Şimdi Ara

Highmaul Raid Follower Görevleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kimseye palavra manasında demedim ya orada yazıldığı gibi gelmeyebiliyor demek istedim. Belki de boss kesme sayısı belli eşiği geçince otomatik geliyordur aynı hafta olsa bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuke General -- 24 Aralık 2014; 11:33:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metamania

http://www.wowhead.com/item=111957#comments

Bu linkte commentlerde hangi questleri yaparak salvageı açtıracağın yazıyor. Kimzee yanlış hatırlamıyorsam spire of arak bölgesinde. Salvageı small alanlardan birine kurabiliyorsun yani mesleklerin kurulduğu yerlere. Örneğin bende 2 tane kendi mesleğim ve salvage yard var. Tabi bu 3 lvl garrison için geçerli.

Salvage questlerine başlamak için 96 lvl olmak gerekiyormuş.

çözdüm olayı hocam teşekkür ederim arasına 5 k gold sıkışmış :D

• QuelTaLas kullanıcısına yanıt
    Ne 5ksı ya. Gidip outpostu değiştirdim deme bana. 2 farklı outpostlada (main ve altıma) salvageı açtım. Tamamen quest chain ile ilgili.
  • quote:

Ne 5ksı ya. Gidip outpostu değiştirdim deme bana. 2 farklı outpostlada (main ve altıma) salvageı açtım. Tamamen quest chain ile ilgili.

outpost dediğin ana bina mı oluyor ? ana binayı 3. seviyeye atlatınca 1 slot daha geldi orayada salvageyi kurdum işte
  • QuelTaLas kullanıcısına yanıt
    He tmm ben questler için bölgedeki outpostu değiştirdin sandım bir an :) Salvageı kurmak için lvl 3e gerek yok ama küçük alanlara ihtiyaç var tabiki :) Önerilen bir mesleğin sonra salvage daha sonra diğer mesleğin kurulmasıdır (en yararlı ve hızlı kasılması için). Ama 100 olduktan sonra çok da önemli değil açıkcası.
  • Sınır 650 değil onu biliyorum ama 655'miş demek, 655 yapın o zaman. Blackrock'tan düşen itemlarla kıyaslayınca 655'le yapılacak zaten herhalde orası da.

Highmaul ikidir eldiven veriyor bana, önce 655 verdi şimdi warforged.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 24 Aralık 2014; 20:28:02 >
  • %61 ile gönderdim elemanları patladı gitti
    Ya beyler bayanlar bana en ideal follower ekibini kurmamda yardımcı olur musunuz?
    40 tane follower var bir türlü denge tutturamıyorum
    bi bakıyorum bi spekten 10 tane var diğerinden 2 tane ya da hiç yok
    şöyle ideal bi ekip kuran arkadaş isimleri paylaşsa ona göre biz de uygulasak?
  • Bütün followerların özellikleri farklı. Yani sendeki Qiana moonshadow ile bendeki Qiana moonshadow aynı yeteneklere sahip değil. Öyle bir takım kuramayız yani. Kuracaksın Garrison Mission Manager addonunu sana en uygun ekibi kurup gönderecek.
  • Bana bonus seal görevi gelmiş raidden sonra bakacağım, acaba haftalık 4. olarak alabilir miyim ne olur çok şaşırdım görünce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gencay

Bana bonus seal görevi gelmiş raidden sonra bakacağım, acaba haftalık 4. olarak alabilir miyim ne olur çok şaşırdım görünce.

Ek seal onlar Gencay alabiliosun tabi ki. Yani 3 tane bu hafta aldıysan o 4. olucaktır.
  • quote:

Bütün followerların özellikleri farklı. Yani sendeki Qiana moonshadow ile bendeki Qiana moonshadow aynı yeteneklere sahip değil. Öyle bir takım kuramayız yani. Kuracaksın Garrison Mission Manager addonunu sana en uygun ekibi kurup gönderecek.

Bunu bilmiyordum random elemanlar demek ki
    Cevap için teşekkürler addonu kurdum güzel planlıyor ama dediğim gibi gelen görevdeki düşmanlar illa ki benim ekipte olmayan bi güçle geliyor.
    Ayrıca %89 ile fail olunur mu yahu
  • alkanerkn A kullanıcısına yanıt
    önemli görevlere %100 olmadan göndermem . 98 ile rare görev kaybetmişliğm var .

Ayrıca follower özellikleri arkadaşında dediği gibi birçok follower için random . ama bazıları için ilk özellik herzaman aynı . epic olunca kazanacağı ikinci özellik random

mesela " Delvar Ironfist" herzaman blood dk olarak geliyor mavi olarak geliyor ( epic olma şansı var ) ayrca heezaman "bone shield" özellii ile gelmekte

"Millhouse Manastorm" herzaman lv100 ve epic olarak geliyor ve polymorph özelliği ile geliyor , ikinci özelliği random .

falan gibi

"kimin ne özelliği var . nasıl alırım " http://www.wowhead.com/followers adresinden bakabilirsiniz, liste şeklinde mevcut

Croman , Leeroy , meatball, millhouse , herzaman lvl 100 ve epic olarak gelmekteler , bunları ekibe katmak oldukça zaman kazandırır .

" blook " ilginç bir karakter ,alıp lvl yükseltip epic yaparsanız güzel oluyor çünkü sabit olan Combat experience özelliği ile hangi göreve koyarsanız koyun başarı sansını arttırıyor .

ayrıca yanınızda gezdirebileceğiniz bazı follower lar mevcut ( eger lvl2 veya 3 barrack varsa ), 5 tane alliance 5 tane horde.. bunları yanınıza alıp bu arkadaşlarla olan rep i fullerseniz extra ve oldukça kullanışlı bir özellik kazanlıyorlar ( eşyalarınızı tamir etemek , mailbox görevi görmek , garrisona portal açmak, bir arkadaşınızı summonlamak ve herhangibiryerde follower görevlerine ulaşmak gibi )

• Şu highmaul görevi gelsede yaptığım çakallık işe yarıyor mu bir baksam. Normalde 12 tane hc boss kestim üstüne loot alamayacağım 4 hc boss daha kestim yani toplamda 16 hc boss kesmiş oldum. Bakalım followerlar mythic item getirecek mi :) Görevde gelmek bilmiyor :) 3 haftadan fazla oldu gibi geliyor.
  • Çakallığı yedi oyun :) Size tavsiye gidin kargath hc filan farmlayın 15 boss sınırını geçin. Mythic item getirio followerlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.