Şimdi Ara

High Power Astro GD-850W Gold mu? Seasonic M12II-750W Bronze mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu fiyat aralığında(min350 - max490) yeni bir psu almayı düşünüyorum. Düşündüğüm marka ve modeller başlıktaki gibi fakat forumda gezinirken birşey dikkatimi çekti o da amazon veya farklı sitelerden evga veya başlıktaki modellere yakın diğer psular. Eğer yurtdışından bu parçalar kolay ve daha ucuz getirtirilebiliyorsa önerirmisiniz böyle birşeyi. Önerirseniz de alışveriş için nasıl bir yol izlemeliyim. Bu konular hakkında beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

HIGH POWER

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/high-power-astro-gd-850w-80-gold-single-rail-12v-aktif-pfc-moduler-guc-kaynagi-hpj-850gd-f14c.html#!prettyPhoto

SEASONIC

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/seasonic-m12ii-80-plus-bronze-750w-aktif-pfc-moduler-guc-kaynagi.html#!prettyPhoto[media_gallery]/5/

• EVGA 650 P2 kullanan birisi olarak;

EVGA'nın GQ,B2,G2,P2 Serileri Dünya Çapında En kaliteli PSU'lardır. Tartışmasız hemde, kitguru, techpowerup, Jonnyguru'da kii incelemelerine bakabilirsin. İç bileşen kalitesi muazzam derece de kaliteli, EVGA bu PSU'ları ürettirirken masraftan kaçınmamış Superflower'a çok iyi PSU'lar ürettirmiş.

imkanın varsa amazon.com'dan al yukarıda belirtmiş olduğum serilerden bütçene uygun olanı tercih edebilirsin yukarıda ki linkteki PSU'lardan kat be kat daha iyidir. bunu ben değil incelemeler söylüyor.

Yok Ben Buradan Alıcam Dersen, Yukarıda ki linkte ki iki modelden Ben Olsam High Power'ı Tercih ederim 80 Plus Gold Sertifikası sayesinde uzun vadede elektrik faturasına ödeyeceğim paranın bir kısmı cebimde kalmış olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 23 Mart 2016; 13:10:19 >

• MAX 490 DEMİŞSİN AMA 5 YIL GARANTİLİ BİR ÜRÜN KULLANAYIM DERSEN ÇOK FİYAT FARKI OLMADAN 30 TL DAHA VERİP VATANBİLGİSAYARDAN
    FSP HYDRO 850W GOLD ALABİLİRSİN.

http://www.vatanbilgisayar.com/fsp-hydro-g-750-serisi-80plus-gold-850w-full-moduler-guc-kaynagi.html#genel-bakis

• Sisteminize Eger Sesonic verdigi güç yeterli geliyorsa Seasonic alın gerçekten çok sesiz çalışan bir psu ve kaliteli elimde neredeyse 10 yıllık seasonic psu var hala kullanımda eski bilgisayarda ufak tefek işlerde kullanılıyor daha 2-3 Sene önce Fanını degiştirmek zorunda kaldım sadece oda normaldir kaç yıllık psu olsun o kadar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

EVGA 650 P2 kullanan birisi olarak;

EVGA'nın GQ,B2,G2,P2 Serileri Dünya Çapında En kaliteli PSU'lardır. Tartışmasız hemde, kitguru, techpowerup, Jonnyguru'da kii incelemelerine bakabilirsin. İç bileşen kalitesi muazzam derece de kaliteli, EVGA bu PSU'ları ürettirirken masraftan kaçınmamış Superflower'a çok iyi PSU'lar ürettirmiş.

imkanın varsa amazon.com'dan al yukarıda belirtmiş olduğum serilerden bütçene uygun olanı tercih edebilirsin yukarıda ki linkteki PSU'lardan kat be kat daha iyidir. bunu ben değil incelemeler söylüyor.

Yok Ben Buradan Alıcam Dersen, Yukarıda ki linkte ki iki modelden Ben Olsam High Power'ı Tercih ederim 80 Plus Gold Sertifikası sayesinde uzun vadede elektrik faturasına ödeyeceğim paranın bir kısmı cebimde kalmış olur.

Öncelikle hepinize teşekkürler. Peki amazondan alışveriş için dikkat etmem gereken şeyler nelerdir. Örneğin kargo süresi, kargo ücreti birde bilmediğimden soruyorum amazon bizim buradaki gittigidiyor gibi kişisel mağazamı yoksa hepsiburada gibi özel bir şirketmidir?

