|
Hideo Kojima, yeni korku oyunu OD’yi duyurdu: “Bu bir oyun, film ve yeni medya”
-
-
çok iyi görünüyor ama daha önemli olan gtx1050ti kaldırımı :)
-
Bir korku gerilim oyunu olduğu belli.
-
Sanırım bir tek ben bu adamdan hazzetmiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu sefer ne taşıyacaz acaba. Adam mgs sonrası taşımacılığı esas aldı bakalım bunu korku oyununa nasıl yedirecek.
hocam kampanya zamanı rx6500xt ler çok ucuzdu keşke alsaydınız...
-
Xfx merc 319 Rx6800 16gb varda o işin şakasıydı grafik çok uçuk olunca
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bende yılbaşından önce yatırım amaçlı alsam mı almasam mı karar veremedim, yılbaşından sonra her şeyin fiyatı uçabilir...
-
Kojima'yı hep abartıyorlar diyordum , Death Stranding'in konusunu ilk izlediğimde adama saygım maksimum oldu ,deha awk çocuğu !
ve OD ,
Kesin yumurtalı bir şey geliyor
yumurta işte ,Osman EgeyoutubeHIDEO KOJIMA ZEKASI || Death Stranding Arka Plan Hikayesihttps://www.youtube.com/watch?si=caiYu-QI7ZzocMqD&v=Mphr_Cfpq50&feature=youtu.be
-
Hideo Kojima emegi varsa , Sorgusuz alacagim nadir oyunlardandir. Lütfen Türkçe gelsin yine yine..
-
Dikkat "Bu bir Hideo Kojima oyunu" olacak.
-
ÖD'dür o :)
-
Başarısıyla bir yerlere gelmiş popüler olmuş her insan dahidir zaten çok da şaşırmaya gerek yok. Tv'de sinemada boy gösteren çoğu insan dahiden de ötesi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjdrsjejv -- 9 Aralık 2023; 1:7:16 >
DS2:DEATH STRANDING 2
OD:OVERDOSE
-
Bu kojima denen gereksizde nasıl bir torpil varsa 10 dakika boyunca konuştu. Gidip film mi yapsa ne yapacaksa yapsın da kurtulalım şu elemandan !!!
-
Adamda müthiş bir zihin, hayal gücü var ama hiçbir oyunu bana hitap etmiyor maalesef.
-
Adamın işi gücü oyuncuya hamallık yaptırmak.
-
Kojima reis'e laf edenler önce yaptığı oyunlarına ve oyunların başarısına baksınlar yetmezse o oyunları hikayesini takip ederek oynasınlar. Hâlâ daha beğenmiyorlarsa kendi varoluş sebeblerini sorgulasınlar.
-
Hangi oyunları,adam ömrünü tek MGS serisiyle geçirdi zaten, tactical espionage ayağına oyuncuya yapmadığı eziyeti bırakmadı.
-
Kargo taşımacılığı yerine kargocuların acılarını ve mücadelesini içeren önemli bir oyun olacaktır. Tabi gelişmiş kargo mekanikleri ve kamyon sürme mekaniklerinin olacağını düşünüyorum.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sanırım bir tek ben bu adamdan hazzetmiyorum
|
Bu kojima denen gereksizde nasıl bir torpil varsa 10 dakika boyunca konuştu. Gidip film mi yapsa ne yapacaksa yapsın da kurtulalım şu elemandan !!! |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X