Şimdi Ara

Hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum ulaaaaan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya oğlum varya en ufak şeye bile salya sümük ağlayasım geliyor. Şuan o durum dahada arttı dayanamıyorum. Ne tarrak yiyeceğim ben laaaaannnnn.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ağlama gerek yok.

• Ilitharath kullanıcısına yanıt
    Rahatlarım belki

• dün gece benzerini yapmış olduğum eylem

• Hamzoş diye girdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yani ben adam değilmiyim hocam.

• Kuş gibi oldunuz değilmi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Allahım(çaresizlik)
    12 yıl önce açıldı
    Yalnızlıktan ölmek üzereyim
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gülüncetipsizolanadam kullanıcısına yanıt
    ağlamaktan yorulduğum için ve gece olduğu için uykum gelmeye başladı, içinde bulunmuş olduğum ruh hali devam ediyordu ve hala ağlamak istiyordum fakat göz yaşı gelmiyordu pek

• Allah mutluluk versin hocam. Sabır edelim güzel günleri bizde göreceğiz inşallah

• Gülüncetipsizolanadam kullanıcısına yanıt
    yaş ilerledikten sonra gelen mutluluk ne derece kıymetli olur, pişmanlıklarla dolu yıllar geri gelmediği sürece ne yapabilir insan?

• Hocam pişmanlık ve ulan her şeyi kaçırdim hissi kötüdür. Banada çok geliyor. Ama hocam geçmişe dönüp bir bakın şöyle. Bu yaptığınız hataları kim yaptı. Tabikide siz. Bu bedenle bu beyinle siz yaptınız. Sizin hayatınızdı bu. Kendi kulvarinizda verdiğiniz savaştı bu. Hem piskolojik hem de maddi, manevi. Ders çıkardınız. Yaşınız kaç bilmiyorum ama 30 ise 35 yaşında pişman olmamak için bir şeyler yapın. 40 sa 45 yaşında. Sizi çok iyi anlıyorum. Bu genç yaşımda bnde bile geç kalmışlik hissi var. Büyük pişmanlıklar var. Ama hocam bu salak kafa yapısı bir bizim ülkede var. Sıkı bir Amerika takipcisiyim. Ordan burdan bakıyorum. Millet 50 den sonra yeni bir başlangıç yapıyor. Radikal karar alıyor. 50 hocam 50. Bizim ülkedekine sorsan ohoooo falan der. Yaşları 30, 31, 32, 33 gibi düşünmek yerine şöyle düşünün. 1 yılda 12 ay var hocam. Her ayda 30 gün var. 1 yaş bile için güzel zamanınız var. Umarım bunu aşarsiniz çünkü aşmaz iseniz bu seferde aydınlanma yaşadığınız zaman geçmişinize yanasınız. Niye bunları taktım diye.

• Ulan banada geliyor o ağlama hissi ama ağlayınca rahatlamıyon bir şey değişmiyor

• Her ağlamak istediğinde 5 şınav çek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hıçkıra hıçkıra ağladım
    ben derdimi anlatamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.