Şimdi Ara

High End ya da Koleksiyon Hesaplar Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi high end, koleksiyon ya da içerisinde spesifik eşyalar olan hesaplar arıyorum. Bunu oyunu bıraktıktan sonra hobi olarak yapmaya başladım; güven konusunda sıkıntınız olmasın bu konuda yeterince referansım var.

Spesifik Detaylar: T3 Warrior, DK ve diğer class setleri, Antorus 10-11/10 Progressi olan ya da önemli raidlerin Cutting Edgelerine sahip hesaplar, 975-985(Max olabilir equip olmasına gerek yok) ilvl aralığında olan karakterler vesaire vesaire.

Bunlardan birisine sahip iseniz özel mesaj ile ulaşabilir, fiyat ve numaranızı bırakabilirsiniz. Son olarak kimlik ya da ehliyet verme konusunda bahane üretecek kişiler hiç mesaj atmasın.

Ayrıca ödemeyi hesabınıza geçmeden önce, battle.net holder ismini ve bahsettiğiniz karakterleri kontrol etmek için siteye giriş yapar ve farklı bir isme sahip kimsenin ibanına ya da hesabına para yatırmam.
    İlgilenenler yazabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arayışım devam ediyor.

• Evet arkadaşlar bir üst bütçe limiti yok. Her türlü hesap için ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bera336 -- 26 Nisan 2018; 16:28:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.