bu benim arkadaşı alıp çarşıya götürdü. bende işkillendim çünkü benim biraderden borç istemiş oda veremem falan demiş. neyse akşam 8 gibi bizim arkadaşı aradım.. işte durumu üstü kapalı anlattım "müdür iyi hoş adam ama durumu bu. üstüne kredi falan derse yok de falan" dedim. (ben hatalıyım kabul ediyorum, ama gerçekten kötü niyetim yoktu ) sabah işe geldim, daha kıçım kotuğa değmeden personel müdürü aradı odasına çağırdı odaya gittim bizim müdür orada; adam direkt "sana mı düştü benim borcum harcım" dedi iyi bir kalayladı.. neyse haklısın dedim çıkarıyorsan çıkar üstüme vazife olmayan şeye karıştım falan dedim.. müdür konuyu kapatmamı arkadaşa da bir şey dememi söyledi. ama ben deliriyorum beynimden vurulmuşa döndüm biz 8 yıllık arkadaşımız yanmasın dedik adam dakikasına yetiştirmiş, kovulmam için... neyse ağzımı açıp tek kelime etmedim. suratım nasıl bir hal almışsa şef araya çekip zorla konuşturdu. bende anlattım. adam iyi bir sövdü sonra işine bak dedi.. sonra olanlar oldu.. 8-10 ay sonra şirket küçülme kararı aldı.. işten çıkarmalar başladı. yeni girenden eskiye doğru çıkarıyorlar ilk dalga bana vurmadı ama 2. dalga vuracaktı. neyse iş aradım güzel bir yerde o zamankinin imkanında çok daha iyi iş buldum anlaştık. şefin yanına gittim ben çıkacam dedim. adam direkt "sen bu işi kabul etme ben senin bu arkadaşı işten arttrırım" dedi. benim eğitim ve mesleki yeterliliğim ona göre iyiydi ben iş bulmakta zorlanmıyordum ama onun işi zordu.. kabul ettim sırf o işsiz kalsın diye daha iyi bir işe gitmedim. o ise 6 ay işsiz kaldıkdan sonra askerliğe gitti. aradan 2 yıl geçti samimi arkadaşımın biri aradı bir firmada muhasebe müdürü. o zamana göre baya baya iyi imkanlarla buna iş teklifi sunulmuş her şeyde anlaşılmış sadece p.tesi gel. başla denmesi kalmış.. tanınyon mu bunu dedi senin arkadaşınmış dedi.. aynen şöyle dedim "xxx 7 yıldır arkadaşız eğer oc'nu işe alırsan senle bir daha konuşmam" vurduğum 2. çelme.. ve bundan 6 ay sonra şuan çalıştığım firmaya başvurmuştu.. normalde düşük bir pozisyon geleni alırlar.. sordular "nasıl diye" Allah büyük, o ***'un ne zaman işi düşerse / yolu kesişirse basacam tekmeyi.. daha dün gibi gözümün önünde: "niye lan niye bir insan niye böyle bir şey yapar.. ben sen zarar görme diye sana bir şeyler demişim sen niye böyle bir şey yaptın" dövseydim rahatlarmıydım bilmiyorum.. ama 3-4 yılda adamı 3 işten ettim.. |
Alamadım , şerefsiz akrabalar malımızı gasp etti
|
Ne alaka ? Sen o intikam zehrini iç bakalım hayatın nasıl şekilleniyor.
Biri sana kötü bir şey yapsa,sana kötülük yapan kişiyi bir dilim ekmeğe muhtaç halde görsen,sana kötülük yaptığı aklına geldi diye elindeki o bir dilim ekmeği paylaşmayacak mısın ? Anlayabileceğini sanmıyorum gerçi ama neyse. Birinden kötülük görürsen intikam al, ona kötülük yap, düşerse bir tekme de sen vur. |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MamiSTARK -- 27 Nisan 2020; 19:21:44 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MamiSTARK -- 27 Nisan 2020; 19:35:15 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |