Şimdi Ara

High power psu dan gelen ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba daha alalı 1 hafta bile olmayan high power br700 psu dan hafif bir cızırtılı ses gelmekte kasanın dibine gelmedikçe fark edilmiyor power kablosu düzgün takılmış şekilde ve cızırtı rutin bir şekilde daha önceki psu ark yapıp soketi eridiğinden dolayı böyle şeylere karşı tetikte durmaya çalışıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Merhaba,
    Önce ki psu ark yapip, kablo yandi diyince, profiline bakip diger konunu görmüs bulundum ve okudum.
    https://forum.donanimhaber.com/rx590-icin-psu-onerisi--152427979

Senin evin tesisatini bir an evvel düzelttirmen lazim, pc dedigimiz aletler hassas alet sinifinda. Tarif ettigin ses her ne kadar coilwhine sinifi olarak tahmin edilecek olsada, senin ki gibi bir gecmise sahip elektirik tesisati üzerinde, hayri alamet degildir. Psu kablosunu (dikkatli bir sekilde) kontrol et, sicak mi bir bak... oyun esnasinda bakman lazim. Tetikte olmakta fayda var, evde bulunmadin zamanlarda pc yi kapat ne olur ne olmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunGFu -- 12 Nisan 2022; 0:8:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kunGFu kullanıcısına yanıt
    Zaten pc yi kullanmadığım zamanda direkt prizden çıkartıyorum bunu dediğiniz şekilde gözlemleyeceğim kablo şuanlık ışınmıyor daha önce yaptığım kontrollerdeki gibi hatta sırf elimde patlamasın diye pfc li psu seçtim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.