Şimdi Ara

Hiç Konsol Almamış Birine Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konunun yeri ve içeriği hakkında umarım bir problem yoktur. Başlıktan da anlaşılabileceği gibi ps2'den sonraki nesille hiç bir iletişimim olmadı. (hiç konsol almamış olarak da düşünebilirsiniz :) ps2 mi kaldı ) .

Her neyse anlayacağınız Ps3 oyunlarını oynamadım. Ve şu an da PS3 ile PS4 arasında tercih yapmakta zorlanıyorum. PS2 yi aldığımda PS3 piyasadaydı ve çok büyük saçmalık yaptığımı sonradan farkettim. Aynı şeyin şimdi de PS3 için olmasını istemiyorum açıkcası. Kullanan arkadaşlar fikirlerini iletirse çok memnun olurum.

• Xbox 360 al o zaman. Oyunlar bedava hem de cok iyi oyunlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsol alma sanirim en iyi tavsiye budur

• X360 da oyunlar nasıl bedava anlayamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fe2

X360 da oyunlar nasıl bedava anlayamadım ?

Korsandan bahsediyor adam.Yoksa nasıl bedava olsun.

Bende şuan PS3 var.PS4'de alacağım.Tavsiyem şu.Para biriktir 4 al.En iyisi bu.Ama eski oyunlar içinde PS3 yada X360 şart.Eski nesil konsolu zamanla alabilirsin.Ama yeni çıkan oyunlardan geri kalmamak için PS4 al ilk önce kesinlike.Hatta eski nesil konsoldan önce PC yoksa al.Çünki PS4 olmayınca PC'de AAA oyun oynamak aşırı pahalı ama , PC'de de Steam , modlar , TF2 , stratejiler falan derken PC ve PS4 şart.Hem PC'den de eski oyunları oynarsın.PS3 almazson.PS3'deki en iyi özel oyunlar zaten PS4'e Remasterle getirilir.PS2'in şuanda var mı bilmem ama PS2 her eve lazım.Efsane bir oyun konsolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINXPERROR

quote:

Bende şuan PS3 var.PS4'de alacağım.Tavsiyem şu.Para biriktir 4 al.En iyisi bu.Ama eski oyunlar içinde PS3 yada X360 şart.Eski nesil konsolu zamanla alabilirsin.Ama yeni çıkan oyunlardan geri kalmamak için PS4 al ilk önce kesinlike.Hatta eski nesil konsoldan önce PC yoksa al.Çünki PS4 olmayınca PC'de AAA oyun oynamak aşırı pahalı ama , PC'de de Steam , modlar , TF2 , stratejiler falan derken PC ve PS4 şart.Hem PC'den de eski oyunları oynarsın.PS3 almazson.PS3'deki en iyi özel oyunlar zaten PS4'e Remasterle getirilir.PS2'in şuanda var mı bilmem ama PS2 her eve lazım.Efsane bir oyun konsolu.

Öncelikle cevabın için teşekkürler. Ps3 teki eski oyunların hiç birini oynamadım. özellikle ps2 deki GOW2 den sonra 3 ü oynamayı çok istemiştim ama nasip olmadı. PS4 almaktan çekinmemin en büyük sebebi oyunlarının aşırı pahalı olması. PC konusuna gelince şu an elimdeki 4 yıllık bir PC, anlayacağın yeni oyunları çalıştırması imkansız. PC+PS4 çok mantıklı ama ikisine yetecek bütçe yok malesef.

