Şimdi Ara

HIKAYE ANLATIYORUM --- ZOMBİ ---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Akşam saat 22:00 suları idi tarih 12 eylülü gösteriyodu pc başına geçtim ve ben bu gün sabahlayayım dedim. Vakit gitgide geçiyordu 00:00 olmuştuki esnemeye başladım tam o sırada bir çığlık geldi
    aman yine bir kavgadır dedim aldırış etmedim oturduğumuz yer zaten çok nezih değildi uykum geldiği için hemen yattım dayanamıyordum yorgundum sabahlamaktan vazgeçip yattım.
    sabah kalktıgımda saat 13:42 idi. elimi yüzümü yıkamak için banyoya gittim yıkarken yine bir çığlık sesi duyulmuştu noluyor lan diyerekten banyonun camını açtım

-Bİ Sİ*****N gidin lan dedim ama neye dedimki dışarı bakınca başımdan aşagı kaynar sular dökülmüştü heryer kan içindeydi napacağımı bilemedim şaşkındım benim gibi kaç insan yaşıyordu ? N'olmuştu böyle ?
    hayallere dalmıştım sevdiklerime noldu ya ,ya , ya gizem o yaşıyormuydu bilmiyorum böyle hayallere dalmışken

Pat PAt PAt kapıyı çaıyorlardı yumruk atıyorlardı tekmeliyorlardı hemen gittim baba yadigari glock duruyordu onu almış kapıya dogru gıderken kapı kırıldı içeri biçimsiz bir yaratık vardı noluyor lan dedim
    ama konuşacak zaman değildi canavar bana doğru geliyordu hemen kafasına 2 tane kurşun geçirdim hemen yere yığıldı yanına gittim baktım bu tam bir zombiydi

vay anasını bu günleride görücektik donanım haber konudışı olayları gerçek oluyordu böyle duramazdım hemen gizemin yanına gitmeye karar verdim indim aşağıya arabaya bindim suruyordum kocamustafapaşaya geldim
    apartmana giriş yapıcam fakat ıssız bir yere dönüşmüş artık yolda gelirken tek bir canavar bile görmedim demekki herkes uzaklaşmış buralardan
    merdivenlerden yavaş yavaş çıkıyprdum ne olur ne olmaz artık güvende değildimki kapılarının önüne geldiğimde durdum ve kapıya vurdum bu böyle 3 dk sürdü bende yeter artık diyerekten kapıya 2 tane sıktım ve içeri girdim odaları yavaş yavaş geziyordum millet eşyalarını toplamış gitmişti ortalık dağınıktı demekki çok uzakta değillerdi ardından gizemin odasına girdim duvarda siyah kalemle yazılmış bir yazı vardı

ŞÖYLE YAZIYORDU...

• istek olursa devam edicem
  • takip
  • Süper devam et
  • birazdan bir tane daha anlatıcam ardından ıftardan sonrada anlatıcam ve bu gunu boyle kapatıcaz arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurt212 -- 22 Ağustos 2011; 16:29:50 >
  • Olmamış
  • Artık Bu Zombi hikayeleri sıkmaya başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsvinner

Olmamış

yorumuna saygı duyuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurt212

quote:

Olmamış

yorumuna saygı duyuyorum

Ben de nedenini açıklayayım , çok fazla gittim , geldim , görmüş , sürdüm , yaptım , ettim kullanmışsın hikayeyi zaman zarfında hızlandırabilmek için , bence hikayeyi daha yavaş bir senaryoyla anlatsaydın daha iyi olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsvinner -- 22 Ağustos 2011; 16:32:41 >

