Şimdi Ara

Hiçbir Office Dosyası Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
18.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şahsen altyazı çeviren birisiyim ve malumunuz altyazılarımızı word'de kontrol eder sonra yükleriz imlâ açısından sorun teşkil etmesin diye. Bunun haricinde pek Office ihtiyacı güden bir insan değilim. Bu sebepten 2 ay önce indirip kurdum Office 2007 Enterpise adlı sürümü. Kurduğum vakit her şey güzel çalışıyordu. Aynı zamanda ben adını vs. beğenmediğim dosyaları silen bir insanım. 3 hafta kadar önce de bir şeyler sildim yine ben. Genelde bir şey sildiğim zaman bilgisayar tekrar açılmaz, ben de format atarım ama bu sefer açıldı, hiçbir sorunla da karşılaşmadım. Ta ki geçen gün bir excel açmam gerekene kadar. Bastım ve "Bir EXCEL sözlüğü (XLLEX.DLL) eksik veya hatalı." uyarısı aldım. Bahsi geçen dll'i bulabildiğim tüm farklı sitelerden indirip tekrar denedim yine açamadım. Office kaldırıp baştan yükledim aynı sorun devam etti. Ancak ondan sonra diğer Office ürünlerini de denemek aklıma geldi ve hepsinde farklı bir uyarı aldım. Word'de "Bu programın çalıştırılabilmesi için bellek yetersiz." uyarısı alıyorum, bir de Powerpoint yüklü ona bastığım zaman ise hiçbir şey olmuyor. Bir şey anlamadım ben bu işten. Belki bir anlayan vardır, var mıdır?

• aynı sorun bendede var şimdi baktım kaldırılamıyorda office programları hem 2003 hem 2007 var bende ikiside çalışmıyor
    sadece 2003 kuruluyken problem yoktu 2007 kurdum böyle oldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kburak2004 -- 27 Ekim 2009; 10:20:54 >
  • slm sanırım bende de aynı sorun var. sorunun nerden yaşandığını biliyorum fakat nasıl çözeceğimi bilmiyorum. bu söylediğiniz kayıt defteriyle hiç bir alakası yok. sorun sadece bilgisayarın önbelleğinde. 8MB veya 16MB önbellek sadece disk yönetimine girerseniz orda ön bellek görünmüyor buda tahminime göre bir virüs sebebi oluşmuş bir hatadır. bu konuda bana yardımcı olacak biri varsa lütfen en kısa zamanda bilgi versin çünkü format da işe yaramıyor
  • XLLEX.DLL eksik hatası office 2010u yükleyince benim başıma geldi. İngilizce versiyonunu yükleyince düzeldi. Anlaşılan türkçeleştirince bu sorun ortaya çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadolet -- 20 Mayıs 2011; 9:23:19 >
  • merhaba arkadaşım. aynı hata benim de başıma geldi geçen gün. ben de forumlarda dolaştım. çözüm bulamayınca eset nod 32 ile tüm yerel disk c ve d'yi tarattım. program 6 sızıntı buldu ve bu virüsleri temizledi. bilgisayarı yeniden başlatınca bu word sorunu ortadan kalktı. yani kısacası, sen en iyisi iyi bir virüs programıyla tüm sistemi tarat, virüsleri sil ve yeniden dene.
  • HORTTTTT......... :)
  • Bende damdan düştüm.Damdan düşenleri araştırırken sizi buldum.Şimdi önce malvare ve avira ile taratacağım. sonra ne olur bilemiyorum.Başka bir çözüm bulamadım.:(
  • ccleaner da çalıştırın kayıt defterini bi temizlesin
  • hem malware tarattım hem antivir hemde cccleaner. olmadı. kendisi bilir artıkın.Bende alternatif office proğramı yükledim , onlan idare ederiz.
  • google a yazdım bura çıktı...çare bulan varmı ? bulsa bulsa donanımhaber çözüm bulur??
  • aynı sorun bugün bende oluştu. Win10'da office 2016 ürünleri açılmıyor ve excel de "Bir EXCEL sözlüğü (XLLEX.DLL) eksik veya hatalı." uyarısı veriyor.

var mı çözümü olan?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.