nasıl oluyor yav hiçmi radara yakalanmadınız? hiçmi arabanız çekilmedi ? benim en az 5 kere arabam çekildi.en az 5 kere radara yakalandım.belli bir yıldan sonra sıfırlanıyordu galiba siz eminmisiniz 12 yıldır sıfır diye
3 yıllık ehliyetim var. 50bin km ye yakın yol yaptım şükür hiç kazam yok.
2 yıldır İstanbul trafiğinde araba kullanıyorum.6-7 ay önce bir araç sıkıştırmıştı ani fren yaparak kurtuldum derken arkadan dikkatsiz sürücünün biri vurdu.Onun dışında birşey olmadı çok şükür.İstanbul trafiğinde kazadan kurtulmak çok zor sen kurtulsan başka bir deli seni gelip buluyor.
5 aydır ehliyetim var çok fazla aktif olarak kullanmıyorum toplamda 2000-2500 km yol yapmışımdır. 150-170 km arası şehirlerarası. hiç kazam yok ama kaza tehlikesi geçirdim.
quote:
Orijinalden alıntı: dermeister01
quote:
Orijinalden alıntı: _Mysterious_
hacı benim 12 yıldır 1 puan cezam yok :)
nasıl oluyor yav hiçmi radara yakalanmadınız? hiçmi arabanız çekilmedi ? benim en az 5 kere arabam çekildi.en az 5 kere radara yakalandım.belli bir yıldan sonra sıfırlanıyordu galiba siz eminmisiniz 12 yıldır sıfır diye
99 yılında aldım ehliyetimi en ufak cezam bile yok 2001 den beri aktif trafikteyim :)
Ehliyetimi alalı 16 yıl olmuş.Ondan üç sene önce de motosiklet ehliyeti almıştım.Ehliyetimi almadan çok yıllar önce motosikletle virajı alamayıp (60 km hızla) ekin tarlasına dalmıştım.Bir de motorla evimizin önünden çıkarken yere yapışmıştım.5 metrelik düz bir yolda böyle bir kaza nasıl yapılır.o anda anlayamadım.sonra işi çözdüm.çok sinirli bir anımda çok sert kullanmıştım motoru.bunlar birer tecrübe oldu.o tarihten sonra ne, motosikletle, ne de başka bir araçla kaza yapmadım.Gençliğimde yaşadığım tecrübelerden ve eski bir motosikletçi olmamdan kaynaklanıyor galiba. atalar "ağır kağnıyı ne yel alır, ne sel" demişler.Bence çok doğru kazaların,yaralanmaların ve ölümlerin birinci sebebi aşırı hız.Belli hızların altında insan hata yapsa da göreceği zarar az olur.Otoyoların,duble yolların, geliş gidişli yolların yaygın olduğu günümüzde hız limitlerine ve kurallara uyan insanlar daha güvendedir.Euro ncap'tan 5 yıldız almış araba gibidirler.
10 senedir ehliyetim var maddi kazam yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme