Şimdi Ara

Hiç tanımadıgınız birine nasıl cıkma teklifi edersiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
2
Favori
22.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: h_s_y_n

Abi kızla aynı okuldayız ve her gun birbirimize bakıoruz.Simdi gitcem yanına deneyim 0.Kızın karsısında kalcam olee.Ama kızla hıııc tanısmıoz.Ark larını da tanımıom.
    quote:

Orjinalden alıntı: Zuhi

quote:

Ya arkadaşlar zaten once tanısma nasıl olcak onu soruom.Abi 16 yasıma geldim daha 1 kısıyle cıktım.

simdi iyi hos soruosun da bu soruyu cevaplamak icin tanıscagın kızdan bahsetmen lzm nerde bu kız hangi ortamda bi araya geliosun nası bi tip rock cı mı tikky mi

Aha aynı ben bende bir sınıf ufak kız hep birbirimize bakıyoruz yonjası fln vr bende ama msn istemeye çekiniyorum

• Kızın yanına gidip

- İlk görüşte aşka inanırmısın? yoksa biraz daha etrafında dolanayımmı?

diyip 2-3 espiri patlatınca okey : ) tabi yanına giderken kaybetcek hiçbişeyin olmaycak bunu aklından cıkarmaman lazım olursa olur olmazsa eglence olur noproblem :))
  • ya abi kız bak tam karsımda hiic tanımıom ben sımdı kızın yanına gidip slm ben huseyin tanısabilir miyiz dersen kız ne der?
    quote:

Orjinalden alıntı: L.İ.İ.M.R.

bulunduğum ortamla ilgili soru sorarım, muhabbete yumuşak bi giriş yapar, sonra buralarda ilk defa gördüğümü vs.. gibi damar sorular sorar niyetimi belli ederim, karşılık verirse olay bitmiştir, ters cevaplar verirse üstelemenin anlamı yoktur, en kısa süre içerisnde oradan yok olmak gerekir
  • kıza arklarının yanında yawsama utanır onların yanında ters seyler soyler istemedigi sen de alınırsın..

arklarını tanı mutlaka onlar ayarlayabilir aranızı

kızı tek yakalayınca gir muhabete işte daha uzun yazarım ama cıkıorm netten arklar yardımcı olur sna
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sph

Kızın yanına gidip

- İlk görüşte aşka inanırmısın? yoksa biraz daha etrafında dolanayımmı?

diyip 2-3 espiri patlatınca okey : ) tabi yanına giderken kaybetcek hiçbişeyin olmaycak bunu aklından cıkarmaman lazım olursa olur olmazsa eglence olur noproblem :))

emin ol kızlar slk değil hatta bizleri parmaklarında oynatiolar bunlarıda yemezler
  • Hadi arkadaşlar biraz daha ugrasırsak yarın kızla konusmaya gidiom
  • Ben etmiştim sonuç hüsran yaşım 16 idi o zamanlar yaptık bi salaklık ama çevresindeli kızlarında etkisi olmuştu diye düşünüyorum şu an
  • @h_s_y_n

acayip saçma olur geçen diyalogu tahmin edebiliyorum... :)

- selam ben huseyin
    - ??/??((&&??? bende xxxxx
    - tanışabilirmiyiz?
    - ??/??((&&??? tamam
    - nasılsın ?
    - ??/??((&&??? iyi
    - nerde oturuyosun ?
    - (semt söylenir ama şaşkınlık hala devam eder)
    - hangi sınıftasın?
    - (snıf söylenir... kız sıkılmaya baslar. saçma sapan sorular ard arda gelir bi zaman sonra sorularda biter sonra bye der kız :) tanışma bukadar zor bişeymi ya git yanına normal muhabbete asıl gitsin , yine diyorum kaybedecek hiçbişeyin yokk :))
  • quote:

Hadi arkadaşlar biraz daha ugrasırsak yarın kızla konusmaya gidiom

bak kararından vazgeçme ama buraya eğer gidip sölersen buraya rezil oldum felan diyerek gelirsin ama vazgeçme şansın var ha bide bi tane resmini koyda görelim tipini
  • ben dedim hayır der tabiki

harbi bak
    test edildi onaylandı
  • eyw saol
    quote:

Orjinalden alıntı: Dark4lon3

Daha ilk gördüğüm biriyse slm verip adres sorarım.oda başlar tarif etmeye.sonra buralarda yeniyim işin yoksa eşlik edermisin derim.kız zaten kıramaz tamam der.kırarsada hiç uraşma çarşıda kızmı yok a.k herneyse yolda giderken iltifatlara başlarım vakit az hızlı olmak lazım.varıncada numarasını isterim büyük olasılıkla verir vermeme olasılığı hatunun cinsine göre deişir ama %0.1 vermeyen çıkar.numarayı alıncada artık kişisel beceriye bakar iş
  • bi seçenek daha var

