Şimdi Ara

Hiç tanımadıgınız birine nasıl cıkma teklifi edersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
22.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç tanımadıgınız birine nasıl cıkma teklifi edersiniz?Goruslerinizi bekliyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hiç Tanımadığın Birine Çıkma Teklifi Nasıl Yapılır?

Hiç tanımadığın birine çıkma teklifi yapmak zorlu bir görev olabilir. Ancak doğru yaklaşımla, şansını artırabilir ve olumlu bir sonuç elde edebilirsin.

Adım 1: Ortak Payda Bul

Ortak ilgi alanları veya sosyal çevreler aracılığıyla ortak bir payda bulmaya çalış. Tanımadığın birine çıkma teklifi yapmadan önce, onunla bir bağ kurman önemlidir.

Adım 2: Yüz Yüze Konuş

Mesajlaşma veya sosyal medya yerine yüz yüze konuşmak her zaman daha iyidir. Bu, samimiyetini gösterir ve niyetinin daha net anlaşılmasını sağlar.

Adım 3: Kendinden Bahset

Kendini kısaca tanıt ve ilgi alanlarından bahset. Ancak kendini fazla övmekten veya abartmaktan kaçın.

Adım 4: Çıkma Teklifi Yap

Açık ve net bir şekilde çıkma teklifinde bulun. "Seninle çıkmak ister misin?" gibi basit bir cümle yeterlidir.

Adım 5: Kabul Etmemesi Durumunda Saygılı Ol

Kişi teklifini kabul etmezse, saygılı ol ve ısrar etme. "Anlıyorum. Teşekkürler." diyerek durumu zarifçe kapatabilirsin.

İpuçları:

• Doğrudan ve kendinden emin ol.
    • Pozitif ve gülümseyen bir ifade takın.
    • Kıyafetine ve görünümüne özen göster.
    • Teklifi yaparken güven verici bir ton kullan.
    • Cevap ne olursa olsun, saygılı ve olumlu bir tavır sergile.

Hiç tanımadığın birine çıkma teklifi yapmak her zaman bir risk içerir. Ancak doğru yaklaşımla, şansını artırabilir ve hayal ettiğin sonucu elde edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben kahve falı bahanesi ile çağırıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Ben kahve falı bahanesi ile çağırıyorum.

yaratıcı

tanımadan olmaz yaw bu kızlar sürekli güven aradıgı icin şansın dusuk olur tanımadıgı etmedigi birine yanasmayabilir daha seni tanımıorm biraz zaman ver fln tarzı abuk subuk seyler soyleyebilir

nasıl tanısırım diosan o ayrı soru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuhi -- 10 Ekim 2007; 22:47:24 >
  • önce tanışılır sonra tanıdığım kıza nasıl çıkma teklif ederim diye konu açılır

ediittt :: en mantıklısı önce tanışmak sonrada normal çıkma teklifi işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unqualled -- 10 Ekim 2007; 22:49:35 >
  • tanışırım
  • Tanımadığın birine neden çıkma teklif ediyosun ki?
  • nasıl yani
    quote:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hemen fal nasıl bakılır onu öğreniyorum iyi fikir
  • quote:

Orjinalden alıntı: h_s_y_n

nasıl yani
    quote:

falına bakyım bahanesiyle muhabeti koyuyo bi de fala bakarken 2 vakte kadar birine asık olacaksın bu kişi iyi fal bakıo fln tarzı dokundurmalarla kendini belli edio

doru mu tahmin ettim
  • Ya arkadaşlar zaten once tanısma nasıl olcak onu soruom.Abi 16 yasıma geldim daha 1 kısıyle cıktım.
  • Yıllardır fal bakarım.
    Yonja' nın falcısı diye adım çıktı.
  • ehueheuhueheueheeeee

adamım ya aynı ben

2 kere teklif ettim böyle ama harbi aşıktım...

biri minibüste yanına otudum etrafım insan dolu....

2.si de arkadaşının yanında sora gerçi bu kötü oldu....arkadaşı fena aşaladı,burnumdan getirdi yani bunu tavsiye etmem....

ayrıca kabul ihtimali yüzde 1 bile değil bence

ama şunu da anladım ki ben tanıdıklarıma aşık olamıyorum galiba...
  • quote:

Ya arkadaşlar zaten once tanısma nasıl olcak onu soruom.Abi 16 yasıma geldim daha 1 kısıyle cıktım.

simdi iyi hos soruosun da bu soruyu cevaplamak icin tanıscagın kızdan bahsetmen lzm nerde bu kız hangi ortamda bi araya geliosun nası bi tip rock cı mı tikky mi
  • quote:

Yıllardır fal bakarım.

Tuvnera iyi bilir böyle işleri.Nasıl olsa tecrübeli
  • bulunduğum ortamla ilgili soru sorarım, muhabbete yumuşak bi giriş yapar, sonra buralarda ilk defa gördüğümü vs.. gibi damar sorular sorar niyetimi belli ederim, karşılık verirse olay bitmiştir, ters cevaplar verirse üstelemenin anlamı yoktur, en kısa süre içerisnde oradan yok olmak gerekir
  • quote:

Ya arkadaşlar zaten once tanısma nasıl olcak onu soruom.Abi 16 yasıma geldim daha 1 kısıyle cıktım.

iyi yine çıkmışsın bizim yaş 20 daha siftah yok..ya sevgilisi oluyo ya bilmemnesi oluyo...
  • Fal çok iyi yöntem. Bayanlar çok sever mıknatıs gibi bi olay
  • Abi kızla aynı okuldayız ve her gun birbirimize bakıoruz.Simdi gitcem yanına deneyim 0.Kızın karsısında kalcam olee.Ama kızla hıııc tanısmıoz.Ark larını da tanımıom.
    quote:

Orjinalden alıntı: Zuhi

quote:

simdi iyi hos soruosun da bu soruyu cevaplamak icin tanıscagın kızdan bahsetmen lzm nerde bu kız hangi ortamda bi araya geliosun nası bi tip rock cı mı tikky mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: barman

quote:

Yıllardır fal bakarım.

Tuvnera iyi bilir böyle işleri.Nasıl olsa tecrübeli

sallıyo işte TuVNeRa değil mi

@Zuhi

kendilerine rockçı diyen rockçı özentileri genelde tikky olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramsarTarz -- 10 Ekim 2007; 22:59:56 >

• Bende lise 1deyim ama siftah yok diyebilirim

Bu işin sırrı nedir??
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.