Şimdi Ara

Hifi Sistem İcin Amfi Onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba genelde muzik setleri ile ilgilenmia biri olarak artik hifi sistemlere gecmek istiyorum piyasadan butceme uygun buldugum birkac amfi modeli var 2 el ve fiyatlari 500 u gecmiyor genelde muzik dinleyecegim icin stereo amfi baktim ama stereo modunda avr leri kullanabilecegimi dusundugum icin ayrim yapmadim bana bu yazdigim modellerden hangisini tavsiye edersiniz genelde guncel pop ve bass yogunluklu muzik dinliyorum

Harman kardon avr135
    Onyko ds484
    Denon avr 1700
    Pioneer vsx808rds
    Yamaha rx v457
    Onyko tx8255
    Yamaha ax497
    Yamaha rx540

500 tl yi gecmeyecek sekilde diger model onerilerinizede acigim yardimlarinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• xxömür kullanıcısına yanıt
    Yamaha AX497 tabiki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ax 497 500 tl ise bedava . temiz ve orjinal ise kaçırmayın
  • Müzik dinleyecekseniz Stereo amfi alın. Arkadaşta sinema amfisi vardı. Üstelik stereo performansı iyi diye bahsediliyordu. Stereo amfiyle çok fark vardı. Eğer 5.1 kullanmayı düşünmüyorsanız kesinlikle stereo anfi alın. aksi taktirde eski müzik setini ararsınız.
  • Mzkn ile aynı fikirdeyim. Stereo amfi diye başlık attığınıza göre doğru yol stereo amfiden geçer.

Avr ile arasında belirgin fark vardır. Ama, öylesine müzik dinleyeceğim derseniz yukarıdaki amfilerden herhangi birini alabilirsiniz.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Yamaha AX497 tabiki.

cevap icin teşekkürler peki hoparlör takımı olarak bunlardan hangisini önerirsiniz fiyatlarına göre bilgi verirseniz sevinirim gidip dükkandan tek tek fiyat aldım benim müzik zevkime uygun hangisidir güncel pop ve derin bass seven biri olarak

Jamo x550 800 tl
    infinity referance four 1000 tl
    infinity el-40 1000 tl
    jamo studio 180 300 tl
    Sony MF400H 400 tl
    Jamo S406 400 tl
    pioneer es3tb 500 tl
    WHARFEDALE DIAMOND 10.4 950 tl
    Ben olsam Wharfedale i alırdım ama dinlediğiniz müziklere en yakışan ilk seçim jamo 550 olurdu keza bu iş için yapılmış bir modeldir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amfi onemli mi?
    7 ay önce açıldı
    Pc icin hoparlor tavsiyesi.
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben olsam Wharfedale i alırdım ama dinlediğiniz müziklere en yakışan ilk seçim jamo 550 olurdu keza bu iş için yapılmış bir modeldir.

anladım peki bu jamo 550 lerin ax497 ile uyumu nasıl olur sonucta amfi 8 ohm hoparlörler 6 ohm
    birde amfinin SNR degeri 110db iken hoparlörlerin 92 db yüksek seste bozulma yaparmı
    birde yolladıgım hoparlör takımları arasında 550 den sonra alabilecegim 2. model nedir
    Omaj sorunu olmaz merak etmeyin o durum sizin düşündüğünüz gibi birşey değildir.

• quote:

Omaj sorunu olmaz merak etmeyin o durum sizin düşündüğünüz gibi birşey değildir.

anladım ben şimdi amfiyi kararlastırdım suan hali hazırda yamaha dsp a780 amfim var ama yamaha ax497 yi almak istiyorum bu tamam hoparlöre takıldım ve seceneklerimi biraz değiştirdim

magnat supreme 1002 sıfırdan farksız
    Pure acoustic QX serisi 500 tl iki kule ve surroundlar temiz sorunsuz
    Pure Acoustic Junior 500 tl tizleri yok yanında sb1150 aktif sub ve sony avr amfi mevcut

bu üclü arasında kaldım junior ın tizleri bulabilirsem yanındaki amfi ve aktif sub oldugu icin karlı olur ama bulamazsam sadece amfi ve aktif sub a 500 tl vermiş olucam ne yapmalıyım
    pure Acoustic Junior un tizlerini 20TL ye Selanik Pasajında bulursunuz da performans çok kötüdür o hoparlörde bence almayın.

• quote:

pure Acoustic Junior un tizlerini 20TL ye Selanik Pasajında bulursunuz da performans çok kötüdür o hoparlörde bence almayın.

Yanindaki amfi ve aktif sub beni cezbetti acikcasi sony str497 amfi vardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.