Şimdi Ara

Hiç tanımadıgınız birine nasıl cıkma teklifi edersiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
2
Favori
22.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ozdemir_

tanımadığım birine neden çıka teklif edeyim ki?

maksat eglence.
    sahsen ben etmezdim.
  • Etmessin,etmemelisin

önce iyice tanıyıp sonra sevgili olunuz
  • Msnden As Grubunun Sarkısını Yazcam :)

Gitme Dur Nolur Bırakma Ellerimi Nolur Soyle Hiçmi Sevmedin Beni GErisinide Sarkıyı Dinlerken YAzcam :):)
  • tanımadığım birine niye teklif ediyim ki...
    o gelsin bana teklif etsin...
  • la aynı sorun benimki ile valla ben araya arkadaş sokmayı denicem tanıştırsınlar bizi
  • kesinlikle o an' ki duruma baglı... yani öyle fal bakarım fln yok böyle bişey... zaman mekan ortam ve ruh haline göre degişir

edit : ayrıca ''tanımadıgım birine neden teklif ediyimki'' diyenler biraz daha düşünsün sonuçta siz erkeksiniz onlarda kız ama tam ters' i olursa o ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cradlania -- 11 Ekim 2007; 0:23:32 >
  • cık beimLe sana F430 aLacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eler0ssE

kesinlikle o an' ki duruma baglı... yani öyle fal bakarım fln yok böyle bişey... zaman mekan ortam ve ruh haline göre degişir

edit : ayrıca ''tanımadıgım birine neden teklif ediyimki'' diyenler biraz daha düşünsün sonuçta siz erkeksiniz onlarda kız ama tam ters' i olursa o ayrı

saçam sapan konuşmayın çocuksunuz galiba bazılarınız:S (tam liseli gibi konuştunuz yanlış anlamayın ama bir yetişkin daha farklı düşünür)

tanımadığın bir insanla nasıl çıkabilrisin tanımadan önce:S:S

sizin çıkmak dediniz şeyin ne olduğuda süpheli:S yemeğe çıkmak? sevgili olmak? yatmak? bir partide partner fln olmak????

Eğer sevgili olmak diyorsanız: tanımadığın insanla nasıl sağlıklı bir ilişkin olabilir:S bende diyorumki birbirnizi iyice tanıyın sonra sevgili olursunuz!

sende biz erkeğiz onlarda dişi he yeterli bu kadarı hayvanız sanki İnsan bu insan

• quote:

Orjinalden alıntı: take_me_as_i_am

simdi arkadaslar aslında burda anlatırken basit ve komik gelecek... neyse isin ozune donelim.
    oncelikle kızın sizin varlıgınızdan haberdar olması lazım. yani diyelim ki alısveristesiniz yada cafede (daha once yasadım bu ornegi ondan veriyorum :) ) ve onu ilk defa gordunuz. simdi kız bizi farketmeden pat diye gidersek havamızı alırız once ilk is sizin kıza olan ilginizi ona belli etmek (halk dilinde biz buna kesme diyoruz ) sonra ilk konusmayı yapmaya geldi sıra.bi kere ses tonumuz kendimizden emin bi sekilde cıkmalı. "mrb, biraz konusabilir miyiz " fasıllarını gectikten sonra sıra geldi acılmaya. "senden cok hoslandım ve tanısmak istiyorum" gibi damdan duser gibi bi baslangıc olabilir ( ilk giris zaten amacı belli etmek) . hatta bazıları "ohaa ya oyle damdan duser gibi giris olmaz " diyebilir ama cogu zaman hosuna bile gidiyo kız milletinin (ama kesinlikle kız sizin varlıgınızdan haberdar olmalı yoksa şapa oturma ihtimali buyuk)
    siz bunu dediginiz de kızın ilk tepkisi sasırmıs imajı verebilir size ama kanmayın cunku kız zaten basından beri biliyodu ( memleket meselesi konusmaya gitmedik ya ) . sonra kızdan ya olumsuz bi tepki gelir yada ses cıkarmaz. evet ustalık kızmı burda boy gosterecek ...olumsuz tepki gelsin veya hic tepki gelmesin farketmez .. yapacagımız is seri bi sekilde cumle kurmak . mesela ; " ya bak sende haklısın ... yani biri bana gelip pat diye senden hoslanıyorum dese bende sasırırdım veya olumsuz cevap verirdim ama bide benim acımdan dusun , empati yap... senle ortak bi cevremiz olmadıgına gore baska ne yapabilirdim ? ayrıca seni tekrar gorememe ihtimalim cok yuksek :( bu fırsatı kacırmamalıydım. ayrıca sana "cıkalım mı" gibi sacma bi teklifte bulunmadım bak farkındaysan...sadece tanısmak istedim ... yoksa bende karsıyım boyle seylere. senden birbirimizi tanımak adına biraz zaman istiyorum sadece. bakarsın cok iyi bi iliskimiz olur bakarsın hic olmaz ... olursa ne ala ... olmazsa da sorun degil sonucta bi sosyal arkadas kazanmıs oluruz....olgun insanlar oldugumuzu dusunuyorum..." simdi bunları tabi kagıttan okur gibi sıralı vaziyette soylemiyoruz. mesela ilk cumleyi kurduk ama kız nuh dedi peygamber demedi... o zaman yukarıda ki gibi soylemlerimize devam ediyoruz :) uzun bi sure olumsuz cevap alma ihtimali yuksek ama yılmak yok.. kuracak cumle bulamazsak eskilere devam :) sonra kız biraz yumusadıgında lafı degistirip "buralarda mı oturuyosun?" yada "ya sanki millet bana bakıyomus gibi geliyo , acayip kasıldım" gibi mahcubiyetinizi belirten bi cumle kurabilirsiniz. ve sempati kazanırsınız bu cumleyle :) yani acıkcası bu isin pustu oldugunuzu belli etmezsiniz veya "ben ismail hakkı :) " gibi ... lafı degistirdikten sonra ortam biraz daha yumusar ve artık mutlu sona yaklasmısız demektir :) "anlastık dimi ?" gibisinden bi cumleyle son noktayı koyarsınız .
    bakın burda vurgu onemli ... kıza "peki sen ne dusunuyorsun?" diye sormuyoruz .."anlastık dimi?" farkındaysanız burda bi baskı var (psikolojiyle arası iyi olanlar cumle vurgusunun gucunu bilirler .. ayrıca bi kitapta okumustum bunu adını hatırlamıyorum) ve olumsuz cevap alma olasılıgımız azalır.
    son noktayı koyduktan sonra da telefonunu istersiniz. burda da sizi ugrastırabilir (cep kullanmıyorum yada veremem gibi) yine yılmamamız lazım. " ya ben sana nasıl ulasırım telefon vermezsen" gibi biraz daha ugrasırız. olmadı en son care biz telefonumuzu veririz :) sonrası da size kalmıs artık ...

sabahtan beri anlattıyorum. peki ana dusunce ne ? ana dusunce "kızı urkutmeden tanısmak" ayrıca "sana ben bi teklifte bulunmadım bak farkındaysan...sadece tanısmak istedim ... yoksa bende karsıyım boyle seylere. senden birbirimizi tanımak adına biraz zaman istiyorum sadece. bakarsın cok iyi bi iliskimiz olur bakarsın hic olmaz ... olursa ne ala ... olmazsa da sorun degil sonucta bi sosyal arkadas kazanmıs oluruz" bu cumleleri kurmamızda ki amac urkutmeden yaklasabilmek ve karizmayı resetlememek ;)

simdi "hadi laan , bende biliyom bunları " falan diyen olur :) valla ben dedigim gibi cok yuksek bi ortalama tutturdum . tabi bu birazda benim karizmamdan kaynaklanıyo

evet arkadaslar benden bu kadar. son olarak eklemek istedigim bisey var ; bunlar kız sizden en azından bi elektrik aldıgında gecerlidir. yoksa sizi farketmemis birine ne yapsak bos ( imkansız degil ama cok zor ) ...
    ilk "mrb" dedigimizde konusmadan donup giden kıza da yapabilecek bisey zaten yok ...
    o yuzden kızın varlıgımızdan haberdar olmasını saglamalıyız. ve tabi bu biraz da kızın sizi ilk intiba olarak begenmesi , konusma ve hareketlerinizle alakalı .
    tekrar basarılar ...

• stres yapmaması için hemn teklif edersin... kız kabul etmez ve sen de kurtulursun bölece.. ben öyle yapıyorum...

no teklif etme ihtiyacı .. no stres...
  • bende tanımadığım birine teklif etmiştim ilk önce daha birbirimizi tam tanımıyoruz fln gibi şeyler söyledi sonra dan onunla bizim arklar konuştu sonra kabul etti yani bu işler sakat tanımadığın birine teklif etme şansın biraz düşük olabilir
  • abi niye teklif ediyorsun
    tut çıkar nereye çıkaracaksan...
  • Bak güzel kardeşim sana başımdan geçen bir oalyı anlatayım.

Bir gün istanbuldayım eski dostları ziyaret maksatlı.
    Kalkın biyerlere gidelim dediler Ok dedik.
    Kemancı'da oturuyoruz. İşte bi grup cıkmış şarkı soyluyor herkes içti koptu felan neyse.
    Barda oturuyorum.
    Yanımda bende büyük bir bayan ben 20 yaşındayım o aralar Kız'da 25+ yani
    Elimi cebime götürdüm sigara içicem aldım sigarayı ateş yok :S
    E zaten kafa 1 milyon olmuş cart curt eğildim sağ tarafıma pardon ateşinizi alabilirmiyim dedim !
    Bu numaralar Bayatlamadımı Be Gerizekalı dedi bana o_O
    Bozuntuya vermedim taze numaraların varsa banada öğret bende bileyim dedim.
    Hatun gülmeye başladı felan makara muhabbet...

Yani burda anlatmak istediğim olay.
    Bu tanışma muhabbeti kişiden kişiye deişir.
    Kimin hangi an hangi tepkiyi vereceği belli olmaz.
    Ters bi lafı bile kendi lehine çevirebilmelisin.

UNUTMA Bayanlar Zeki erkekleri severler.

• quote:

Orjinalden alıntı: lewreq

Bak güzel kardeşim sana başımdan geçen bir oalyı anlatayım.

Bir gün istanbuldayım eski dostları ziyaret maksatlı.
    Kalkın biyerlere gidelim dediler Ok dedik.
    Kemancı'da oturuyoruz. İşte bi grup cıkmış şarkı soyluyor herkes içti koptu felan neyse.
    Barda oturuyorum.
    Yanımda bende büyük bir bayan ben 20 yaşındayım o aralar Kız'da 25+ yani
    Elimi cebime götürdüm sigara içicem aldım sigarayı ateş yok :S
    E zaten kafa 1 milyon olmuş cart curt eğildim sağ tarafıma pardon ateşinizi alabilirmiyim dedim !
    Bu numaralar Bayatlamadımı Be Gerizekalı dedi bana o_O
    Bozuntuya vermedim taze numaraların varsa banada öğret bende bileyim dedim.
    Hatun gülmeye başladı felan makara muhabbet...

Yani burda anlatmak istediğim olay.
    Bu tanışma muhabbeti kişiden kişiye deişir.
    Kimin hangi an hangi tepkiyi vereceği belli olmaz.
    Ters bi lafı bile kendi lehine çevirebilmelisin.

UNUTMA Bayanlar Zeki erkekleri severler.

guselmis

• quote:

Orjinalden alıntı: ^^prince^^

abi niye teklif ediyorsun
    tut çıkar nereye çıkaracaksan...

