Şimdi Ara

High Power Element BR 750W 80+ Bronze Siyah ATX Güç Kaynağı (HP1-M750BR-H12S) 599₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
494
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
    High Power Element BR 750W 80+ Bronze Siyah ATX Güç Kaynağı (HP1-M750BR-H12S) | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/high-power-element-br-750w-80-bronze-siyah-atx-guc-kaynagi-hp1-m750br-h12s.html

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar bana bilgisayar değilde başka bir cihazda 12v 60A lazım.Bunu alsam 12v çıkış uçlarını tek bir noktada toplam bu gücü elde edermiyim yoksa saçma sapan bir durum mu oluşur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bde B kullanıcısına yanıt

Kabloları kesip tümünü birleştirebilirsiniz bu sorun değil ama başka sorunlar var. Kabloların toplam kalınlığı 60 amper için yeterli mi soru işareti. 12 volt 60 amper demek araba aküsü kadar güç demek. İşi bilmiyorsanız herşeyi cayır cayır yakarsınız. Madem böyle bir niyetiniz var şöyle yapın. Mevcut kabloları kullanmayın. Elektronikçiden yardım alarak cihazı sökün. İçindeki anakarttan 2,5 luk kablo ile direkt 12 volt alabilirsiniz. Hiç de sorun çıkmaz. Ben bu şekilde kullanıyorum. Hem de aynı markanın 750 wattlık (fanı mavi ışıklı) farklı bir modelini.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.