Şimdi Ara

high power 400w ta eksik pin durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen gün hig power element 400w aldım ancak ana kart konnektörlerinden 20+4 pin liğinde 20 lik olan kısmında 1 pin yok eksik

şimdi bu üretim hatasımıdır yoksa bu model böylemi sorun yokmu anlamadım. ürünü geri götürecem ama hatalı diye sizlerin yardımını bekliyorum.

teşekkürler.

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-40169-HIGH-POWER-Element--HPC-400-H12S---400-Watt.html

high power 400w ta eksik pin durumu

yukardaki resimde de görüldüğü gibi eksik bir pin var. anlamadım şimdi nasıl olcak. hatalı ürünmü aldım ben.

• Selam
    Çoğu PSU'larda bahsedilen PIN boştur kardeş. Eğer arkasında kablo yoksa ve anakartında aynı yere denk gelen PIN yoksa önemli değil.
    Eğer anakartta PIN varsa PSU'daki o boş olan PIN'i bir iğne ile delerek oturmasını sağlayabilirsin.

Muhtemelen o boş PIN şasidir ve başka PIN üzerinden desteklenmiştir.
    Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

Selam
    Çoğu PSU'larda bahsedilen PIN boştur kardeş. Eğer arkasında kablo yoksa ve anakartında aynı yere denk gelen PIN yoksa önemli değil.
    Eğer anakartta PIN varsa PSU'daki o boş olan PIN'i bir iğne ile delerek oturmasını sağlayabilirsin.

Muhtemelen o boş PIN şasidir ve başka PIN üzerinden desteklenmiştir.
    Kolay gelsin.

cevabın için sağol kardeşim.

olmayan tek pin in arkasında hiç kablo yok bildiğin bomboş pin yuvası var.

ancak ana kartta aynı yere gelen pin girişi var. ama dediğim gibi psu dan gelen 20+4 lük pinde 1 pin oldugu gibi boş kablosuz.
  • Tekrar selam
    Yukarıda belirttiğim gibi o boş PIN şasi işlemi gördüğün için olacak ki, şasi başka PIN'ler üzerinden desteklenmiştir kardeş.
    Ama gönlünüzün hoş olması için yine de aldığınız yere giderek değiştirebilir veya durumu sorabilirsiniz.

Kolay gelsin.
  • 24 pin atx standardında o pin boş oluyor hocam sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

Tekrar selam
    Yukarıda belirttiğim gibi o boş PIN şasi işlemi gördüğün için olacak ki, şasi başka PIN'ler üzerinden desteklenmiştir kardeş.
    Ama gönlünüzün hoş olması için yine de aldığınız yere giderek değiştirebilir veya durumu sorabilirsiniz.

Kolay gelsin.

sağol kardeş bilgilerine güveniyorum ve kullanmaya devam etcem zaten bir sorun yaşamadım 1 2 gün oldu alalı. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

24 pin atx standardında o pin boş oluyor hocam sıkıntı yok

eyvallah arkadaşım sağolun sorun yok anlaşıldı. teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.