İşe yarayabilir.Ama benimki arkadaşın ki gibi.Ben kızı seviyorum böyle ama kız güzel ben onun yanında böyle nasıl desem ezik kalıyorum.Kızın arkadaşlarıyla falan beraberken yanında böyle biraz espri falan yapıyorum ortam yumuşuyor ama kız beni birebir tanımıyor. Kız benden 1 yaş büyük.En yakınımdakiler bile bilmiyor.Onun sınıf arkadaşları(erkek) benim arkadaşlarımı dövmek için bahane arıyorlar.Ama yine o kızın arkadaşlarıyla ben kardeş gibiyim.Ve o kızın arkadaşlardan biri de o kızı seviyor.Gel de işin içinden çık!

Ama biliyorum ki o kız benim yüzüme bile bakmaz.Umutsuz sevda ne yaparsın.Hüseyin eğer aşıksan ve de umutsuzsan bırak sadece izle.Ama eğer laf olsun diye çıkayım diyorsan git arkadaşlarıyla tanış sonra beni bunla aynı ortama sokun falan de orda esprileri patlat bıla bıla bıla...

• hadi çıkalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: w_wallace

quote:

Orjinalden alıntı: Eler0ssE

kesinlikle o an' ki duruma baglı... yani öyle fal bakarım fln yok böyle bişey... zaman mekan ortam ve ruh haline göre degişir

saçam sapan konuşmayın çocuksunuz galiba bazılarınız:S (tam liseli gibi konuştunuz yanlış anlamayın ama bir yetişkin daha farklı düşünür)

tanımadığın bir insanla nasıl çıkabilrisin tanımadan önce:S:S

sizin çıkmak dediniz şeyin ne olduğuda süpheli:S yemeğe çıkmak? sevgili olmak? yatmak? bir partide partner fln olmak????

Eğer sevgili olmak diyorsanız: tanımadığın insanla nasıl sağlıklı bir ilişkin olabilir:S bende diyorumki birbirnizi iyice tanıyın sonra sevgili olursunuz!

sende biz erkeğiz onlarda dişi he yeterli bu kadarı hayvanız sanki İnsan bu insan

yazdıklarımı iyi okumamışsın bende bu çıkma fln teklif etme bunlar banada çocukça şeyler olarak geliyor ama bu kadar edebiyat döktün çok bilmiş bilmiş konuştun acaba hiç ortama fln girdinmi? yani demek istedigim öyle şeyler hala var istersen 20 - 25 yaşında ol ... madem insanları tanıyosun yaşına çok büyük o zmn böyle şeylerin yaş büyük olsa bile hala varoldugunu bilmen lazım yani seninde pek birşey bildigin söylenemez asosyal kalmışın bu konularda ve erkek kız ayrımı yaparken bizi hayvan oalrak göstermedim orda da yanlış anlamışsın biraz daha düşün belki birşeyler çıkarırsın tek söyliyebilicegim tmmen içten gelen bişey

• 30 sn'lik deneme sürümü dolunca devamı için benimle çıkarmısın
  • bikere teklif etmeyi falan bırakın... çocuk diilsiniz liseli bile olsanız olgun takılın .. kızları eğitip büyütecek biz erkekleriz... yeni şeyleri öğreten biz olmalıyız kızlara...

kıza yanaşın güzel şeyler söleyin (tanışıyosanız ve muhabbettiniz falan varsa tabi) sonra kızın elinden tutun... elinden tutunca ilk başta elinizi bırakmak isteyebilir ama siz kızın elini bırakmayın biraz sıkın bırakmaması için.. tabi öküz gibi de sıkmayın.... bu durumdan sonra bırakmazsa problem yok heyecan yapmayın herşey ok ye gidiyo demektir.. gözlerinin içine falan bakın.. elinizi ısrarla bırakmak isterse ve bırakırsa bozuntuya vermeyin... ben ciddiydim deyin.. ama derbeder bunalım takılmayın elinizi bıraktı diye... aynen cool devam edin...

tanımadığınız kıza gidip teklif etme yada elinden tutma gibi şeyler daha çok şans işi ve deneyim yetenek kabiliyet işi... belli olmaz.. çok pis kayaya bile çarpabilirsiniz... sizi tanımayan bi kız sizi tanımaddan kucağınıza atlamaz asla (tabi alkollu ve farklı bi modda değilse)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.