Şimdi Ara

Hiç silahla vurulan varmı ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
7.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • babamın dayısı kore gazisi... hatta mermi hala bacağındaymış riskli yerde diye almamışlar..dediğine göre acı falan değilde aşırı bir şekilde yanma hissi olmuşilk başlarda farketmemiş zaten akan kanları ve deliği g örünce vurulduğunu anlamış
  • merak ediyorum o duyguyu biri beni vursun ama ölmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wake Me Up When I Care

Omuzumu sıyırdı.Olay şöle oldu.Bankadaydık birden içeri 5 tane adam girdi maskeli.Herkes yere çöktü falan filan.Kımıldayanı fururum edaları var adamlarda.Ordan bi kadın cep telefonunu açtı,adamda bunu gördü tam silahı doğrultmuş kadına doğru ilerlerken kadın birden bunu görüp ayağa kalktı ve tırstı.Bende hayıııııııııııııır diyerek bulunduğum yerden atıldım.Kadının üstüne atladım o sırada adam ateş etti ve omzumu sıyırdı.Kahramanım benim hayatımı kurtardın dedi kadın.Sonra yarayı gördü.Üstündeki gömleği çıkardı ve oraya sardı.Sadece iç çamaşırı kalmıştı.Yara aşırı derecede yanıyordu.Sonra soyguncular kaçtı.Arkalarından poliseler falan geldi.Bende kadına sarılarak dışarı çıktım.Hastanede başımda bekledi.Şimdi evlendik ve 2 çocuğumuz var.

• quote:

Orijinalden alıntı: pridez

quote:

Orijinalden alıntı: kembilu

Babam alkollüyken 2 kere kendini vurmuş.Babam Benimde üstüme ateş etti 3 tane ama vurulmadım ayaklarıma sıktı

kendini nasıl vuruyo lan

Nasıl piskopat bi ailesiniz olum siz

• Bir arkadasim vurulmustu bi kiza once anlamamis sonra biraz yanma olmus.Ben hic vurulmadim ama gecen bir vurmusum _

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanım keleşi getir

Canlı canlı deneyelim istersen daha iyi öğrenirsin

Nick-Avatar-Mesaj falan ne varsa toplamış gelmiş arkadaş.
  • HORT.!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paintbox

quote:

Orijinalden alıntı: mumy

her gün düzenli 2 kere vurulurum , ay 15inde poligana gidip , her atışcıya hedef olur 12den vurmalarına yardımcı olurum . bunu düzenli olarak 17 senedir yapıyorum .

Hafta sonları boşsan bize gel vurayım.

• Ben vuruldum yanımda arkadaşım vardı Şahin sakın uyuma konuş benimle diyordu . Benimde hafiften uykum geliyordu üşüme vardı birde . Şahin Konuş benimle benle kall ..... seslerini duydum bayılmısım kan kaybından gozlerimi hastanede actim

• quote:

Orijinalden alıntı: ZAGROSs

bacagimdan vurulmustum gece kulubunun cikisinda

derya ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 20 Ocak 2014; 16:46:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lars Ulrich

Arkadaşımı 15 santimetre uzaklıktan alnından boncuklu tabancayla vurmuştum o aklıma geldi. Kavga etmiştik silahı çekmiştim vurmam diye boş boş konuşuyodu tak diye sıkıvermiştim. Çocukluk işte.

Ben de diyorum sen de ne gariplik var?
  • hiç sektirmem her gece kafama sıkarım
  • ayağımdan vuruldum. kıbrıs da askerliğimi yaparken bilirsiniz belki lefkoşa nın yarısı bizim yarısı rumların. tam sınırda kökü rum tarafında ama dalları bizim tarafta olan bi zeytin ağacı var. komutan tutturdu illa o ağacı toplayacaz. arada sınır var ama ortası boşluk binaların tepelerinde 2 taraftan da adamlar bekliyor. komutanım dedim bizi vurmasınlar sonra. yok dedi bişey olmaz. gittik merdiven getirdik cephanelikten. merdivenin de cephanelikte ne işi varsa artık. dayadık zeytin ağacına. bende bursalıyım zeytinden anlarım vurmasınlar diyorum da zeytin de çok fena, içim gidiyor. dedim komutanım bu böyle olmaz biz altına örtü sereriz dedim. gittik örtü bulduk bir yerlerden. neyse ben çıktım hemen merdivene aşağıya sağıyoruz zeytinleri. binaların tepesindeki rum askerleri de tip tip bakıyor. ben tabi eski kurt daldan dala atlıyorum. sonra bi ateş ses geldi hemen eğildim. sonra bi sıcaklık hissettim. hemen ayağıma baktım. vurulmuşum. aşağıya düştüm acıyı hissettikten sonra hal kalmadı birden bende. meğer rum askeri dürbünden bakayım derken ateş etmiş yanlışlıkla ne kadar doğru bilemem. arkadaşlarımın anlattığına göre ateş ettikten hemen sonra silahını yere bırakıp ellerini kaldırmış. yanlışlıkla olduğunu anlamışlar bizimkiler ateş açmamış. düşünsenize bi zeytin ayağı yüzünden savaşa sürüklendiğimizi

• quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu Parsı

ayağımdan vuruldum. kıbrıs da askerliğimi yaparken bilirsiniz belki lefkoşa nın yarısı bizim yarısı rumların. tam sınırda kökü rum tarafında ama dalları bizim tarafta olan bi zeytin ağacı var. komutan tutturdu illa o ağacı toplayacaz. arada sınır var ama ortası boşluk binaların tepelerinde 2 taraftan da adamlar bekliyor. komutanım dedim bizi vurmasınlar sonra. yok dedi bişey olmaz. gittik merdiven getirdik cephanelikten. merdivenin de cephanelikte ne işi varsa artık. dayadık zeytin ağacına. bende bursalıyım zeytinden anlarım vurmasınlar diyorum da zeytin de çok fena, içim gidiyor. dedim komutanım bu böyle olmaz biz altına örtü sereriz dedim. gittik örtü bulduk bir yerlerden. neyse ben çıktım hemen merdivene aşağıya sağıyoruz zeytinleri. binaların tepesindeki rum askerleri de tip tip bakıyor. ben tabi eski kurt daldan dala atlıyorum. sonra bi ateş ses geldi hemen eğildim. sonra bi sıcaklık hissettim. hemen ayağıma baktım. vurulmuşum. aşağıya düştüm acıyı hissettikten sonra hal kalmadı birden bende. meğer rum askeri dürbünden bakayım derken ateş etmiş yanlışlıkla ne kadar doğru bilemem. arkadaşlarımın anlattığına göre ateş ettikten hemen sonra silahını yere bırakıp ellerini kaldırmış. yanlışlıkla olduğunu anlamışlar bizimkiler ateş açmamış. düşünsenize bi zeytin ayağı yüzünden savaşa sürüklendiğimizi

Hocam arada Barış gücü askerleri yok muydu ? Türk rum sınırının tam ortasında oluyorlar diye biliyorum.(Lefke bölgesinde böyle mesela)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.