Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 HİGH POWER 600W ECOBR TERTEMİZ PSU Satın Al 20 Mayıs 2023 12:24 1 1 HİGH POWER 600W ECOBR TERTEMİZ PSU High Power 600w psu kutu fatura mevcut garantiyi tam bilmiyorum teknobiyotikten almıştım 2020 yılında ya bitmiştir büyük ihtimalle izmir içi elden teslim edebilirim aklımdaki fiyat 900 tl daha üst psu alacağım için satıyorum herhangi bi sorunu yok zaten son 1-1.5 yıldır kullanmadım hiç görev vs sebebiyle evde değildim sonrasında laptop aldım. kullanırken güçlü kartlarla sorunsuz kullandım 5700xt vega 64 gibi09-05-2020 Fatura tarihidir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün HİGH POWER 600W ECOBR TERTEMİZ PSU GAMESPLANET 40 USD KEY (Steam vs oyunu satan platform) ASUS DUAL 6600XT 0 Kapalı Kutu RİVAL 600 MOUSE 0 Kapalı Kutu 575 TL