Şimdi Ara

Hiçbir Program Sesimi Keydetmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım.Ben Win7 kullanıcısıyım önceden laptopumda rahatça video çekebiliyordum ve sesimde çıkıyordu bi sebepten dolayı format attım artık sesim çıkmıyor denediğim programlar Fraps,Bandicam,Ses Kaydedicisi,YouCam vb. ne olur yardım edin video çekmem lazım.

• Burayı kontrol ettin mi? Mikrofon devre dışı olabilir.

Denetim masası> Donanım ve Ses> Ses aygıtlarını yönet> yukarıdan Kayıt
  • Açtım böyledi konuştuğumda kırmızı ile gösterdiğim yerde hiçbir haraket yok (daire içindeki).
     Hiçbir Program Sesimi Keydetmiyor
  • Öncelikle mikrofonunuzun çalıştığından emin olun, bunun için skype'de bir arkadaşınız ile ses denemesi yapın eğer sesiniz karşı tarafa gidiyorsa hiç bir sorun yoktur. Daha sonra aşağıda verdiğim programı indirip bir deneyin muhtemelen bir sorun olmaması gerekiyor.

Buyrun adres :http://www.indirbir.com/camtasia-studio/
  • beim mikrofonum yok öncedende yoktu laptoptan kaydediyordum ve bu arada realtek değildi eskiden ses sürücüsü onla bir ilgisi olabilirmi
  • sesim camtasia studioda çıkıyo ama hala frapta çıkmıyor bide Youcamde
  • quote:

Orijinalden alıntı: marwinys

beim mikrofonum yok öncedende yoktu laptoptan kaydediyordum ve bu arada realtek değildi eskiden ses sürücüsü onla bir ilgisi olabilirmi

sağol abi teşekkürler senin sayende çözdüm camtaisada ses geliyordu ayarladım artık oluyor çok sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• bence video kaydı dedin mi ilk bu program gelmeli akla
  • Bandicam ( oyun ve görüntü kayıt programı,full ) dosyası ve aktivasyonu ektedir.

http://www.youtube.com/watch?v=C0CVCB9OTd8
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.