Oysa ki, pandemi olmadan önce bile günde kaç tane intihar vakası oluyordu. Şimdi iş yerini, işini kaybedenler, binbir emekle bir yere gelip batanlar vs. psikolojik sorunlar baş göstermiş ve mantık olarak intihar teşebbüslerinin veya intihar haberlerinin daha çok olması gerekmez mi? Tabiki temennimiz kimse intihar etmesin. demek istediğim, cebimde çarşı parası yok diye eşine söylemeye utanıp intihar eden vatandaşlar varken, uzun zamandır bunlarla ilgili haberde yok. bu haberler için yayın yasağı filan mı var? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 3 Aralık 2020; 23:11:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hiç dikkat ettiniz mi? İntihar haberleri yok!..
-
-
Korona kafasında intihar düşüncesi olanları bile can derdine düşürdü galiba :D
Not = kendimden biliyorum :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 3 Aralık 2020; 22:13:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kısıtlama vardır ve böylesi insanların aklına, böyle bir dönemde, intihar fikri getirmemek açısından daha iyidir diye düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nezya -- 3 Aralık 2020; 23:18:23 > -
Öyle olsa işi olmayan dışarı çıkıp gezmezdi her gün. Resmen bana bulaşsın diye yarışıyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: nezyakısıtlama vardır ve böylesi insanların aklına, böyle bir dönemde, intihar fikri getirmemek açısından daha iyidir diye düşünüyorum
Çok mantıksız bir yaklaşım olmuş. İntihar edecek insan kısıtlama, şu, bu mu düşünür? Hayır hiç haber bile yok, teşebbüs etti haberine bile denk gelmedim bu ara. Uzun süredir.
Haberde göstermiyorlardır. Yoksa neredeyse 1.2 milyon kişi intihar etmiş olacak bu sene.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: StonesÇok mantıksız bir yaklaşım olmuş. İntihar edecek insan kısıtlama, şu, bu mu düşünür? Hayır hiç haber bile yok, teşebbüs etti haberine bile denk gelmedim bu ara. Uzun süredir.
Alıntıları Göstersürekli aynı fikre, habere, bir şeye maruz kalırsan bilinçaltında ve düşüncelerinde yer eder. sürekli intihar haberlerine maruz kalan birisinin aklına zor zamanında intihar gelecektir. bu da böyle bir yaklaşım
-
Yayın yasağı var galiba yavas yavas kuzey koreye dönüyoruz
belki de intiharlar artmıştır ve bu yüzden haber değeri kalmamıştır -
aynısını bugün düşündüm bi anda yok ettiler o haberleri -
Bence çok fazla ki, istemiyorlar bilinsin.
şimdi biri gelir haram falan der. kime ne ki bundan? yaşam hakkı kişinin kendi sorumluluğundadır. Ayrıyeten bu nasıl bir önceden kurgulanmış ilahi kader sistemidir ki, kişi sonunu kendi belirlesin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 4 Aralık 2020; 16:34:6 > -
İllaki eden vardır. Gündemi pandemi meşgul ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 5 Aralık 2020; 14:50:46 >
pek sevgili hükümetimiz sansürlemiştir
-
İntihar etmek isteyenler dışarı çıkıp boş boş kalabalık icinde dolaşıp işi bedavaya getirmeye çalışıyor olabilirler. -
o zaman cinayet tecavuz hayvan iskence haberleri de yasaklansin ?
-
İstatistiksel olarak savaş zamanında intihar oranı düşer.
Bence bunun sebebi "zaten öleceğiz" düşüncesinden ziyade "en kötü durumda olan ben değilim" düşüncesi.
-
burdamı basındamı?
burda diyorsan farklı
burda dönem dönem tecavüz
babamı sevmiyorum
intihar haberleri maksatlı şekilde çıkar.
kimi zaman bekçi haberleri
kimi zaman öğretmen haberleri aynı noktadan şekillendirilmiş olarak çıkar.
Benzer içerikler
- content dest grp nedir
- beynim duruyor düşünemiyorum
- en iyi otobüs firması
- yaraya kolonya dökmek
- anıtkabir otopark
- suudi arabistan
- exxen de neler var
- penis nakli
- sodyum iyon batarya
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X