Güzel fiyat, miningciler kaçırmasın High Power Element BR 750W 80+ Bronze Siyah ATX Güç Kaynağı(HP1-M750BR-H12S) | Teknobiyotik https://www.teknobiyotik.com/high-power-element-br-750w-80-bronze-siyah-atx-guc-kaynagi-hp1-m750br-h12s.html |
High Power 750W 80+ Bronze Güç Kaynağı: 599TL
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ciddi fiyat
-
Fiyat iyi ama bilemedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
6-7 ay kullanma fırsatı bulduğum gayet kaliteli bir PSU. Zaten high power ın hiç bir modeli üzmez o konuda şüpheniz olmasın.
Bu fiyata cidden bedava, hiç ihtiyacım olmadığı halde sipariş geçtim dursun kenarda. Nasıl olsa paramız pula dönmüş, bugünün 600 TL si yarının 400 TL si olacak.
-
Güzel fiyat cidden. En dandik gametech powerlara 500 lira istiyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yedeğin yedeği olarak bile alınır. Fiyat güzel..
-
Fiyat baya iyi site sağlam mı?
-
Aldım 1 adet. Teşekkür.
-
2 adet rtx3060i rahat calistirir sanirim mining icin.
1x3080+1x3060 calistirir mi veya 2x3080??
Teknobiyotik gayet iyidir akortek bilisimin sitesi zaten iciniz rahat olsun
aldım teşekkürler
-
Bunun gold versiyonu geçen hafta gitti bende durup dururken. Tamirini yapan da yok. Servisi bile kendi parası kadar ücret çıkar dedi. Yarısı kadar bile yükte değilken nasıl gitti çözemedim.
2009 yılında Fsp BLUESTORM PRO-500 Real-500W 80 Plus almıştım. 2013 veya 2014 gibi sattım hatırladığım kadarı ile alan arkadaş forumdandı. 3 ay falan kullandı. Arıza yaptı. Çöpe gitti. Tamiri de öyle herkes yapmıyor işte. Yapılması niye zahmetli mi, yoksa çok mu masraf gidiyor. Tamirciler yanaşmıyor tamire.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 19 Nisan 2022; 20:17:59 >
Fiyat uygun olunca dayanamayıp yedek olarak aldım. Teşekkürler.
-
Fiyat iyide, yabancı bir inceleme&yorum bulamadım.
Düzeltme: Fiyatı 650 tl yapmışlar, klasik tekno hareketleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buracat -- 19 Nisan 2022; 21:9:24 > -
Psu ihtiyacı olanlar için çok iyi fiyat.
Elimdeki psu 500W bunu hemen aldım yararlandım teşekkürler ayrıca 80+ olması da iyi oldu elimdeki 80+ değildi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
599'dan mı aldınız yoksa 649'dan mı aldınız :)
-
649dan aldım yine de uygun olduğunu düşünüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teknobiyotik in garantisi çöp maalesef.
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X