Şimdi Ara

Hijon Hrs jant hakkında bilgisi olan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günaydın arkadaşlar İki Haftadır Leon FR için jant ve lastik araştırıyorum. Lastikte michelin pilotsport 3'e karar verdim (225*40*18) Ancak jant konusunda sıkıntılar var. Replika alacaksanız sorun yok, gidiyorsunuz çokça jant satan bir mağazaya beğendiğinizi alıp çıkıyorsunuz. Ancak iş marka ve model beğenmeye geldimi ; ya ürün ellerinde olmuyor ya modeli beğenmiyorsunuz ya da beğendiğiniz model çok pahalı oluyor. Ürünü getirtmek için firmanın size sunduğu "getiririz ama çabuk gelsin derseniz şu kadar daha kargo ücreti vs" ile karşılaşıyorsunuz. Jant için düşündüğüm bütçe 2.000-3.000 TL arasında. Gayet sağlıklı ürünler çıkabiliyor. Bir çok yerden fiyat bekliyorum O.Z için daha veren olmadı Arkadaşım istiyorum işte param da var, yok olmuyor. En son gezinirken internette şu markaya rastladımhttp://www.hijoin.com.tr Taiwan üretimi jantlar. Çok uzak doğuya kaymak istemesem de jantların çizgileri beni çok etkiledi. Marka jant satıcıların kaprislerinden de sıkılmış durumdayım (ithal getirecek olanlar) Bu marka hakkında bilgisi olan varsa kullanan paylaşırsa sevinirim. Beğendiğim model ise aşağıda. Teşekkürler.

Hijon Hrs jant hakkında bilgisi olan ?

• Merhaba. Bende de Leon 1.6 TDI var bende bir zamanlar hijoine merak sarmıştım hatta Maslak Oto Sanayiye gittim bütün jantçılara sordum ve herkesin verdiği cevap aynı oldu. ''Hijoin jantlar pahalı olduğu için getirtmiyoruz talep olmuyor''
    Ama olurda getirtecek bir yer bulursanız haber verirseniz sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.