Şimdi Ara

HİÇ İNTİKAM ALABİLDİNİZ Mİ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
3.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hep canımı yaktılar ama intikam alamadım.Hakkını savunamayan bir eziğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B7BA8EA93

Hep canımı yaktılar ama intikam alamadım.Hakkını savunamayan bir eziğim.
    o zaman nick mesaj uyumsuzluğu mu
  • haklı olmak yetmez güçlü olmanız şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B7BA8EA93

Hep canımı yaktılar ama intikam alamadım.Hakkını savunamayan bir eziğim.
    Ayni durumdayiz

Öç alamayan zayif biriyim :(

Güç her şey dünyada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10B574946

o zaman nick mesaj uyumsuzluğu mu

Alıntıları Göster
    Oradaki pısırık kedi benim aslında.
  • Sevdiğim kız en yakın arkadaşıma onun sevgilisi olduğu halde gidince bende intikam ateşinden yakın arkadaşımın sevgilisiyle çıktım intikam alabildim mi alamadım mı orası tartışılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thxarsenall -- 28 Nisan 2020; 23:14:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aldım,pişmanım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silenforce

Aldım,pişmanım.
    Niye

• Allah'ın adaletini beklersek işimiz var demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Niye

Alıntıları Göster
    Bundan yaklaşık 11 sene önce ilkokulda yemekhane sırasında herkes kaynak yapardı,biz de çocuğuz o zamanlar hak,hukuk,adalet bir haberiz.Ben de kaynak yaptım.Sıranın en arkasında bir çocuk kaldı,okulun en sünepe,yıkık,başarısız öğrencisi tanım size kalmış.Ağlayarak sıradan çıktı,biz de yemek almaya yaklaşmışız,bu merdivenlerden koşa koşa aşağı bir inersin,karambole sıraya bir yumruk,hala hatırlarım acısını.7.Sınıftaki bir çocuk nasıl öyle vurur diye de düşünürüm,o çizgi filmlerde kuş uçuruyorlar ya o gerçek işte.5-6 Saniye ne olduğunu anlayamadım hayat bir yavaşladı,tam yanağımla burnumun arasında yapıştırmıştı it.Kendime geldikten sonra çocuğu benden kaçırmaya çalışıyorlardı.Ağzımdan salyalar akarak çocuğa saldırmaya çalışıyordum ben de.O yemekhaneci tombul teyzelerin 2-3 tanesi beni yaka paça tutuyor bebeye de yemeği verip yolladılar.Nasıl sinir oldum ama,gözüm döndü.Neyse bunlara dedim tamam sakinim,şikayet ederim,ceza verirler.Beni de sıraya sokmadan yemek verip içeri yolladılar.Bir kaşık aldım,iki aldım,üç aldım çocuk arkamda kahkaha atıyor arkadaşlarıyla,masadan yavaşça ses yapmadan kalktım çocuğun arkasına gittim omzundan tutup,metal tabldota 3-4 kere vurdum.Hocanın biri nasıl koşturduysa beni gelip geri fırlattı,tabi bir kere vurduktan sonrası bende yok.Ayırmak için geriye attıklarını hatırlıyorum sadece,o arada vurma kısmı yok.Çocuğun burnu çatlamıştı,bir veya iki kere daha vursam muhtemelen kırılıcaktı.
    O an ve sonrasında pişman değildim ama annesinin hastahanede ağlamaları bazen rüyalarıma girdikçe yüreğim burkuluyor,kendimi kötü hissediyorum.Belki yine olsa yine aynısını yaparım ama yine aynı pişmanlığı duyarım.
    Bir güzel tarafı,güvenlik kameraları saolsun disipline de gitmedik,ikimiz de okul idaresinde imzalı bir şekilde uyarı almıştık.Bir sonraki hareketimizde direk atılmak üzere.

• quote:

Orijinalden alıntı: Silenforce

Bundan yaklaşık 11 sene önce ilkokulda yemekhane sırasında herkes kaynak yapardı,biz de çocuğuz o zamanlar hak,hukuk,adalet bir haberiz.Ben de kaynak yaptım.Sıranın en arkasında bir çocuk kaldı,okulun en sünepe,yıkık,başarısız öğrencisi tanım size kalmış.Ağlayarak sıradan çıktı,biz de yemek almaya yaklaşmışız,bu merdivenlerden koşa koşa aşağı bir inersin,karambole sıraya bir yumruk,hala hatırlarım acısını.7.Sınıftaki bir çocuk nasıl öyle vurur diye de düşünürüm,o çizgi filmlerde kuş uçuruyorlar ya o gerçek işte.5-6 Saniye ne olduğunu anlayamadım hayat bir yavaşladı,tam yanağımla burnumun arasında yapıştırmıştı it.Kendime geldikten sonra çocuğu benden kaçırmaya çalışıyorlardı.Ağzımdan salyalar akarak çocuğa saldırmaya çalışıyordum ben de.O yemekhaneci tombul teyzelerin 2-3 tanesi beni yaka paça tutuyor bebeye de yemeği verip yolladılar.Nasıl sinir oldum ama,gözüm döndü.Neyse bunlara dedim tamam sakinim,şikayet ederim,ceza verirler.Beni de sıraya sokmadan yemek verip içeri yolladılar.Bir kaşık aldım,iki aldım,üç aldım çocuk arkamda kahkaha atıyor arkadaşlarıyla,masadan yavaşça ses yapmadan kalktım çocuğun arkasına gittim omzundan tutup,metal tabldota 3-4 kere vurdum.Hocanın biri nasıl koşturduysa beni gelip geri fırlattı,tabi bir kere vurduktan sonrası bende yok.Ayırmak için geriye attıklarını hatırlıyorum sadece,o arada vurma kısmı yok.Çocuğun burnu çatlamıştı,bir veya iki kere daha vursam muhtemelen kırılıcaktı.
    O an ve sonrasında pişman değildim ama annesinin hastahanede ağlamaları bazen rüyalarıma girdikçe yüreğim burkuluyor,kendimi kötü hissediyorum.Belki yine olsa yine aynısını yaparım ama yine aynı pişmanlığı duyarım.
    Bir güzel tarafı,güvenlik kameraları saolsun disipline de gitmedik,ikimiz de okul idaresinde imzalı bir şekilde uyarı almıştık.Bir sonraki hareketimizde direk atılmak üzere.

