Şimdi Ara

HIKAYE ANLATIYORUM --- ZOMBİ --- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

bu arada arkadaşlar dün yazamadım malesef bu gün gelir
  • bolum 5

-Hemen kapıya doğru baktım kim bize seslendi diye sordum.
    -gelin buraya dedi saçı beyaz olan yaşlı bir adam rahat 60-65 yaşlarında vardı... hadi gelin çabuk onlara yem olmak istiyorsunuz herhalde dedi. hemen içeri girdik bizi kalabalık bir aile karşıladı
    -Napıyorsunuz burada ? adrian bi .. bi .. biz diye gevelerken burada güvenli bir bölge olduğunu duyduk onun için geldik dedim. adam önce elimizdeki cephaneye bakıp iyi o halde dedi bizde oraya gitmek istiyoruz fakat evden çıkamıyoruz dedi.

-AH az kalsın unutuyordum burdakiler karım aslı çocuklarım murat (29) , bülent (27) , mehtap (24) , can (23) muratın eşi ayşe , bülentin eşi fatma mehtapın eşi kazım ve kızı deniz canda bekar dedi. hepsine memnun oldum dedim ve siz iyi dayanmışınız burada deyip nasıl dayanıyorsunuz anlamadım diye çıkıştım ortada sessizlik olmuştu bende kendi kendimi niye böyle dedim diye sorgularken...
    -murat ; biz sanki çok memnunuz dedi güvenli yeri biliyoruz bizde oraya gitmek istiyoruz ama oraya gidene kadar bizi parçalarlar dedi.
    -adrian la cenkin gözleri fal taşı gibi açılmıştı güvenli bölge hepimizin istediği yerdi nede olsa...
    - merak etmeyin hep beraber gidiceğimizi söyledim o sırada yaşlı adam bizi salona davet etti orda konuşalım dedi. bizde ısrar etmeden dediğini uygulayıp içeri girdik içeri gaz lambasıyla aydınlanan perdeleri kapalı bir yerdi...

Bakın madem güvenli bölgeyi biliyorsunuz hemen bir plan yapıp gitmeliyiz ama öncelikle gideceğimiz yer nerede ve arabalarınızda benzin varmı dedim ?
    Aslı arabamıııı diye solu bir sesle konuştu
    ne yani arabanız yokmu böyle bir cehennemin içinde ? hayır dercesine kafa salladı. bir arabaya 13 kişi zorda olsa sığıcaz dedim ama umutlandırabildimmi ordakileri ben bile bilmiyorum..
    -Herneyse gideceğimiz yeri söyleyin dedim... murat burdan 7 KM uzaklıkta bir bölge yer altında bir pasaj duyduğumuza göre 2000 küsür insan kalıyormuş... güzel hayla yaşayan kişiler olduğuna sevinmiştim.
    tamam o halde bu gün herkes güzel bir uyku uyusun yarın kalkıcaz ve gideceğiz dedim herkes odalarına çekilirken bizde salonda yatıcaktık tam o sırada aklıma yaşlı adamın adını sormak geldi adamı çevirip adın ne senin ?
    -bana YAŞLI DOSTUM DEMEN YETERLİ DEDİ. böylece beynimi kurcalamayı başarmıştı ama düşüncek vaktim yok bugün yeterince ekşın yaşamıştık hemen uykuya daldım sabah gözlerimi açtığımda dudaklarımı bir şey ısırıyordu bune diye kendimi doğrulttum karşımdaki adriandı (neden böyle yaptı üstelik yanımda uyuduğunuda farkettim hayla anlam veremezken) cenk geldi hadi hazırlan gidiyoruz dedi. adrianda odadan çıkmıştı...
    2 lokma yedikten sonra yola çıkmak için etrafta araba aramaya başladım onlara arabam olduğunu söledim bu bir yalandı yanıma çaktırmadan G3 alıp cenke durumu izah ettim ben gelene kadar kapıda bekle ve milleti topla.
    dışarı çıktım ve araba aradım tabii yolda zombileri görmeye devam ediyordum 10 tane öldürmüştüm sese gelecekleri için elimi çabuk tutmam lazımdı yoklaşık 5 sokak ileride bir arkası açık olan arabalardan gördüm yanına gittim kapısını açmaya çalışdım ama kilitliydi fakat anahtar üstünde duruyordu hemen yerden bir taş aldım ve kırdım camı hemen içeri girip arabayı çalıştırdım fakat alarm ötmeye başladı aha simdi sı...k dedim ve son gazla geldim eve doğru.
    Cenk diye bağırır bağırmaz kapıya çıktı ve milleti dışarı çıkardı çabuk olun dedim ve cenki sürücü koltuğuna adrianı da yanına bindirdim diğer kalanlarda arkaya biniyorduki karşıdan ben diyem 100 siz deyin 200 kadar bir topluluk vardı....

--- Haydi çabuk olun diye bağırıyordum mesafemiz azalıyordu herkes bindiki gidecektik tam o sırada yaşlı adama bakıyordum evin kapısından çıktı bize gelicekti ama cenk gaza basdı bekle dedim.10 metre ileride durdu...
    yaşlı adam tam binecekken zombiler ayağına yapıştı bizde ellerini tutmuş bırakmıyorduk o sırada ara sokaklardan gelen zombilerle ortalık kalabalıklaştı 4 kişi adamı çekiyoruz fakat yaratıklar çok güçlü yapacak bir şey yoktu.
    cenk gaza bas dedim tam o sırada biz sarsıldık tam bende yere düşüyordumki beni biri tuttu bu candı el ele tutuşuyorduk zincirleme bir şekilde fakat yaşlı adam yerde sürtündü ve her yeri kan içindeydi yapıcak fazla bir şey kalmamıştı can beni arabaya çekmeyi başarmıştı arabada bir tümsekten geçince araç zıpladı ve yaşlı adamın ismini öğrenemeden zombilere vermiştik herkesin gözünden seller götürüyordu arabanın üstü açıktı tam o sırada tepemizden bir şey geçti acayip bir şekilde korktum ve içimden şu lafı söylemeden geçiremedim

Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdûhü ve rasûlühû

• YENİ BOLUM GELDİ YORUMLARINIZI BEKLIYORUM

• Devamını bekliyorum bakalım sonu ne olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 25 Ağustos 2011; 17:36:38 >
  • arkadaşlar evde internetde sorun vardı şu anda hastayım yarın yenisi gelir
  • BOLUM 6

Tepemizden geçen şey uçan bir yaratıktı korkunç gözüküyordu devasa birşeydi bende iliklerime kadar ürkmüştüm ne yapacağımı bilemedim..
    -Cenk arabayı hızlı sür demekle yetindim napabilirdik ki başka yolda git gide yaratıklar artıyor bizim peşimizden geliyordu 1 km kadar gittiğimizde önemsemedim fakat iri iri yaratıklar çıkmaya başlamışdı diğerlerinden daha değişik bizim peşimizden koşuyordu ama yetişemiyordu 100 metre kadar gittikten sonra cenk durdu.
    -Lan ne duruyorsun dediğim anda arkama bakmam bir oldu sayamaya cağımız kadar çok canavar vardı hemen bir plan yapmalıydık herkes topluca gitmeye kalkışsak kesin bizde yaratık olucaz.
    -MURAT: biz arkadakiler aşşağı inelim ve ateş açalım arabadakilerde yandan çarparak ateş açarak yolu açsın böylece belki kurtuluruz dedi.
    -başka seçeneğimiz yok ne kadar delice ve mantıksız olsa dahi kabul etmemiz lazım... Tamam öyle olsun bunu cenk ve adrianada söyledikten sonra herkese bir silah verdik bende elime 2 tana bomba alıp önden dalıcaktım...
    kızları arabanın arkasında bıraktık fakat onlarada kendilerini savunması için silah verdik... Haydi bismillah başlıyoruz aşşağı inin dedim ve cenke karşı şeritden dolaşta gel dedim cenk çoktan gözden kaybolmuştu ve bizimkiler çoktan ateş açmıştı bende bombaları salladım tamda istediğim gibi ortada büyük bir boşluk oluşturdum canavarların bir coğu gitmişti ama 200 belkide 250 tana daha vardı sağ çıkmak çok zor fakat şansımızı deniyecez başka çaremiz yok muratın dediği gibi yandan yandan gide gide boşaltıyoduk elimiz resmen tetiğe yapışmıştı karşıdan araba geliyordu bu cenkti derin bir oh çeker cekemez hayla ateş ediyorduk canavarlar üstümüze geliyordu fakat epey bir öldürdük 100 tane ya kalmıştı ya kalmamıştı cenk bize yaklaşıyordu biz hayla savaşıyorduk canavarların arasında bir şeyler gördüm benzin variliydi bunlar aradaki varillere ateş edip benzinleri patlatıcaktık bizimkilere hemen söyledim varillere sıkın dedim... hemen dediğimi uyguladılar çok şükür ki başarılı olmuştuk cenk gelmişti yanımıza atlayın arabaya dedi ve son kalan canavarları temizledikten sonra arabaya binmek için koşuyordukki yukarıdaki şeritten devasa bir topluluk bize doğru geliyordu aralarından hiç görmediğim koşanlarındanda vardı cenk arabayı çalıştır dedim...

-Deniyorum fakat çalışmıyo yolda arabayı vurmuştum dedi...
    -Çabuk ollllll.... sonumuz geliyo diye bağırırken araba birden çalışı verdi ve yola koyulduk ama şöyle bir baktığımızda 500 canavar rahat vardı mutlaka sese gelmişlerdi arabadakiler korku dolu gözlerle ağlayarak bakıyorduki bir kişinin eksik olduğunu farkettim

HA...KTİR MURAT YOK

(NOT: ARKADAŞLAR İNTERNET SORUNU HALLOLDU VE BENDE DÖNDÜM UMARIM TAKİP EDERSİNİZ)

• yorum yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurt212

yorum yokmu ?

İyi olmuş devam et ben okuyorum merak etme
  • hocam bir tek sen 1 kişininde okuması hakaret resmen ya kusura bakma böyle oldukça biraz zor
  • Ortalardan bir bilet.
  • quote:

hocam bir tek sen 1 kişininde okuması hakaret resmen ya kusura bakma böyle oldukça biraz zor

Canını sıkma sende kısa kısa hikayeler yaz arada okuyan olabilir.
  • Takipteyim süper
  • takipçi artıyo vay be devam ederim bu gün
  • tanrının kitabı,resident evil 4 karışımı birşey olmuş.Muhtemelen maltepede aslında insan falan olmayacak.
  • Okumadım ama kendini iyi hisset diye söylüyorum
    Takipçin çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: bardaktaki mısır

Okumadım ama kendini iyi hisset diye söylüyorum
    Takipçin çok

iyi hissetmem için demene gerek yok olmadığını ikimizde biliyoruz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bardaktaki mısır

Okumadım ama kendini iyi hisset diye söylüyorum
    Takipçin çok

iyi hissetmem için demene gerek yok olmadığını ikimizde biliyoruz

Naçizane tavsiye.
    bir sonraki hikayende zombiler olmasın. Anlatımın fena değil kendini geliştir..
    Belki de benim hikayelerimi de anlatırım bu konuda güncel kalır

• hocam boş vakit bulamıyorumki yaziyim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.