• bu ikisi arasından gold sertifika için high power ı alırdım ben olsam. tabii eğer 60 lira bütçe olarak bir sıkıntı yaratmıyorsa. eğer yaratıyorsa seasonic te her türlü işiniz görür.
  • ibrahimdincer kullanıcısına yanıt
    amazon'dan alışveriş ile alakalı mühendismurat'ın açmış olduğu bir konu var. Konu'nun ilk sayfasın'da sormuş olduğun tüm soruların cevabı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

bu ikisi arasından gold sertifika için high power ı alırdım ben olsam. tabii eğer 60 lira bütçe olarak bir sıkıntı yaratmıyorsa. eğer yaratıyorsa seasonic te her türlü işiniz görür.

Aslında benim merak ettiğim bu iki seçim arasındaki malzeme kalitesi farkı nasıldır. Eğer çok fazla bir fark yoksa 60 lira daha ucuza almak benim için daha iyi olur. Aslında highpower ile ilgili şöyle bir ilginçlikte var, o da high power'ın bu fiyatı sadece teknobiyotik'te böyle diğer sitelerde 550 lira civarı. Eğer teknobiyotik'te bu ürün biterse benim fiyat aralığımdan çok yukarıya gelecek işte o zaman seasonic'e yönelebilirim.
  • ibrahimdincer kullanıcısına yanıt
    seasonic çok güvenilir bir markadır. kendi psularını kendi üretir. hatta corsair ax serisinin ilk zamanlarını (belki halâ öyledir bilmiyorum) 1200w hariç seasonic üretirdi. iki ürün de sizi çok ekstrem sorunlar ve durumlar olmadıkça üzmez.
  • Çok teşekkürler hepinize.
  • quote:

Belirttiğiniz serilerden birkaç ürüne baktım. 18,50 $ civarı kargo ücreti olmasa çok güzel fiyatlar var. Aslında vergi sınırını geçmeden yine de güzel fiyata ürünler alınabilir. Bütçesi sınırlı olanlar için belki yapacak bir şey yok ama şu ürünleri değerlendirmekte fayda var.
    http://www.amazon.com/dp/B017HA3SQ8/ref=twister_B00NAQB7S0?_encoding=UTF8&psc=1
    650 watt olan GQ 80+ Gold 69.99 + 18.32(kargo) = 88.31 $
    750 watt olan GQ 80+ Good 79.99 + 18.92(kargo) = 98.91 $

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mersin123

quote:

Belirttiğiniz serilerden birkaç ürüne baktım. 18,50 $ civarı kargo ücreti olmasa çok güzel fiyatlar var. Aslında vergi sınırını geçmeden yine de güzel fiyata ürünler alınabilir. Bütçesi sınırlı olanlar için belki yapacak bir şey yok ama şu ürünleri değerlendirmekte fayda var.

GQ750 100 dolardan 287 lira yapar ve bu o psu için çok iyi bir fiyat aklıma çok yattı. Şimdi tek yapmam gereken amazondan nasıl bir işlem yapıp almam gerektiğini araştırmak. Çok teşekkürler

Bu arada vergi sınırı demişsiniz. Bu konuda biraz bilgi verebilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimdincer -- 23 Mart 2016; 21:37:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimdincer

quote:

Orijinalden alıntı: mersin123

quote:

GQ750 100 dolardan 287 lira yapar ve bu o psu için çok iyi bir fiyat aklıma çok yattı. Şimdi tek yapmam gereken amazondan nasıl bir işlem yapıp almam gerektiğini araştırmak. Çok teşekkürler

Bu arada vergi sınırı demişsiniz. Bu konuda biraz bilgi verebilirmisiniz?

Yurtdışından alışverişte vergi sınırı 75€. Zaten amazonun farkı burada devreye giriyor. Eğer aldığınız ürün vergi sınırı altındaysa sipariş sayfasında urun fiyatına sadece kargoyu ekliyor. Eğer uzerindeyse tahmini bir ucreti de vergi ücreti olarak fiyata ekliyor. Hatta sonradan hesabınıza geri iade bile yapiyorlarmis. Yani gumrukle falan isiniz olmuyor, onlar halletmis oluyor. Ama çok üst düzey bir urun anlayacaksınız zaten buna gerek kalmayacaktır. Ancak yine de aklinizda bir şey kalmasın diye muhendis murat'in amazon rehberi konusunu okuyunuz. Benim takıldığım tek nokta üye olduktan sonra sipariş aşamasından önce kredi kartı numaranızı istemesi. Ancak o zaman sipariş aşamasına geciyorsunuz ve urun karşılığında sizden istediği ücreti gosteriyor. Onaylarsaniz siparişini gerçekleşiyor, onaylamazsaniz sadece fiyatı gormuş oluyorsunuz. Ben de bu şekilde yazdım zaten ancak bugune kadar siparişim olmadi ama yakında birşeyler düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.