Alıntıları Göster
    Onnn numara yapmissin eline saglik

Anasi duzgun kari olaydi da m.cip senin basina bela etmeyeydi duzgun yetistireydi babasizini

Asla pismanlik duyma adamin dibisin

• quote:

Onnn numara yapmissin eline saglik

Anasi duzgun kari olaydi da m.cip senin basina bela etmeyeydi duzgun yetistireydi babasizini

Asla pismanlik duyma adamin dibisin

Alıntıları Göster
    Eyvallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silenforce -- 29 Nisan 2020; 2:12:48 >
  • quote:

Hocam seni iyi korumuşlar kotu olay hic yasamamissin

Ne ekmek paylasmasi imkani bulsam icinde ışın kılıci gezdirecegim insanlar var

Alıntıları Göster
    Benim de hayatıma beş para etmez insanlar girdi. Hatta hepimizin hayatında, hepimizin çevresinde gerçekten şerefsiz insanlar, adam yerine koyulmayacak akrabaları vardır.
    Ben kendimce çözümü şöyle buldum, görüşmüyorum abi. İçinde gerçekten kötülük olan insanlarla kesinlikle görüşmüyorum. Bir noktam var iş oraya geldiğinde, bir şeyleri anladığım anda ilişkimi gerçekten kesiyorum. Kötülük de gördüm ama dedim ya hemen uzaklaşıyorum. O saatten sonra kendini yesin dursun. Ben istemediğim sürece bana kimse ulaşamaz. Beni önce Allah sonra kendim korurum. En sevdiğim huyumdur insanlarla hemen içli dışlı olmam. Bu tarz durumlar genellikle fazla samimiyetten geliyor. Yani bu benim düşüncem. Sizlerin farklı tecrübeleri olabilir ona da saygı duyarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10B574946

İyilikten maraz doğar. İnsanlara iyilik yaparken 2 kere düşünün. Size kötülük yapan insanlara iyilik yaparken de 20 kere düşünün.

Alıntıları Göster
    Ben hissettiğim, karşılaştığım anda bu bahsettiğin tarz insanlardan hemen uzaklaşıyorum ve görüşmüyorum. Ben kendimce bu şekilde bir çözüm buldum. O yüzden 20 defa düşünmek zorunda da kalmıyorum. Ne halleri varsa görsünler. Benim bu gibi insanlardan sadece tek bir konuda korkarım. Benim en korktuğum şey gözdür, o şeytan bakışlı, kıskanç insanların gözünden korkacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Benim de hayatıma beş para etmez insanlar girdi. Hatta hepimizin hayatında, hepimizin çevresinde gerçekten şerefsiz insanlar, adam yerine koyulmayacak akrabaları vardır.
    Ben kendimce çözümü şöyle buldum, görüşmüyorum abi. İçinde gerçekten kötülük olan insanlarla kesinlikle görüşmüyorum. Bir noktam var iş oraya geldiğinde, bir şeyleri anladığım anda ilişkimi gerçekten kesiyorum. Kötülük de gördüm ama dedim ya hemen uzaklaşıyorum. O saatten sonra kendini yesin dursun. Ben istemediğim sürece bana kimse ulaşamaz. Beni önce Allah sonra kendim korurum. En sevdiğim huyumdur insanlarla hemen içli dışlı olmam. Bu tarz durumlar genellikle fazla samimiyetten geliyor. Yani bu benim düşüncem. Sizlerin farklı tecrübeleri olabilir ona da saygı duyarım.

Alıntıları Göster
    Hocam sokakta sana saldiran bi cete olmamis mesela

Senin olayin yakinlarla tanidiklarla

Onlari biz de hallediyoruz

• quote:

Hocam sokakta sana saldiran bi cete olmamis mesela

Senin olayin yakinlarla tanidiklarla

Onlari biz de hallediyoruz

Alıntıları Göster
    30 yaşımdayım ben. Yaşadığım hayat şartları nedeniyle korunaklı büyüdüm. Söylediğin tarz durumlarla karşılaşmadım haklısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

30 yaşımdayım ben. Yaşadığım hayat şartları nedeniyle korunaklı büyüdüm. Söylediğin tarz durumlarla karşılaşmadım haklısın.

Alıntıları Göster
    Reis bana cok denk geldi bea ondan boyle psikopat oldum

• atın intikamı :)

biri bana haksız yere neymiş gülmüşüm falan diye bir iki tane vurdu psikolojik manyak bişe ulan sana mı güldük
    karşılık vermedim millet vurunca üstü örtülür biz vursak ayağımızı kaydırmaya çalışırlar
    neyse gel zaman git zaman bu sendika başkanlığı seçimine girdi ve 1 oyla kaybetti ben de oy verenlerdenim
    oyumu başkasına vererek intikamımı almış oldum
    bir koydu ki : ordan maddi gelir ve itibar elde edecekti altüst oldu hayalleri
    yumruk öyle koyulmaz böyle koyulur
  • Insanlar intikam alabilse din diye bir kavram olmazdı zaten. Ahirette kralsin reyis oyna devamke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi islandman -- 30 Nisan 2020; 3:25:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.