Şimdi Ara

Hide IP Platinum v3.31 -trial - yeni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tanıtım:
    İnternette gizliliğinizden şüphe duyuyor musunuz? IP adresinizi gizlemek ister misiniz?

Hide IP Platinum ile kişisel gizliliğinizi saklamak kolay ve basit. Hide IP Platinum, sizin için kullanışlı proxy sunucusu bulur. Dolayısıyla artık herhangi güvenlik endişesi yaşamanıza gerek kalmaz.

Özellikler :
    # Sıklıkla IP adresinizi gizliliğinizin artması için değiştirir.
    # Bilgisayar korsanlarının (hacker) saldırılarından korunmanız için IP adresinizi saklar ve bilgisayarınıza herhangi bir zarar gelmesini önler.
    # Web tabanlı e-posta servisinden, e-posta yollamanız durumunda kimliğiniz anonim olarak gösterilir.
    # Gerçek IP adresinizi göstermeksizin forum, ziyaretçi defteri gibi uygulamalara mesaj atmanızı sağlamaktadır.

INDIR TRIAL 800 KB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:. nafiga .:. -- 7 Aralık 2006; 1:52:20 >

• Pek Fazla Tavsiye Etmiyorlar Bu Programı Ama...

Kullanan Var Mı? Nasıl?
  • ben geçen gün denedim.hiçbişeye yaramıyor..sürekli suudi arabistan proxy sine bağlanıyor ki onlarda transparent...anonymous proxy yakalaması çok uzun sürüyor ve genelde bulduğu proxyler taş çatlasa 10 tane..ben proxway programını indirdim onda 100 lerce proxy var en az 40 tanesi anonymous..
    bu programı tavsiye etmem açıkçası..zaten bikaç kez değişince artık deişmiyor.kapatıp yeniden açmak gerekiyor
  • paylaşım için sağol
  • sağolasın
  • İyi de kardeşim, bilgisayarı internette çok kasıyor o program. Bir ara kullandım memnun kalmadım.
  • Paylaşım için teşekkürler, yalnız program sadece IE'de çalışıyor, diğer tarayıcılara desteği yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Platinum Hide IP 3.4.3.2
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yükledikten sonra sildim.Proxy bulmuyor.Çok yavaş eskiden böye değildi bu program
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.