Şimdi Ara

Hiç kazası olmayan var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9 yıldır araç kullanıyorum. İlk Caddy'mle tarlaya uçtum. Sonraki satın aldığım Caddy'le yan devrildim. 1 tane 320 pert ettim.Başkada çok şükür birşey yok. :D Saygılar ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: santorius

2 sene önce sürekli araç kullanmaya başladım. Araç satın almadan önce nasıl acemiliği atacağım filan diye düşünür biraz korkardım. Ama Yeni Delhi ve Bombay'dan sonra dünyanın en pis trafiğinin olduğu İstanbul'da acemliği 15 günde attım şehirlerarası yola ise birinci ayımda çıktım. 1 sene sonra araba kiralayıp 4 Avrupa ülkesini gezdim. 2 senelik şoförlük tecrübemde 1 tek kazam olmadı. Sadece acemiik dönemimde park ederken gece vakti bir arabaya hafif sürttüm onun dışında hiç vukuatım olmadı :) Nazar denen saçmalığa inanmadığım için bunu gururla söylüyorum. (Yarın kaza yapsam yine nazara inanmam)

al sana nazar, trafikte kaza yapmadın Dh de duvara tosladın

nazara inanmayabilirsin niye saçmalık diyorsun kardeşim, bu ne hırstır anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

o ha forumda tecrübe çok düşükmüş ben yazmaya utanıyordum baktım millet 3-5 yıllık şoförmüşburda kimlerle araba muhabbeti yapıyormuşuzda haberimiz yokmuş.yok şu marka iyi,yok şu model fena falan diye ben 12 yıldır kullanıyorum.kullanıyorum derken 12 yıldır ehliyetli bir şekilde kullanıyorum.ciddi kaza yaşamadım.maddi hasarlı bir kaza yaşadım o da ben benzin istasyonunda benzin alırken malın biri geldi çarptı.onun dışında ufak tefek sürtme falan oldu ama büyük şehirde yaşayıp pürüzsüz araba sahibi olmak çok zor.

ben de çömez derler diye çekiniyordum da kurt çıktık baksana

vallaha ya...bende herkesi 30-40 yaş aralığında kurt şoförler falan sanıyordum.çömezim diye korkuyordum.anladığım kadarıyla forumdaki yaş ortalaması 18-23 falan ve çoğununda ilk arabası o yüzden kullandıkları markayı,modeli deli gibi savunuyorlar başka markaları tecrübe etmedikleri için ve genelde insanlar ilk arabalarına aşık olurlar neyse bu başlık iyi oldu herkes dökülsün bakalım

40 yaşında adamın internette işi ne, o nesil sanalda pek takılmıyor. Dediğiniz gibi yaş ortalaması 22-23 falan..

Takılanlar da mevcut olabilir belki.

• 6 yıllık ehliyetim ve aktif sürüş geçmişim var.

İlk kazamı Amerika'da work & travel'a gittiğimde yapmıştım 91 model civic'i pert etmiştim benim hatamdı. 80 yaşında bir teyze çarpmıştı.

Sonra burada 2 kere başkası çarptı. Ben bi kere geri geri gelirken kocaman elektrik direğine gömdüm yaptığım en büyük salaklıktı resmen.

Bir kere duran arabaya sürttüm bir kere de tıkladım.

Şimdilik bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykush99

Allah'a şükür kazam olmadı ama aracıma olan oldu

Kütahya - Ilıca 'ya hamamlara gitmiştim hava çok sıcak doluştuk arabaya vardık Ilıca'ya aracı park edecek yer bulamayınca sıcağın ortasında kaldı sonra biz girdik hamama . Çıkışta aracın ön camı tamamen çatlak bir vaziyette buldum. Baktığımda ise Europa'mın ön konsolunda bulunan parfümü sıcaktan patlak bir vaziyette buldum ve o basınçla ön cama çarpmış ,camın her tarafını çatlatmış.Parfüm aşağıdaki resimdeki yerdeydi. Sonra o vaziyette Eskişehir'e kadar gittik sonrada yaptırdım camı . NOT: Aracımı aldığım günden 1 hafta sonrası idi
     Hiç kazası olmayan var mı?

Bir seferinde de benim yeğen anahtarı aracın içinde unutup kapıları kitlemiş . Köydeydim o zaman . Bende de yedek anahtar olmayınca arka kapıdaki küçük camı kırıp kapıyı açmıştım. Sonra gidip yeni cam taktırmıştım.

deodarant mi dediginiz şey bilmiyorum ama üzerinde yazar güneşe birakmayiniz diye torpidoya koysaydiniz bişey olmazdi .

geçmiş olsun .

• 1998'de ehliyeti aldım.
    O zamandan bugüne kadar da aşağı yukarı hiç kazam olmadı diyebilirim. Ufak tefek sürtme vs. gibi şeyler hariç...

