internet aleminde kendimi ait hissettiğim tek site burası. çocukluğum,gençliğim bu site de geçti internetteki evim gibi geliyor bura bir o kadar sevip bir o kadar da nefret ediyorum buradan. acaba 50 60 yaşına gelip dh'ye girdiğimde ne hissederim. çok kötü la o yaşlara gelip 40 yıl önce açtığım konuları okusam depresyona girip intihar ederim heralde. inşallah o yaşlara gelmeden ölürüm geriye dönüp baktığımda yaşanmamış pişmanlıklarla dolu bir hayat göreceğim |
hiçbir site konu dışının yerini tutmuyor.
-
-
buraya giripte intihar etmem diyeni görmedim
Eziklerin sığınağı burası
Kız bulamazlar bulsalar opemezler çalışmazlar yatarlar camiden kaçarlar calgisiz yaşayamaz ölürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dh Konu Dışı a.K.a Yıkıkların Ağlama Duvarı
-
ağlama, bizi de ağlatacaksın
-
Buranin tadi cok kacti bence, eskiler hep gitti. Ama dedigin gibi benim de kucuklugum burda gectiginden kendimi az da olsa ait hissediyorum. Bir de 40 sene sonra bura kalsa bile attigin konularin durucagini sanmam, bazi cok eski konulara girmeye calistim hepsinde 404 hatasi veriyor. Kendince bir harddiske vs. arsivleyebilirsin tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitz. -- 2 Mayıs 2022; 1:37:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
artık çok nadir girsem de hala daha ctrl+t yaptığımda elim "konu" yazıp alt tuşu ve enter tuşu kas hafızamda xd
ve donanım haberden edindiğim yararlı bir alışkanlık da bir şey yazdığımda göndermeden önce ctrl+a ctrl+c yapmam. bazen youtube da vs. de gönderince hata diyor göndermemiş oluyor, yazdıklarım çöpe gitmiyor xd
-
sen ne yaptın başardın mı
-
okuyorum işte. 3.sınıf bilgi müh. öyle işte...
-
Türkiye'de, Eziklere özel Cezaevi yapsın hocam bence AK Parti Hükümeti
Siz ne Düşünüyorsunuz bu konu hakkında ?
Cezaevinin koşulları aynen şöyle olsun ;
Cezaevinde 1 şey yasak olmasın sadece ;
• Telefon ile Konu Dışında takılmak
Cezaevindeki Tuvaletler ise Klozet olsun
ama şöyle bir düşününce , böyle bir Cezaevi yapılsa , Çok Temiz bir Cezaevi olur bence ya , yani koğuşlarda birbirine dalan , birbirini şişleyen çıkmaz bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 5 Mayıs 2022; 4:49:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Buranin tadi cok kacti bence, eskiler hep gitti. Ama dedigin gibi benim de kucuklugum burda gectiginden kendimi az da olsa ait hissediyorum. Bir de 40 sene sonra bura kalsa bile attigin konularin durucagini sanmam, bazi cok eski konulara girmeye calistim hepsinde 404 hatasi veriyor. Kendince bir harddiske vs. arsivleyebilirsin tabi.
|
artık çok nadir girsem de hala daha ctrl+t yaptığımda elim "konu" yazıp alt tuşu ve enter tuşu kas hafızamda xd ve donanım haberden edindiğim yararlı bir alışkanlık da bir şey yazdığımda göndermeden önce ctrl+a ctrl+c yapmam. bazen youtube da vs. de gönderince hata diyor göndermemiş oluyor, yazdıklarım çöpe gitmiyor xd |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X