öbürlerinden farklı oldugunu goster :)
  • tok falla abi yha format attım a.k hepsi gitti
    quote:

Orjinalden alıntı: barman

quote:

Hadi arkadaşlar biraz daha ugrasırsak yarın kızla konusmaya gidiom

bak kararından vazgeçme ama buraya eğer gidip sölersen buraya rezil oldum felan diyerek gelirsin ama vazgeçme şansın var ha bide bi tane resmini koyda görelim tipini
  • tamam arkadaşlar simdi yatıorum.yarın dinc olmam lazımyarın olanları anlatırım saolun.
  • Peki yeni tanışmışsın muhabbet etmeye yer arıyorsun, kızın sevgilisi olup olmadığını bilmiyorsun, bu durumda ne yapılır
  • tanımadığım birine neden çıka teklif edeyim ki?
  • Bak kardeşim sen daha yenisin belli utanma yok ama kızn içine düşmekte msn sini isteme... Git konuş arkadaş ol biraz karizma yap zaten o senile gülmeye el kol hareketlerine başlarsa bilki bu iş oldu... Ama bir kız sana devamlı bakıyorsa bilki senden hoşlanıyor ama bu bakışma uzarsa bu çocuğunda kendine güveni yok der o zaman işte yanarsın tüm arkadaşlarınada anlatır adın çıkar güvensize sonra 3 sene işin zor olur söyliyim... Atla hemen korkma git hiçbir şey diyemiyorsan bir dakika konuşabilirmiyiz de sonrada çek onu ortamda deki valla ne diyeceğimi bilmiyorum ya ben bakışmaktan sıkıldım.Seni tanımak istiyorum de espri sok araya unutma Mizah büyük güçtür kullanabilrisin :) Sanma kolay gelsin kızın ortamını senin ortamını falan bilmiyorum o yüzden yorum yapmayacam ama sana genel şeyleri söyledim bakışma uzarsa kaybeden sen olurusn çünkü o bunu bütün arkadaşlarıyla paylaşmaya başlamıştır:) bol şanslar...

quote:

Orjinalden alıntı: canus

quote:

Abi kızla aynı okuldayız ve her gun birbirimize bakıoruz.Simdi gitcem yanına deneyim 0.Kızın karsısında kalcam olee.Ama kızla hıııc tanısmıoz.Ark larını da tanımıom.
    quote:

quote:

Ya arkadaşlar zaten once tanısma nasıl olcak onu soruom.Abi 16 yasıma geldim daha 1 kısıyle cıktım.

simdi iyi hos soruosun da bu soruyu cevaplamak icin tanıscagın kızdan bahsetmen lzm nerde bu kız hangi ortamda bi araya geliosun nası bi tip rock cı mı tikky mi

Aha aynı ben bende bir sınıf ufak kız hep birbirimize bakıyoruz yonjası fln vr bende ama msn istemeye çekiniyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: adriano10

Bak kardeşim sen daha yenisin belli utanma yok ama kızn içine düşmekte msn sini isteme... Git konuş arkadaş ol biraz karizma yap zaten o senile gülmeye el kol hareketlerine başlarsa bilki bu iş oldu... Ama bir kız sana devamlı bakıyorsa bilki senden hoşlanıyor ama bu bakışma uzarsa bu çocuğunda kendine güveni yok der o zaman işte yanarsın tüm arkadaşlarınada anlatır adın çıkar güvensize sonra 3 sene işin zor olur söyliyim... Atla hemen korkma git hiçbir şey diyemiyorsan bir dakika konuşabilirmiyiz de sonrada çek onu ortamda deki valla ne diyeceğimi bilmiyorum ya ben bakışmaktan sıkıldım.Seni tanımak istiyorum de espri sok araya unutma Mizah büyük güçtür kullanabilrisin :) Sanma kolay gelsin kızın ortamını senin ortamını falan bilmiyorum o yüzden yorum yapmayacam ama sana genel şeyleri söyledim bakışma uzarsa kaybeden sen olurusn çünkü o bunu bütün arkadaşlarıyla paylaşmaya başlamıştır:) bol şanslar...

quote:

Orjinalden alıntı: canus

quote:

quote:

quote:

Benim soruma da cevap oldu gibi. Kızı bana bakarken yakalıyorum falan ama sevgilisi var gibime geliyor kafayı yicem

• etmem ki lan
    yaw bn birine ettim ama iyi mi ettim kötü mü ettim bilmem 4 sene önce kıza dehşet bi küfür ettim dün de çıkma teklifi ettim noliyi bana
  • git soyle
    ya bnmsin ya topragin vururum uleeen seniii
    ertesi gun okula nikah memurunu gtir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Probis -- 10 Ekim 2007; 23:51:16 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.