Şimdi Ara

High Power 750W 80+ Bronze Güç Kaynağı: 599TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
4
Favori
2.379
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ayıp bu teknobiyotik yaptigi artik 599 tl cikariyor bir bakiyorsun 648 olmus ne olmuş 1 saat icinde satmayin burayada olan almayin bu siteilgili ilan açmayin kendileri reklam versin tv oradan görelim donanim haberde yayinliyorlar lemanlanmalar on numara reklam kendileri yapsinlar teknobiyotik kiniyorum hep böyle zarar ediyorsun fiyatlari düşürme sonra tam alacaksin hayal kırıkligı vatandasla oynuyorlar izin vermeyin düsuk fiyat bile olsa ilan açmayin reklam yapmayin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vesaire86 kullanıcısına yanıt

Yok hocam teknobiyotikle alakalı değil zaten garantisi bitmişti. Ben psunun kesintisiz güç kaynağına bağlıyken durup dururken gitmesine, sonra da çöp olmasına takıldım. Daha dün Corsair cv550 aldım 600 liraya, istesem iade edip bunu alırım ama markaya güvenim kalmadı.

• desu noto D kullanıcısına yanıt
    Garanti ile ilgili sorun olunca kullanıcı hatası deyip ciddi para istemişlerdi bendende. Teknobiyotik varsa arkasında ben almıyorum o yüzden. Üretici güzel aslında, sirtec yanlış hatırlamıyorsam. Ama türkiyedeki muhattabı vasat.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1,5 sene olmuş kutu açılışı çekeli , resmen BEDAVA bu rakam enteresan  

Özgür PALAyoutube
    HighPower ın Yeni Nesil Ekran kartı ( nvidia 3000 , Amd 5000 serisi ) ve Anakartlara ( extra 4 pin güç girişi olan ) tam uyumlu , Belki de en hesaplı Fiyat Performans Güç Kaynağının ( Power Supply ) Kutusunu sizler için açtım ;)
    https://www.youtube.com/watch?v=Z9juTF3u5Ok&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurpala -- 19 Nisan 2022; 23:54:7 >
  • ozgurpala kullanıcısına yanıt

Kullanıyorsan musun hocam? Fan sesi, coil whine vs. gibi problemler çıktı mı?

• MoonShine07 kullanıcısına yanıt

Aynen hala aktif olarak kullanıyorum en ufak sorun da yaşamadım bugüne kadar  Ancak elektronik ürün malum diğer sitelerdeki yorumlara da bi bakın isterseniz genel neler yaşamış , ben gayet memnunum ve cidden şu rakam bedava  

Tier List konusunda bilgi bulamadım.

Bir fikriniz var mı?

Teşekkürler yorumunuz için. Ben de performance gd modeli var sorunsuz bu ürün de yedek olmuş oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arseyus kullanıcısına yanıt

Malesef yok , alırken de çok takılmamıştım açıkcası High Power güçlü bir marka bağlantı özellikleri de aradığım gibi olduğu için tereddütsüz almıştım , utandırmadı da ;) Tek düşündüren nokta satıcının Teknobiyotik olması olur sanırım , müşteri memnuniyeti adına iyi bir yorum duymadım hiç  

• Arseyus kullanıcısına yanıt

Tier list falan takılmayın bu orta seviye üzmeyecek bir PSU. RTX3080 yada 6900XT gibi üst seviye ekran kartlarıyla bile rahatlıkla kullanılabilir tabi bu kadar yüksek seviye ekran kartlarıyla fanı sesli biraz çalışır orası ayrı sonuçta RM750X yada Core reactor 750 almıyorsunuz, 600 TL ye bedava.

• Kaliteli PSU uygun fiyat Teşekkürler Teknobiyotik

• 600w Performance GD modeli de şuan trendyol'da 699 TL, satıcısı teknobiyotik. Maximum kart e ticaret kampanyası + maximum genç kampanyası ile 650 civarına geliyor.

Tier B psu. Redditte okumuştum iç yapısı tier A olmaya uygunmuş fakat fanın sleeve bearing olduğunu düşündükleri için tier B'de tutmuşlar. Kendim kullanıyorum cpu kablosu biraz kısa, ince bir coil whine var bunun dışında ben overclock falan yardırdım sorun çıkmadı ve elektrik kesintilerinden sürekli sağ çıktı.

• desu noto D kullanıcısına yanıt

Bunun mavi ışıklı modeli vardı bende. 2016 da almıştım. Bir gün PC kapalıyken 2kw güç kaynağına bağlıyken poff oralık dumana gitti. Hemen çektik fişini. Tamir yapan yok. Kendim söktüm. İçinde büyük bir elektrolitik kondansatör var o yarılmıştı. İçindeki sıvı akmıştı. Temizledim. Eski bir psudan benzer değerde bir kondansatör bulup taktım. Sonuç çalıştı. Ölçtüm gayet normal çalışıyor. PC ye bağlamaya cesaret edemedim. Led yakmak için kullanıyorum. Neyse içinde büyük bir kondansatör var. O üstten şişmişse onu değiştirin. Büyük ihtimal çalışır. Ama pc ye bağlamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S0NADAM -- 20 Nisan 2022; 21:48:10 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.