Bir defasında adi şerefsiz dolmuşçunun biri, tıkalı trafikte karşı şeride geçip yardırmak istedi, o gazla arkamdan çıkarken tampona çaktı, üzerine bir de temiz dayak yiyordu az kalsın. Tamponun köşesi çıkmıştı. Sonra yine aynı yere bu sefer Iveco kamyon takıldı, viraj dönerken şeridinde duramadı salak, yanından geçen arabanın tamponuna kendi tamponu takıldı. Onun tamponu yerinden çıkıp dağıldı, benim arabada o dolmuşçudan kalan hasarı düzeltmek için yapılan vida attı, tekrar taktık, sorun çözüldü

Yalnız geçenlerde göbekten dalıyordum aptalın birine.
    Işıklar yanıp sönüyordu gecenin bir yarısı, sarhoş muydu artık neyse, selektör yaptım, yavaşladım, allahtan yavaşlamışım, sanki bilerek yapar gibi tam ben oradan geçerken hareketlendi. Hızım allahtan düşükmüş, tam kapısının dibinde durabildim, ışık görmüş tavşan gibi bakıyordu sürücüsü

• 13 yasindan beri ehliyetli ehliyetsiz sehir icinde cok arac kullandim. Bir kere kazam oldu o da bi kadinin teki sebepsiz yere ani fren yapti yanimda da yoldan aldigim postaci vardi muhabbet ediyoduk gec gordum ani frenini ama aracimizda cizik bile olmadi. Allahtan oyle kurtardik araci
  • ehliyetim yoken transit in arka tamponunu bükmüştüm
    kazadan tam 20 gün sonrasında ehliyetimi aldım 2.5 yıldır kazasız belesız 5 gün önce de src 4 belgemi aldım
  • 1 yandan çarptılar benim araçta birşey yoktu sarhoş a5 i babasından çalan gençte yan kapıları içeri göçmüştü.İlk kazam olduğu için şikayetci olmamıştım şimdiki aklım olsa kötü şeyler yapardım.
    1 arkadan çarptılar baya şiddetliydi emniyet kemerim patladı.

Başkada kaza yok hiçbirinde suçlu ben değilim.Tek kusurum bile yok.
  • Ufak tefek sıyrıklar sürtmeler var ama kendim hiç büyük kaza yapmadım ama yaklaşık 10 yıl önce babam kullanırken aracı virajlı yolda mıcıra kaptırıp takla atmıştık. Verilmiş sadakamız varmış ki Allah'a şükür ufak sıyrıklarla atlattık.
  • 2010 da arabayı evimin önüne çektim hafif meğilli

eve çıktım annem de çay demlemiş kış ayı soba gürül gürül yanıyor tam kafamı yastığa koydum 2 tane mahallenin çocuğu gelmiş senin araba kaçtı dedi o an kay beynimden fışkırdı resmen camdan baktım araba yok neyse ki 40-50 metre aşağı elektrik direğine çarparak durmuş

sonuç:kaskodan 4.000TL hasar karşılandı

• Nasıl 4000 liralık hasar çıktı o kazadan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyus

quote:

Orijinalden alıntı: bykush99

Allah'a şükür kazam olmadı ama aracıma olan oldu

Kütahya - Ilıca 'ya hamamlara gitmiştim hava çok sıcak doluştuk arabaya vardık Ilıca'ya aracı park edecek yer bulamayınca sıcağın ortasında kaldı sonra biz girdik hamama . Çıkışta aracın ön camı tamamen çatlak bir vaziyette buldum. Baktığımda ise Europa'mın ön konsolunda bulunan parfümü sıcaktan patlak bir vaziyette buldum ve o basınçla ön cama çarpmış ,camın her tarafını çatlatmış.Parfüm aşağıdaki resimdeki yerdeydi. Sonra o vaziyette Eskişehir'e kadar gittik sonrada yaptırdım camı . NOT: Aracımı aldığım günden 1 hafta sonrası idi

Bir seferinde de benim yeğen anahtarı aracın içinde unutup kapıları kitlemiş . Köydeydim o zaman . Bende de yedek anahtar olmayınca arka kapıdaki küçük camı kırıp kapıyı açmıştım. Sonra gidip yeni cam taktırmıştım.

deodarant mi dediginiz şey bilmiyorum ama üzerinde yazar güneşe birakmayiniz diye torpidoya koysaydiniz bişey olmazdi .

geçmiş olsun .

güneşe bırakmak tehlikeli evet ama bi anlık dikkatsizlik işte orada kalıvermiş ondan sonrada sıcaktan patlamış

• Kaza değil de az önce ceza geldi. Kırmızı ışıkta sağa dönmüşüm. O kadar da kurallara uyarız yahu.
  • 12 yıldır trafikteyim hiç kazam olmadı :) tahtaya vurdum. Geçen cevirmede ehliyet kontrolu yaptı polis abimiz. Geri geldi tebrik etti. ceza puanım 0 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Mysterious_

12 yıldır trafikteyim hiç kazam olmadı :) tahtaya vurdum. Geçen cevirmede ehliyet kontrolu yaptı polis abimiz. Geri geldi tebrik etti. ceza puanım 0 :)

Benim de ceza puanım sıfır..

Yani 2012 içinde
  • hacı benim 12 yıldır 1 puan cezam yok :)
  • 24 yasindayim, yarismaya ankaradan katiliyorum.

ilk kazamda araba pert oldu. vucutta ezik curuk carik falan

2. kazamda yandan tir vurdu

3. kazamda arabanin onunu dagittim

iyi gidiyorum yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

24 yasindayim, yarismaya ankaradan katiliyorum.

iyi gidiyorum yani.

Allah korumus Utku kardes

Allah bidaha yasatmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin90

quote:

Orijinalden alıntı: Utku

24 yasindayim, yarismaya ankaradan katiliyorum.

iyi gidiyorum yani.

Allah korumus Utku kardes

Allah bidaha yasatmasın

sagol yasin.

hic kimsenin basina gelmez umarim.

o kaza anini yasayan bilir. cok kotu bir durum gercekten.

hele ilk kazam bitmek bilmemisti.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.