arkadaşlar benim bi farem vardı çalışmıyordu onu düzeltmem için aygıt yönetici >> fare ve işaret aygıtlarından HID uyumlu fare >> sürücü yazılımı güncelleştir >> sürücü yazılımı için bilgisayarı tara >> bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver >> HID uyumlu fare ye tıklayıp ileri... güncelleştirmem söylendi ben bunu yaptığımda olmadı, bide HID uyumlu aygıt sekmesi vardı (HID uyumlu fare seçeneğinin bir üstünde). Ben bunu da güncelleştirmeyi denedim fakat bunu güncelleştirdiğimde bozuk olduğunu düşündüğüm faremle birlikte çalışan fareyide (bu da HID uyumlu) algılamamaya başladı. Ayrıca bu HID uyumlu aygıt'ı güncelleştirdikten sonra, fare ve diğer işaret aygıtlarına tıkladığımda ^HID uyumlu fare^ seçeneğide ortadan kalkmıştı (https://hizliresim.com/VMbgoZ ). Şu an bu yazıyı PS/2 uyumlu fare ile yazıyorum. Donanım değişikliklerini tara yaptım bişey çıkmadı ortaya. Bilgisayarı aç kapa yaptım sorun çözülmedi. Driverları güncelledim sorun çözülmedi (Driver Booster ile..). Acil yardımlarınızı bekliyorum. Lütfen göz ardı etmeyin çok önemli benim için