Şimdi Ara

HIKAYE ANLATIYORUM --- ZOMBİ --- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

fon müziği veriyorum

hayatımda böle kötü bi müzik daha dinlememiştim

• Olmamış devamı kasar zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: EagLeNonSteam

quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

fon müziği veriyorum

hayatımda böle kötü bi müzik daha dinlememiştim

demek metalden anlamıyorsun.

• toplanin kiramicam sizi iftardan once yenisi geliyor
  • bir odadaydim disaridan bardak bosalircasina yagmur yagiyor iceriden sesler geliyordu kafamin sargi beziyle sarildigini farkettim 10 dakika kadar bekleyip enerjimi topladim ve sesin geldigi noktaya dogru yurudum.

-N'oluyor burada dedim nerdeyim siz kimsiniz ? sorulari ard arda soruyordum
    -Dur sakin ol burada guvendesin dedi. (biri genc 24 yasinda erkek digeri benim gibi 22 yasinda kiz) asosyel oldugum o zaman forum donanimdaki kiz konularindaki guzel kizlara benziyordu..
    bunlar bana olaylari anlatti yolda masumlari ariyorlarmis kardeslermis beni son anda kurtarmislar bende onlara durumumu anlattim guvenli yere dogru gittigimi soyledim sizde gelmelisiniz dedim
    biraz dusunduler birbirlerine baktilar onlarinda burda yapacagi fazla bir sey olmadigi ap acik ortadaydi.
    yemeklerimiz onumuze geldi en sevdigim yemek pizza vardi ama bunca olaydan sonra artik hic bir seyin tadi kalmamisti yemeklerimiz bitti tekrar sordum geliyormusunuz diye bu sefer evet cevabini alinca bende onlarda rahatlamistik yarin sabah yola koyulalim diye soz kestikten sonra bana yatacagim bir oda gosterdiler

-ha az kalsin untuyordum burasi neresi ve siz kimsiniz dedim
    -ben cenk buda kardesim adrian uvey kardesiz dedi. buranin neresi olduguna gelince suadiyede bir bolge..
    -ama nasil olur burda bir suru canavar vardi nasil guvende oldugumuzu soylersin dedim.
    -merak etme guvendeyiz dedi. ne kadar desede icimdeki huzursuzluk beni bitiriyodu.

SABAH GOZLERIMI ACTIGIMDA BAS AGRISIYLA UYANDIM AYAGA KALKTIM VE KARSIMDA BIRINI GORDUM..

• buda yurek hoplatan guzel kiz adrian ile cenk

HIKAYE ANLATIYORUM --- ZOMBİ ---

HIKAYE ANLATIYORUM --- ZOMBİ ---
  • istek gelirse devam edicem
  • up
  • arkadaslar sadece okuyarak gecmeyin yorumda yapinki konu uste ciksin
  • Hadi dostum devam et basarabilirsin
  • OLMAMIŞ
  • konu pek tutulmadı ama oglen yıne bir hıkaye daha anlatıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurt212

konu pek tutulmadı ama oglen yıne bir hıkaye daha anlatıcam

Anlat bu aralar pek hikaye yok zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bolum 4

-karşımda güzel kız adrian duruyordu bana hadi hazırlan gidiyoruz yeterince vakit kaybettik dedi.
    -tamam hazırlanıyorum dedim ama napacaktım uyanır uyanmaz zaten başımda şiddetli bir baş ağrısı var elimi yüzümü yıkadıktan sonra adrian'ın sırtına dokunup tamam ben hazırım dedim.
    -sen garaja git ben geliyorum dedi. (iyimidir bu kız garaj nerde bilmiyorum bile ev kocaman birşey) garajı aramaya başladım en sonunda karanlık bir koridordan geçince cenki gördüm arabaya bin dedi.
    ardından yanıma cenkde geldi benim yüzüme napıcaz dercesine bir bakış attı tam o sırada adrian geldi elinde büyük bir torba ve benzin vardı yanıma oturdu.
    -bunlar ne adrian dedim. Benzin işte dedi onu görüyorum torbadaki ne dedim. cephanemiz dedi. Bakayım bir ne var dedim merakla oda bana torbayı uzattı bir baktımki G3 , famas , p90 , m32 (sanki askerideyiz bu kadar silahı nerden bulmuşlar bu olayları nasıl biliyorlar çünkü böyle silahlar olduğuna göre biliyorlarmıydı zombilerin dünyamıza geliceğini hiçbirşey sormadan devam ettik haydi bismillah AKSİYON ŞİMDİ BAŞLIYOR)