• Bence PS3 al pişman olmazsın oradaki kaliteli serileri oynar,daha sonra PS4 alırsın.Zaten aynı oyunların devam serileri geliyor sürekli,bu zaman diliminde de PS4'ün fiyatıda bir nebze kırılmış olur...
  • Bende ps3 var memnunum 5 oyun var elimde hepsi toplam 240 tl pS4 olsaydı oyunlar 400 500 tutarı diye düşünüyorum ama aynı oyunlar değil 5 oyun türkiyede bulmak kolay mı ps4 için 240 a hem bana göre ps 4 için sadece gta 5 icin alınır vs başka oyunlar için sözüm yok ama ps 4 e bi oyun 70 ila 250 arasinda ama ikinci ele ben karışmam hem senin tv 4k mi onu soruyum dedim. Eğer değilse örnek Cod AW ikiside 1080p yani 720 p ila 1080 p çok degil öneri ps3

• quote:

quote:

quote:

Öncelikle cevabın için teşekkürler. Ps3 teki eski oyunların hiç birini oynamadım. özellikle ps2 deki GOW2 den sonra 3 ü oynamayı çok istemiştim ama nasip olmadı. PS4 almaktan çekinmemin en büyük sebebi oyunlarının aşırı pahalı olması. PC konusuna gelince şu an elimdeki 4 yıllık bir PC, anlayacağın yeni oyunları çalıştırması imkansız. PC+PS4 çok mantıklı ama ikisine yetecek bütçe yok malesef.

hocam merhaba uzun suredir arastiran birisiyim onceliklle eski nesil dusunuyosan ps3 u unut. xbox360 al. Neden dersen eski nesilde oyunlari orjinal almazsin heralde? butce sorun diyosun cunku. yok butcen iyiyse zaten yeni nesil al.

eski nesil alacaksan nette xbox360+kinect+180oyun+2.kol 900 1100tl arasi degisiyor.

eski nesilde neden xboz dersen (orjinal almayacagini varsayiyorum.) hem sorunsuz ilaçli makine bulmak (ps3te downgrade bilmem ne tonla iş)daha kolay hem sorunsuz multiplayer(ps3te ban riski var) o yuzden al x360 al 180 oyununu kinectini doya doya oyna eski nesili.

Yok baba ben orjinal alicam dersen ps3 xbox360 exlerine gore tercih yaparsin zevkine kalmis ama dedigim gbi orjinal alacaksan eski nssil alma ..

ama benim tavsiyem yeni nesil ps4 nedem xbox degil dersen emin ol ps4 exleri daha iyi ve fazla. tabi zevk meselesi. ama ps4un tr bakimindan avantaji fazla.

Ps4 oyun parasi pahali hocam ya dersem us psn falan derken EN BABA oyunu 40 50dolara( 100-120tl) alabiliyorsun indirimlerle battlefield 4 falan 10dolarada geliyor:) kardeslik yaparsan zaten en kaliteli oyun pri 40 60 tl sec 20 30tlye bulursun kutulu kitapcikli istiyorum dersen netten arastirmayla 80 150 arasi bulursun... kisaca us psn djital ve kardeslikle oyunlar 10-100 tl arasinda :)

Özet : eski nesil x360 kırık
    yeni nesil ps4 kardeslik djital oyun:)

yardimci olduysam ne mutlu

• Dostum elindeki PC kötüyse ( 4 yıllık demişsin ) , git bir PC al öncelikle.

Playstation'da sadece oyun oynarsın , PC de herşeyi yaparsın.
  • PS2yi alman niye saçmalık olmuş onu da pek anlamadım. Grafiklere mi takılıyorsun? Hala PC'de açar PS2 emülatörüyle takılırım; oyunları da yeni nesil çoğu oyundan daha iyi. Sen konsoldan uzak dur bence, PS4 alsan bile son oyunları alıp oynamak isteyeceksin muhtemelen, bütçe de sorunmuş.
  • Yenisi varken eskisini alma derım ps3 de cok fazla oyun var oynamadığın ama ps4 un yenı nesıl oyunları yenı yenı cıkıyor o tadı yasamak varken ps3 alma derım hem ps4 le ps3 arasında da oyle kocaman bır fıyat farkı yok ps4 u 1100 1200 e bulabılırsın ps3 u de mınımum 650 700e hem ps4 u alırsan en azından 5 6 sene kafan rahat olur
  • quote:

quote:

quote:

O zaman PS4 al , başka türlü AAA oynayamazsın.Arkadaş demiş , PC al ,onla her işini görürsün diye.Haklı ama senin PC zaten diğer işlere yeter.

