yukardaki resimde de görüldüğü gibi eksik bir pin var. anlamadım şimdi nasıl olcak. hatalı ürünmü aldım ben.
Selam Çoğu PSU'larda bahsedilen PIN boştur kardeş. Eğer arkasında kablo yoksa ve anakartında aynı yere denk gelen PIN yoksa önemli değil. Eğer anakartta PIN varsa PSU'daki o boş olan PIN'i bir iğne ile delerek oturmasını sağlayabilirsin.
Muhtemelen o boş PIN şasidir ve başka PIN üzerinden desteklenmiştir. Kolay gelsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Bay_KG
Selam Çoğu PSU'larda bahsedilen PIN boştur kardeş. Eğer arkasında kablo yoksa ve anakartında aynı yere denk gelen PIN yoksa önemli değil. Eğer anakartta PIN varsa PSU'daki o boş olan PIN'i bir iğne ile delerek oturmasını sağlayabilirsin.
Muhtemelen o boş PIN şasidir ve başka PIN üzerinden desteklenmiştir. Kolay gelsin.
cevabın için sağol kardeşim.
olmayan tek pin in arkasında hiç kablo yok bildiğin bomboş pin yuvası var.
ancak ana kartta aynı yere gelen pin girişi var. ama dediğim gibi psu dan gelen 20+4 lük pinde 1 pin oldugu gibi boş kablosuz.
Tekrar selam Yukarıda belirttiğim gibi o boş PIN şasi işlemi gördüğün için olacak ki, şasi başka PIN'ler üzerinden desteklenmiştir kardeş. Ama gönlünüzün hoş olması için yine de aldığınız yere giderek değiştirebilir veya durumu sorabilirsiniz.
Kolay gelsin.
24 pin atx standardında o pin boş oluyor hocam sıkıntı yok
quote:
Orijinalden alıntı: Bay_KG
Tekrar selam Yukarıda belirttiğim gibi o boş PIN şasi işlemi gördüğün için olacak ki, şasi başka PIN'ler üzerinden desteklenmiştir kardeş. Ama gönlünüzün hoş olması için yine de aldığınız yere giderek değiştirebilir veya durumu sorabilirsiniz.
Kolay gelsin.
sağol kardeş bilgilerine güveniyorum ve kullanmaya devam etcem zaten bir sorun yaşamadım 1 2 gün oldu alalı. teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: zeki1981
24 pin atx standardında o pin boş oluyor hocam sıkıntı yok
eyvallah arkadaşım sağolun sorun yok anlaşıldı. teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme