Şimdi Ara

Hiç Rastlamayacagınız Videolar (CeeK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.mytc.net/~bahri/Elveda.wmv Raptor +8 Alırken Dolandırılmıstım Ve +7 Shellerimi yakmıstım herşeyimi silmistim. 40gb para gitmisti yaklasık o günkü zararım 120gb

http://www.mytc.net/~bahri/Town.wmv

Bunu Dün çektim Dün Charımı 0 şekilde görünce Sinirlerim bozuldu Bazı cekim hatası var townun başından sonuna dogru gecmistim ama townun ortasında Fraps durdugu için bende çekmeyi unuttum oralar yok ama % lere bakarsanız sondaki ve ilke anlayacaksınız

http://rapidshare.de/files/11733318/glave.wmv.html
    Glave +8 yapmıstım onun videosu

http://rapidshare.de/files/12014353/Quest.wmv.html

Knights Clanına yardım etmistim Pelerin görevi videosu

(**** olanlar rapidsh4r3 (4-a 3-e)
    iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeeK -- 5 Şubat 2006 13:03:47 >

• glave yaparken çok şanslıymışsın
  • +7 e kadar da şans gerek.
  • Ya o elvedayı izlerken ben ağlıycaktım nerdeyse.Pembe dizi gibi.Yazık olmuş sana.Talihsizmişin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_emre -- 5 Şubat 2006 16:13:11 >
  • Ya Varya Acayip ÜzüLdüm Keske Itemlerını Civcvilere verSeyDın Gecmıs OlSUn
  • CeeK ben seni tanıom nickin oyundada CeeK aresde female warriorsun.Seni dthlerde görmüştüm beni 2dk kasmıstın bi healerla ben assasian Nick:SlapSh007
  • yaw ben giremiyom siteye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yazık..
    uzuldum dostum..
    kendini üzme
    gold üyeymişsin.. bırakmayı düşünmediğin o anda 15 günlük üyeliğin oldugundan belli daha..
    bence wow a geç.
    oyun oynamayı bırakma:) wow oyna..
  • ceek aresın kalıte warıorlarındandı o +8 reptorunu aldıgı zaman arenada fantezi yapıodu
    onu paticik forumlarında tanıorum gecmis olsun ins geri donersin
  • o itemları sanki ben kaybetmisim gibi üzüldüm walla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kruath -- 6 Şubat 2006 1:28:06 >
  • bende bi öküzlük yapmıştım
    okadar pahalı olmasada
    +8 alchemyyi armor a winzard +1 leri atar ken seri bişekilde onu atmıştım
    o çok koydu oyundan nefret ettim bi anda
    senin durumunu düşünemiyorum
  • yaw kardeş bişi sorcam bu arada şansın warmış))) o +8 yaparken glave i arkada çalan müzik kimin şarkının adını werirsen çok mutlu olurum pls
  • kardeş 1 .yi seyrettim daha yeni indirdi o ... liği yapanı warya bişey yapmak geldi
    çok sinirlen dim hala titriyorum ne biçin .. çocuklarıwarmış onların hepsini
  • _nancy_ bende aresteyim
    hiç unutmıycam bu ismi...
    ben bile garip oldum izlerken videoyu...
    belki bu oyuna 2 seneni verdin, ve bi şerefsiz yüzünden bitti gitti...
    aslında iyi yaptın... hayatında yeni bi sayfa açtın...
    valla diycek laf bulamıyorum, yuh yaw... 2milyar üzerine bütün Shell set...
  • Öncelikle İlginizden Dolayı teşekkür ederim ogün yaklasık 12gb Param Gitti 2 haftada 0 Dan baslıyorum Oyunda Herşey Basıma geldi Ne tahmin ediyorsanız Hepsi ile Malesef yüz yüze geldim Nanyc Nicki Bu arada WilkeenSooN Nickli arkadaşmıs Ben 3 4 kere Daha Dolandırıldım Bu SEFERDE Dolandırılacam Dedim içimden Ve Video çekeyimde Millet Görsün dedim gerçektende Buda Dolandırdı Neyse Saglık Olsun Deyim Sonra arkadaşın dedigi gibi bu oLaydan sonra 0dan basladım tüm arkadaşlar Destek cıktı raptor aldık 2 Gün kullandım ertesi gün Dupe Wipe oldu Silindi Şansızlıkmı deyim kadermi deyim Anlamadım:S
  • HELAL OLSUN!!!! ILK VIDEOYU SIMDI IZLEDIM,VE ITEMLARI YAKMA KISMINA HASTA OLDUM!! BU OYUN O KADAR COK SEREFSIZLE DOLUKI,AZ KALDI AYNISINI BENDE YAPACAM...VIDEOYUDA LINKE KOYARIM ARTIK...
  • başka söze gerk yok ares te millet azmış
  • Ek bi bilgi arkadaş sanırım her forumu dolaşıp aynı topiği açıo. Başka bi forumda da aynı başlıkla aynı topiği gördüm.
  • kudurmuşş bunlar
  • uzuldum CeeK . bende olimpiada +1 den aldigim raptoru +7 ye basarken yaktim gecen gun .
    Ki olimpiada para yok halen sikinti var yeni bir raptor alma ihtimalim varken Su an Dupeler cikti yine piyasaya alamiyorum
    bence daha bilincli oynayip inanlara guvenmemeni oneririm .
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.