PS4'ü aldın diyelim.Oyunların fiyatından şikayetçisin.Spotçularda her yeni oyun 140tl'den çıkıyor.Zamanla ucuzluyor.2. el alırsın , 2. el satarsın.Takas var.Kardeşlik ile hep yarı fiyat.PS+ ile verilen oyunların kalitesi zamanla artar.Bu ay Injustice verildi mesela.

Bide şu var.PS4 de gayet fazla programa sahip.Yani multimedya işlerini de halledersin.Çok stabil bir tarayıcı var.IGN uygulaması bile var.Bağımsız oyunlar çok.Steam'ı aratmıyor.Ücretsiz oyunlar bol.PC'nin gücü yetmeyeceği birsürü ücretsiz oyunu PS4'de oynarsın.

Oyunlarda buraların hepsine bakıp en ucuz fiyatı bulabilirsin.

akakçe
    gittigidiyor
    yandex market
    PSoyunu.com
    Ucuzbudur

Mesela Wolfenstein TNO 80tl sıfır bulunur.Ayrıca yakında TR PSN isyanını başlatmayı planlıyorum.Fiyatlar ucuzlayabilir:D

• Ps4 alman en iyisi pc mc ugrasma eski nesile de bakma. 8 yil oncesinin konsolu mu alinirmis? ? Adam butcem fazla degil diyor ps3 ya da x360 alsa ps4 alamaz. Sen ps4 al yukaridaki arkadaslarin yazdigi gibi ikinci el ve psn ile cok ucuza alabilirsin oyunlari ps4 te

• Bütçe sorun olmazsa tabii ki PS4 almalısın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar merhaba;

Konunun yeri ve içeriği hakkında umarım bir problem yoktur. Başlıktan da anlaşılabileceği gibi ps2'den sonraki nesille hiç bir iletişimim olmadı. (hiç konsol almamış olarak da düşünebilirsiniz :) ps2 mi kaldı ) .

Her neyse anlayacağınız Ps3 oyunlarını oynamadım. Ve şu an da PS3 ile PS4 arasında tercih yapmakta zorlanıyorum. PS2 yi aldığımda PS3 piyasadaydı ve çok büyük saçmalık yaptığımı sonradan farkettim. Aynı şeyin şimdi de PS3 için olmasını istemiyorum açıkcası. Kullanan arkadaşlar fikirlerini iletirse çok memnun olurum.

2-3 yıllık PS3 ve 4 bucuk yıllık Xbox 360 kullanıcısı olarak:

Oyunlar şu an PS4'te çok pahalı. PS3 oyun bakımından da fiyat bakımından da daha avantajlı ama seçim senin.
    Grafik takıntın yoksa, EXC takıntın yoksa, hava atmak değil oyun oynayıp eğlenmek ise amacın.. Yeni nesil işine girme, Google'ı aç ve Xbox 360 Slim ya da Elite 320 ya da 500gb HDD modellerinin fiyatına bakmaya başla
    PS3 alacakken ciddi anlamda baskıya uğrayıp Xbox 360 alan ve aldıktan sonra bir kez bile pişman olmamış biri olarak bunu diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fuusrodah -- 2 Ocak 2015; 18:28:31 >

• Cevap basit;
    A)Online oynarım güçlü konsolum olsun diyorsan PS4
    B)Single'da her tarz oyunu deneyim ettikten sonra özellikle gears of war 3 horde modu eğlencesini yaşamak ve kinect ile birasına arkadaşlarınla boks maçı yapmak istersen Xbox 360 al kesinlikle derim(o bedavaya oyun oynatandan ta bi ki).
  • Alma.
  • Ps3 um var yeni oyunlar kasiyor.Ps4 alacagim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.