Şimdi Ara

Hiç silahla vurulan varmı ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
7.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en yakın arkadaşlarımı vurdular gözümün önünde, bende vuruldum bir iki kere ama bir şey olmadı.!!
  • O değilde vurulandan dinlemiştim.Hatırladıgım kadarıyla bıçak kesiği gibi birşey.Ama çıkan ses çok kötüymüş.
  • Bıçak'ta sonradan hissediyorsun ama silahı bilmiyorum
  • Bıçak yedim geçmişte ama silahı bilmiyorum reyiz.
  • iki kişi vuruldu hemen önümde biri sakin sakin oturup sigara içerken öbürü feryatlardaydı ikiside bacağından vurulmuştu sanırım saplandığı noktaya göre değişir kemiğe gelirse sıcakken hissetmiyosun falan yalan olur o işler
  • hiç unutmam bigün tank ateş etmişti bana sıyrıkla atlatmıştım
  • başta hissetmezsin. sonra sanki bir kedi tırmıklıyormuş gibi acı verir. o acı giderek yayılır ve kaşıntı da olur. kanamayla birlikte baş ağrısı sonrasında ise üşüme ve yorgunluk gelir. acı ise bir dakikadan sonra yerini dayanılmaz bir ağrıya bırakır. eğer kanamayı durdurabilirlerse doktorlar, acı 2 hafta devam eder ama iyileşirsin. eğer durduramazlarsa 15 dakika içinde ne acı ne ağrı hissedersin. uykuya dalarsın. o zaman etrafında 3-4 melek görürsün. vucudunu tutarlar. azrail gelip ruhunu bedeninden çeker. o acı dünyada yaşanacak en büyük acıdan yüzlerce kat daha fazladır derler. acır ki dünyada yaptığın günahlarının cezasını hemen çek de ilerde cehennemde daha pis acıtmasınlar. eğer cennetlikseniz cebrailin kanadını görebilirsiniz. yerden kalkar gibi ruhunuz çekilir. öldüğünüze şükredersiniz. artık paçayı sıyırmışsınızdır. dünyada sizden mutlusu yoktur. zaten siz de dünya değilsinizdir.

evet.

kaynak:
    doktor+cübbeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61gün -- 23 Ekim 2011; 20:05:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

ibo, burayı okuyosan sen de yaz.

Efendim abi?

ibo vurulduktan sonra konuşamıyor felan deniyordu meğersem doğruymuş adam konuşamıyorum diye yılmamış alt yazı editörü olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wake Me Up When I Care

Omuzumu sıyırdı.Olay şöle oldu.Bankadaydık birden içeri 5 tane adam girdi maskeli.Herkes yere çöktü falan filan.Kımıldayanı fururum edaları var adamlarda.Ordan bi kadın cep telefonunu açtı,adamda bunu gördü tam silahı doğrultmuş kadına doğru ilerlerken kadın birden bunu görüp ayağa kalktı ve tırstı.Bende hayıııııııııııııır diyerek bulunduğum yerden atıldım.Kadının üstüne atladım o sırada adam ateş etti ve omzumu sıyırdı.Kahramanım benim hayatımı kurtardın dedi kadın.Sonra yarayı gördü.Üstündeki gömleği çıkardı ve oraya sardı.Sadece iç çamaşırı kalmıştı.Yara aşırı derecede yanıyordu.Sonra soyguncular kaçtı.Arkalarından poliseler falan geldi.Bende kadına sarılarak dışarı çıktım.Hastanede başımda bekledi.Şimdi evlendik ve 2 çocuğumuz var.

Cool story bro.

• Babam alkollüyken 2 kere kendini vurmuş.Babam Benimde üstüme ateş etti 3 tane ama vurulmadım ayaklarıma sıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kembilu

Babam alkollüyken 2 kere kendini vurmuş.Babam Benimde üstüme ateş etti 3 tane ama vurulmadım ayaklarıma sıktı

kendini nasıl vuruyo lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöfteSuyu

kangal ısırmıştı olurmu knka ?

Kangal seni ısırdıysa sen seçilmiş adamsın.Sen bize israili yok edicek planları vericeksin.... (yanlış replik oldu)
  • Vurdum ama vurulmadim

Hayirli aksamlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr Dre.

en yakın arkadaşlarımı vurdular gözümün önünde, bende vuruldum bir iki kere ama bir şey olmadı.!!

50 cent`te vurulmustu sizin mahalle de demi ? Allah`tan biz Cample`in kahvesin de oturuyorduk da Eazy E , ben , Redman hep beraber kurtardik adami hay gidi gunler ...

Dre , kendine iyi bak Em`e selam soyle .
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ AsiL ]

quote:

Orijinalden alıntı: Pisistratos

quote:

ilk acımıyor ama kan kaybettikçe bi soğukluk geliyo ondan sonra halsizleşiyosun yere yığılıyosun yavaş yavaş..

not: ben vurulmadım mesut qomser anlattı

mesut qomser'de vurduruyormuymus

hayır ya evde metinle teqin silahla oynarken yanlışlıkla mesut qomserin bacağına ateş ettiler. çok haylas bu çocuqLar yaa

Asil sen bi ara memur komser krizine girip millete saldırmışsın sonrada banlanmışsın galiba nasıl oldu o lay

• BEN KELEŞLE KAFAMDAN VURULDUM GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ GENE AYAKTAYIM İBONUN LAFI GELDİ AKLIMA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Original

tüfekten sekenlerden ufak bir parçası bacağıma gelmişti fazla acımadı.

not: tüfek babamdaydı.

SAKAT MESAJ!
  • keleşle kafamdan vuruldum ama aranızdayım bide hemen evlendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pisistratos

quote:

ilk acımıyor ama kan kaybettikçe bi soğukluk geliyo ondan sonra halsizleşiyosun yere yığılıyosun yavaş yavaş..

not: ben vurulmadım mesut qomser anlattı

mesut qomser'de vurduruyormuymus

hayır ya evde metinle teqin silahla oynarken yanlışlıkla mesut qomserin bacağına ateş ettiler. çok haylas bu çocuqLar yaa

Asil sen bi ara memur komser krizine girip millete saldırmışsın sonrada banlanmışsın galiba nasıl oldu o lay

• quote:

Orijinalden alıntı: Paintbox

quote:

Orijinalden alıntı: mumy

her gün düzenli 2 kere vurulurum , ay 15inde poligana gidip , her atışcıya hedef olur 12den vurmalarına yardımcı olurum . bunu düzenli olarak 17 senedir yapıyorum .

Hafta sonları boşsan bize gel vurayım.

Ohhyşş, çok sakat öneri.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.