Şimdi Ara

Kablosuz Mouse Takılıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
19.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler logitech m210 markalı bir kablosuz mouse var. birkaç hafta öncesine kadar bir sorun yokken son günlerde takılmaya başladı. daha doğrusu kasanın yönünü değiştirdikten sonra. kasa eskiden 1-2 metrelik bir uzaklıktaydı. şimdi ise 2-2,5 metrelik bir mesafe var, ve kasa 1 metre aşağıda duruyor mouse'a göre.
    ve aynı mouseden bir tane de salon da var, kablosuz. acaba sinyaller mi karışıyor? eğer öyleyse şu ana kadar bişey olmadı da şimdi niye oluyor anlamadım. lütfen yardım edin beyler sinirimi bozmaya başladı iyice bu sorun

• pili bitmis olmasin.. :)

bende bi seferinde boyle biseyle karsilasinca , acaba mouse bozuluyor mu derken.. birden aklima pil geldi... degistim ve duzeldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Castles

beyler logitech m210 markalı bir kablosuz mouse var. birkaç hafta öncesine kadar bir sorun yokken son günlerde takılmaya başladı. daha doğrusu kasanın yönünü değiştirdikten sonra. kasa eskiden 1-2 metrelik bir uzaklıktaydı. şimdi ise 2-2,5 metrelik bir mesafe var, ve kasa 1 metre aşağıda duruyor mouse'a göre.
    ve aynı mouseden bir tane de salon da var, kablosuz. acaba sinyaller mi karışıyor? eğer öyleyse şu ana kadar bişey olmadı da şimdi niye oluyor anlamadım. lütfen yardım edin beyler sinirimi bozmaya başladı iyice bu sorun

Salondaki mouse u alıp masaüstü makinada deneyin aynı şeyi yapacak mı diye.

Pili zayıflamıştır muhtemelen.

• Merhaba,

Bende aynı marka kablosuz mouse kullanıyorum. Yeni pil taktıktan 1-2 ay sonra pilim tükeniyor ve mouse gidip gelmeye başlıyor. Senin deyiminle: Takılıyor. Kesinlikle önce mouse'un pilini veya varsa bataryasını değiştir. Eğer değişen birşey olmazsa kasanı biraz daha yaklaştır. Çünkü diğer mouse'nin sinyaliyle karışması gibi bir durum olamaz.

Yardımcı olduysam sevinirim
  • mouse'u kasaya daha çok yakınlaştırdım düzeldi. fakat eski pozisyona getirince yine takılma oluyor. demekki mouse'un bulunduğu yerle ilgili sorun, arada bu kadar mesafe olunca mallaşıyormuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Castles

mouse'u kasaya daha çok yakınlaştırdım düzeldi. fakat eski pozisyona getirince yine takılma oluyor. demekki mouse'un bulunduğu yerle ilgili sorun, arada bu kadar mesafe olunca mallaşıyormuş..

yeni duracalleri bi tak o mesade filan vız gelir :D
  • Ben Logitech G602 kullanın,Kullanımı çok kolay
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba beyler bendeki mause'da hiç sorun olmamasına rağmen bir süre sonra masa üstünde kullandığım mause'umda sağa doğru düz bir şekilde hareket ettirdiğimde aşağı yukarı savrularak geliyor. Birden bire böyle bir problem çıkması ilginç.Daha önce kullanmadığım mousepad'de sorun daha az farkedeilmesine karşın hala savrulma var aşağı-yukarı yönlü olarak.Sorun ve çözümü nedir? (MODEL: Logitech G500)
  • Beyler kablosuz Mouse donuyorsa pilini değiştirin yeterlidir ben şimdi yaptım oldu..
  • amymartin A kullanıcısına yanıt
    Pili azalınca G602 de takılıyor. Çözüm pili dolu tutmak veya mouse'u alıcıdan fazla uzaklaştırmamak. USB uzatıcı iş görebilir.
  • Defalarca pil değiştirmekle mi uğraşcam yahu

Bu sorunu pil değiştirmeden çözmek istiyorum.
  • Pil bitmiştir hocam yoksa logitechler pek hata vermez sağlam cihazlardır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.