Şimdi Ara

HIGH POWER Absolute 1000 Watt (HP-1000-G14C) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: damn2u

Alttakini alın, yeni revizyon bir power supplydir. x2 Gtx580, x2 HD6970, x3 Gtx460 gibi sistemleri bile rahatlıkla kaldırır.

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/seasonic-ss-850at-80-plus-850w-guc-kaynagi.html

bunu alıp 100TL cebinde kalırdı gene aynı performansı alırdın.

• quote:

Orijinalden alıntı: kessel

quote:

Alttakini alın, yeni revizyon bir power supplydir. x2 Gtx580, x2 HD6970, x3 Gtx460 gibi sistemleri bile rahatlıkla kaldırır.

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/seasonic-ss-850at-80-plus-850w-guc-kaynagi.html

bunu alıp 100TL cebinde kalırdı gene aynı performansı alırdın.

peki hocam aradaki 150 watta değmez mi yada highpower gerçek 1000 watt vermiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 18 Mart 2011; 22:35:40 >

• Bende aynı PSU'yu kullanıyorum zamnında sıfırını ucuza almam PSU'yu tercih etmememde etkin olmuşdu fakat şu an o PSU'nun ATX versiyonu eski kaldığı için güncel bir 1000W PSU'ya göre 12v çıkışları çok düşük bu saaten sorna almanı kesinlikle tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Bende aynı PSU'yu kullanıyorum zamnında sıfırını ucuza almam PSU'yu tercih etmememde etkin olmuşdu fakat şu an o PSU'nun ATX versiyonu eski kaldığı için güncel bir 1000W PSU'ya göre 12v çıkışları çok düşük bu saaten sorna almanı kesinlikle tavsiye etmem.

iş işten geçti şu anda teslim aldım birazdan takacağım kasaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: keskinbalta

İş işten geçmez, yasal hakkınızdır neden bile iade etmek, tabi uğraşmak istemezseniz orası ayrı ama sorun şu, o kadar öneri veriyorsanız sallamıyorsunuz bile, madem neden konu açıyorsunuz? Buraya onca yazan kişilerin emeklerine, harcadıkları zamana yazık değil mi? Bu tipteki tavırlara sakin kalamıyorum. Anlamadığınız ise para sizin paranız, bizlerde sizin paranızı kendi paramızı gibi en iyi şekilde değerlendirmek için öneriler yapıyoruz ama nafile, üstüne birde sinirleniyoruz, neyse..

• quote:

quote:

Anlamadığınız ise para sizin paranız, bizlerde sizin paranızı kendi paramız gibi en iyi şekilde değerlendirmek için öneriler yapıyoruz

evet bir çok konuda bir de reklamcı oluyoruz iyi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

seni gözüm ısırıyor hangi firmada çalışıon sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan

quote:

seni gözüm ısırıyor hangi firmada çalışıon sen

teknobiyotik, firebal, eksen, inventus, bimeks, vatan, trdükkan, bunlarda çalışıyorum.

edit: eksen i unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintroyo -- 19 Mart 2011; 16:39:22 >

• enee eksen yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan

enee eksen yok mu

edit ledim...
  • quote:

quote:

İş işten geçmez, yasal hakkınızdır neden bile iade etmek, tabi uğraşmak istemezseniz orası ayrı ama sorun şu, o kadar öneri veriyorsanız sallamıyorsunuz bile, madem neden konu açıyorsunuz? Buraya onca yazan kişilerin emeklerine, harcadıkları zamana yazık değil mi? Bu tipteki tavırlara sakin kalamıyorum. Anlamadığınız ise para sizin paranız, bizlerde sizin paranızı kendi paramızı gibi en iyi şekilde değerlendirmek için öneriler yapıyoruz ama nafile, üstüne birde sinirleniyoruz, neyse..

özür dilerim hocam
    haksız sayılmazsın ama fiyat performans açısından daha cazip geldi
    thermaltake psu yu söküp karşılaştırdım sanki thermaltake daha kalite duruyordu

• quote:

quote:

12v kanaldan verilen amper gücünün önemli olduğunu yeni öğrenmiş bulunuyorum

peki bu değerler çift ekran kartına ve cpu ya o/c yapıldığında yeterli olur mu (gpular için 1030 / 1250 cpu için 4100 civarı)

Max. Çıkış Değerleri: 12V1: 20A , 12V2: 20A , 12V3: 30A , 12V4: 30A (Toplam 12V: 75A) , +5V: 30A , +3.3V: 28A

• 75A çok ekstrem durumlara girmediğiniz takdirde cf ve oc için yeterli olcaktır.
  • quote:

75A çok ekstrem durumlara girmediğiniz takdirde cf ve oc için yeterli olcaktır.

üstadım ben bu tek 12v kanal hikayesini anlamadım
  • estağfurullah ne üstadı...

tek rail güç kaynakları 12v dan gelen gücü herhangi bir kanala bölmeden olduğu gibi besleme yapıyorlar diğerleri ise kanallara bölüyorlar. tek rail de eğer hata olursa sistemin tümüne oluyor çoklu railde ise kanallar olduğu için tümden zarar görmüyor sistem ya da neresi besleniyorsa orası. yalnız bu kanallra ile sistem besleniyorsa ve güçlü oc ve ekran kartları sistemde mevcutsa kanalların beslemesi de o derece kuvvetli olmalıdır. ha burdan şu anlaşılmasın kesinlikle, tek rail güvenli değildir diye. hayır. o zaman dabileşen kalitesi ortaya çıkar ve tek rail in önde gelen firmaları silverstone ve seasonic ve bunlara güvenen corsair gibi firmaların kullandığı komponentlere olan güven gelir akla.

1000 watt kadar olan psularda tek rail üst güç te ise çoklu rail daha mantıklı diye bir durum vardır diye söylenir. bu bile sadece göreceli bir kavram. bununla birlikte markaya güvendikten sonra ben tek ya da çoklu rail in çok önemli olmadığı taraftaraıyım. ben seasonic kullanıyorum tek rail. stoklarda olup ucuz olsaydı enermax alırdım o da çoklu rail. bununla ilgili forumda bir konu vardı bayağı bir tartışılmıştı.

• teşekkürler aziz royo
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.