Şimdi Ara

Hiç silahla vurulan varmı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
7.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheRummer

quote:

Orijinalden alıntı: mumy

her gün düzenli 2 kere vurulurum , ay 15inde poligana gidip , her atışcıya hedef olur 12den vurmalarına yardımcı olurum . bunu düzenli olarak 17 senedir yapıyorum .

Ek iş olarak mı ?

hobi.
  • korkuyorum eşkiya beni bırakma çok korkuyorum...çok
    -Korkma sadece toprağa gideceksin...
    Sonra toprak olacaksın...
    Sonra sularla birlikte bir çiçeğin bedenine yürüyeceksin...
    Oradan özüne ulaşacaksın...
    Çiçeğin özüne bir arı konacak...
    Belki...belki o arı ben olacağım.
  • ibo, burayı okuyosan sen de yaz.
  • Ben vuruldum ve öldüm. Cennetten yazıyorum.
  • Benim başıma gelmişti çok büyük bi acı yok ama merminin girdiği yerde felaket şekilde bir yanma oluyor ve buna dayanamıyosun tıpkı acı biberin genzi yakması gibi :(

edit: hatta şöyle bi örnek daha iyi olur biber gazına maruz kalan vardır belki aranızda onun yakmasının aynısını düşününün :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceGoku -- 23 Ekim 2011; 8:27:11 >
  • Rüyamda basımdan vurulmustum
  • Arkadaşımı 15 santimetre uzaklıktan alnından boncuklu tabancayla vurmuştum o aklıma geldi. Kavga etmiştik silahı çekmiştim vurmam diye boş boş konuşuyodu tak diye sıkıvermiştim. Çocukluk işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lars Ulrich

Arkadaşımı 15 santimetre uzaklıktan alnından boncuklu tabancayla vurmuştum o aklıma geldi. Kavga etmiştik silahı çekmiştim vurmam diye boş boş konuşuyodu tak diye sıkıvermiştim. Çocukluk işte.

• yakınımda vurulanlar var söylediklerine göre sıcaklık hissediyormuşsun sonradan acı,yanma filan...
  • benim dayımın oğulları mermiye kafa atıyor her gün
  • rahmetli hasan vardı çağırayımmı

hatta öteki dünyanın mail adresini vereyim

hasan34@cehennem.com.tr

mail at
  • quote:

Orijinalden alıntı: 50pho50

bunu koymak için girmiştim
  • Omuzumu sıyırdı.Olay şöle oldu.Bankadaydık birden içeri 5 tane adam girdi maskeli.Herkes yere çöktü falan filan.Kımıldayanı fururum edaları var adamlarda.Ordan bi kadın cep telefonunu açtı,adamda bunu gördü tam silahı doğrultmuş kadına doğru ilerlerken kadın birden bunu görüp ayağa kalktı ve tırstı.Bende hayıııııııııııııır diyerek bulunduğum yerden atıldım.Kadının üstüne atladım o sırada adam ateş etti ve omzumu sıyırdı.Kahramanım benim hayatımı kurtardın dedi kadın.Sonra yarayı gördü.Üstündeki gömleği çıkardı ve oraya sardı.Sadece iç çamaşırı kalmıştı.Yara aşırı derecede yanıyordu.Sonra soyguncular kaçtı.Arkalarından poliseler falan geldi.Bende kadına sarılarak dışarı çıktım.Hastanede başımda bekledi.Şimdi evlendik ve 2 çocuğumuz var.
  • ilk acımıyor ama kan kaybettikçe bi soğukluk geliyo ondan sonra halsizleşiyosun yere yığılıyosun yavaş yavaş..

not: ben vurulmadım mesut qomser anlattı
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ AsiL ]

ilk acımıyor ama kan kaybettikçe bi soğukluk geliyo ondan sonra halsizleşiyosun yere yığılıyosun yavaş yavaş..

mesut qomser'de vurduruyormuymus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pisistratos

quote:

ilk acımıyor ama kan kaybettikçe bi soğukluk geliyo ondan sonra halsizleşiyosun yere yığılıyosun yavaş yavaş..

hayır ya evde metinle teqin silahla oynarken yanlışlıkla mesut qomserin bacağına ateş ettiler. çok haylas bu çocuqLar yaa

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pisistratos

quote:

hayır ya evde metinle teqin silahla oynarken yanlışlıkla mesut qomserin bacağına ateş ettiler. çok haylas bu çocuqLar yaa

Tamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paintbox

quote:

her gün düzenli 2 kere vurulurum , ay 15inde poligana gidip , her atışcıya hedef olur 12den vurmalarına yardımcı olurum . bunu düzenli olarak 17 senedir yapıyorum .

Hafta sonları boşsan bize gel vurayım.

/>

HEADSHOT!

quote:

Orijinalden alıntı: WhiteSword

quote:

kaça vurduruyon

/>

HEADSHOT!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuruKasulye -- 23 Ekim 2011; 10:42:58 >

• konuya bak vuran vurana
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.