Şimdi Ara

Hiç sigara içmeyen biri 5 tane ard arda içerse?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatında hiç sigara içmemiş biri çok efkarlanıp vs gece arkadaşlarının da uzatmasıyla ard arda 4-5 tane sigara içerse bu onda daha sonradan bi istek ya da sigara içenleri görünce canının çekmesi etkisi oluşturur mu?

Ve bu kişi önceden sigara kokusundan, dumanından her şeyinden tiksinen asla içmem diyen biri olmasına rağmen artık o kadar rahatsız etmiyo beni kahvenin yanında falan bi tane içmekten nolucak kafasına gelmişse? Yani bi daha asla içmiycem değil de arada sırada içebilirim ama bağımlı olmam kafasındaysa?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Artık bağımlısın :)

• Hertürlü bağımlısın kardeşim herkes öyle başlıyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep arkadaş olur hocam.

• Bunyeyle alakali ben haftada 1 tane veya ayda bir 1 tane yada 4-5 e kadar iciyorum kendime hic paket almadim.Ben bagimli olmuyorum ama bu genetik ozellikle alakali bazi insan var 1 tane icse cani ceker.Bence kendine guvenemiyorsan bu konuda hic başlama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendimi gördüm.
    Efkar filan yolunda kaptırmıştım kendimi.Arada bir iki içerim zaten bağımlı olacak bir insan değilim ben dedim.Kendime çok güvenmiştim.Sonra kendimi bakkala para uzatırken buldum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buzzer içen kaç kişi var
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bugido kullanıcısına yanıt
    Sevgilim yapmış bunu. Sigaradan nefret ederdi fikirleri de değişmiş biraz.

• 7.sınıfta sevdiğim kız beni reddetmişti çok pis üzülmüştüm arkadaştan sigara aldım duman ağzımda duruyo ciğerime çekmedim hiç. 3 4kez öyle tek bitirdim. Ama sırf hava atmak için içiyom. Sonra bi arkadaş dedi dudak kanseri oluyomuşsun öyle yapınca sonra bi daha da ağzıma almadım.

ulan ne salakmışım kıyısından dönmüşüm ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Üniversiteli- -- 11 Ekim 2016; 17:50:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

Sevgilim yapmış bunu. Sigaradan nefret ederdi fikirleri de değişmiş biraz.

Hocam aklı olan içmez bunu.
  • Geçmiş olsun aramıza hoş geldin

• HakimBeey kullanıcısına yanıt
    4-5 sigara yapar mı bunu cidden

• quote:

4-5 sigara yapar mı bunu cidden

Aynı senin gibi başladım bu illete kız ortamı varken bir tane iki tane yakardım günü öyle kapardim sonra arkadaşım veya ben efkârlı - mutlu olunca ortak paket alalım kafasına girerdik 3 4 kişi bir paket alırdık içerdik ve zamanla herkes bireysel paketini almaya başladı .

Yol yakınken dön şuan uçurumun kenarında duruyorsun

• HakimBeey kullanıcısına yanıt
    Sevgilim yaptı hocam ben sigara içmem büyük konusmayım ama. Bi türlü anlatamıyorum ya her yaptığımız şey yararlı mı diyo ne takıntılısın diyo. Şimdi de bu kadar takıyosan madem bi daha içmem diyo ama ben istiyorum ki eskisi gibi sigaradan tiksinsin eski fikirlerine dönsün. Kafa yapısı değişmedikten sonra bana içmem der yarın bi gün s... edip içer yani.

• quote:

Hayatında hiç sigara içmemiş biri çok efkarlanıp vs gece arkadaşlarının da uzatmasıyla ard arda 4-5 tane sigara içerse bu onda daha sonradan bi istek ya da sigara içenleri görünce canının çekmesi etkisi oluşturur mu?

Ve bu kişi önceden sigara kokusundan, dumanından her şeyinden tiksinen asla içmem diyen biri olmasına rağmen artık o kadar rahatsız etmiyo beni kahvenin yanında falan bi tane içmekten nolucak kafasına gelmişse? Yani bi daha asla içmiycem değil de arada sırada içebilirim ama bağımlı olmam kafasındaysa?

Eskiden kokusuna tahammül edemezdim şimdi çok efkarlanırsam arada 3 tek yakıyorum arda arda değil ama 15 dk ila 1 saat arasında değişen aralıklarla. Bağımlımıyım hayır bi paket alıyorum 3 ay yetiyor. Zaten içtiğim sigara da sigaradan sayılmaz tiryakilere göre . Onlara göre lakabı paralı oksijen miş.

• Ben kusardım eminim. Çünkü ilk başlarda bir tane içince yarım saat kendimden geçiyordum

• Hic sigara icmeyen biri bes kere ard arda icemez bir tane ictikten sonra ictigi son dort sigara sirasiyla
    2.
    3.
    4.
    Ve 5.ictigi sigara olur

• efkardan sigaraya başlamak ahmaklıktır
  • hiç sigara içmemiş biri içine çekerek 5 tane ardarda içemez konu kilit.
  • Bağımlı filan değilim, normal gündelik hayatta da içmem ama alkolle içiyorum 4-5 tane. yılbaşı günü paket bitirmiştim ertesi 2-3 ay ağzıma sürmedim yine birayla 1 tane filan içmiştim onca ay sonra. Bağımlı olanlarıda anlamıyorum. 2-3 ayda bi 3-4 dal belki tüketiyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.