• bölüm 2 : beklentisiz gelecek

Üzgünüm aşkım buralardan uzaklaşıyoruz kendine iyi bak beni arama gizem...
    sinirli bir şekilde haykırıyorum nasıl bu kadar basit olabilir diye nasıl bu kadar rahat olabilirsin ya belkide beni düşünmüştür hep bir ikilemde kalıyordum artık ne yapacağımıda bilemiyordum kendimi gizemin yatağına attım
    gözümü açtığımda gürültü vardı içerde birşeyler kırılmıştı sonradan hatırladımki kapı açık kalmıştı Ha****ir hemen glocku aldım ve içeri girdim odalardan ses yavaş yavaş yaklaşıyordu ev iki katlıydı merdivenin başına gittim gölgesini gördüğüm şey bir yaratıktı hemen hızlı hızlı üstüme gelmeye geldi glocku havaya kaldırdım tam 2 tane sıkacakken 1 tane sıktım ve ustumde kaldı yere yatırdı beni çok güçlüydü sonra yavaş yavaş bırakmaya başladı noluyor derken canavar öldü ayağa kalkıp baktımki 1 tane sıktığım kurşun tam alnının ortasına girmiş (headshot)...

burada daha fazla duramazdım hemen dışarı çıkıp uzaklaşmalıydım arabaya bindim ve radyoyu açtım onca kanalın içinden 1 tanesi çekiyordu güvenli yerleri anlatıyorlardı... oh be kurtuldum derken frekans bozuldu

-zzzzz..zzzz maltepe .... zzzzzxzzzzz maltepe.... zzzzzz güvenli xzzzzzxzzzzz

-evet son duyduğum şeyler bunlardı hemen yola koyuldum maltepeye gidiyorum ve ordaki güvenli yere ulaşıcam hedefiyle ne başıma gelicek acaba diye iç geçiriyordum.
    suadiye sahil yolu üzerinden geliyordum bir baktımki bir sürü canavarlar aralarından carpa carpa geçiyordum bir baktımki biri cama yapıştı önüm kanlar için hiçbirşey göremiyordum ve araba bir yere tostladı.
    hemen glocku çıkardım içinde tahminen 10 mervi vardı hemen kaçmaya başladım araba aramaya başladım askeri bir araçtı hemen bindim şansıma anahtarda üstündeydi canavarlar yaklaşıyordu çalıştırmaya çalıştım olmuyor arkadaş calışmıyor bir baktımki benzin yok aramızda 5 metre ya var ya yok hemen dışarı attım kendimi glocktaki bütün mervileri bitirene kadar sıktım ama sadece 4 tanesi öldü arkamda rahat 15 tane daha vardı yine kaçma çabasındaydımki bir canavar üstüme atladı silahla sersemlettim ama nafile diğerleride yaklaşıyordu olamaz artık benimdemi sonum geliyordu yoksa ayağa kalkmaya başardım birazdaha gittim yine üstüme bir canavar daha geldi yüzüne bakınca dehşete düştüm çok güzel bir kız fakat zombi olmuş tam beni ısıracakken arkadan sesler geldi..

-pat pat pat ,,,,, boom booom pat pat pat kızada bir tane sıktılar bütün kanı üstüme boşaldı
    kafamda bir ıslaklık hissettim bir elledim kafam kanıyor he işte birde bu eksikti gözlerim kafamın çarpma etkisiyle yavaş yavaş kararıyordu.

GÖZLERİMİ AÇTIĞIMDA...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kurt212

quote:

Olmamış

yorumuna saygı duyuyorum

Ben de nedenini açıklayayım , çok fazla gittim , geldim , görmüş , sürdüm , yaptım , ettim kullanmışsın hikayeyi zaman zarfında hızlandırabilmek için , bence hikayeyi daha yavaş bir senaryoyla anlatsaydın daha iyi olurdu

hocam haklısında forudmakiler detay sevmiyor ama dediğin gibi istekler gelirse elbetteki düzeltirim artık okumaya devam etmek veya etmemek sana kalmış

• fon müziği veriyorum
  • Ben hayır diyorum.
  • evdeki canavarın gölgesi ve güzel zombi kız

• bölüm 1 güzel ama 2 pek olmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İSİM BULAMADIM -- 23 Ağustos 2011; 0:06:33 >
  • hocam iftara kadar bekletme bizi
  • @sealyoursell müzik için saol ama bu daha uygun http://fizy.com/tr#s/1hdjen
  • Devam et iyi gidiyor
  • gece 1 veya 2 hikaye daha anlatıcam bu gunluk bu kadar su an net cafedeyim evde nette sorun var yoksa akşama kadar 50 tane yazmıştım
  • Gözlerini Bi açtın Kız Parçalanmış
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.