gideceğimiz yer çok yakındı ama sokaktan çıkar çıkmaz yaklaşık 10 tane zombi gördük sokakları geçmeye başladıkça sayıları artıyordu sahil yolu daha yakın diye arabayı ordan sür dedim cenke oda beni dinledi.
    adrian korku dolu gözlerle etrafa bakıyordu ki konuşmaya karar verdi.
    - Cenk arabayı hızlı sür korkuyorum dedi. cenk onun dediğini yaptı zaten belliki oda korkuyordu açıkcası belli etmesem bende korkuyordum.
    -korkma adrian güvenli yere sapa sağlam gidicez dedim. o anda kim şom ağzını açtı bilinmez önümüze bir grup zombi çıktı cenk onlara çarpa çarpa sürüyordu adriana baktığım gözünden yaşlar geliyordu elimi sımsıkı tutuyordu. araba tuhaf tuhaf gitmeye başladı noluyor filan derken camdan dışarı doğru sarktım ve tekerleklere baktım kahretsin lastikler patlamıştı (sag on ve arka sol) arabayla kaza yapsak daha beter olurduk maltepeye giriş yaptık zorda olsa ama böyle daha fazla gideceğimizden emin değildik 100 kadar zombinin olduğu yerden 10 kadar zombinin olduğu yeri bulabildik fakat burdan uzaklaşmamız lazımdı.olaya müdahale etmem lazımdı.

-adrian sen cephaneleri ve benzini getir benle cenk yaratıkları öldürcez hemen kabul ettiler dediğim planı uyguladık benle cenk canavarlara saydırıyorduk cenkin eli tetiğe yapışmıştı sokaklardan dolaşa dolaşa gidiyorduk ama nereye kadar kimse bilmiyordu canavarların sayısı gitgide artıyordu aklıma dahice bir fikir geldi yolun ortasında araba duruyordu hemen buraya gidin ve arabanın üstüne benzini dökün sonrada ben gelince bomba fırlatın
    -bunlar aynen benim dediğimi yaptılar ben canavarları oyalıyordum yaklaşık 50-60 tane olabilirdi 10-15 tanesini öldürmüştüm tam o sırada adrian hazırız gibilerinden işaret yaptı hepsini peşime takıp arabanın oraya dogru gıdıp bıraz geçdik cenk hemen bombayı attı ve yaratıkların sonu oldu yerde yaklaşık 10 tane canavar kıvranıyorduki onlarıda temizledikten sonra sesi duydular kaçalım dedik ve maltepenin sokaklarında dolaşırken bir ses

PŞŞŞT ORDAKİLER....

• quote:

Orijinalden alıntı: mobile prof.

quote:

konu pek tutulmadı ama oglen yıne bir hıkaye daha anlatıcam

Anlat bu aralar pek hikaye yok zaten.

senimi kırcam anlattım işte
  • devam hocam 4.part güzel başladıda son kısımı biraz olmamış gibi
  • yeni başlıyoruz hocam durun siz
  • Yanliz sana tavsiyem hikayeyi biraz acarak ilerle boyle yuzeysel olmasin . Birde yan karakterler olacak mi yoksa bu 3lumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 23 Ağustos 2011; 15:38:55 >
  • @ mobile prof. dediğini yapıcam fakt aç derken nelerei kasdettin öğrenebilirmiyim ayrıca yan karakterlerde olacak tabiki

bu arada akşama yeni bölüm geliyor
  • quote:

@ mobile prof. dediğini yapıcam fakt aç derken nelerei kasdettin öğrenebilirmiyim ayrıca yan karakterlerde olacak tabiki
    Yolda karşılaşılan bölgeler mesela benzin bitti yada acıktılar erzak yanlarında yok tehlikeli bir bölgedeler karşılarına yüzlercelik zombi ordusu arabaya binecek vakitleri yok gibi bizi şaşırt ve ger

bu arada akşama yeni bölüm geliyor

Neyse böyle iyi ayrıntı demek istemiştim hani adamların yolculuklarını biraz kısa anlattın gibime geldi onun için söyledim. böyle hikayeler'de bir aksiyon bir'de dram öğelerini eksik etme ver çoşkuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 24 Ağustos 2011; 16:25:25 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.