Şimdi Ara

hikmet karaman...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu adamdan zaten nefret ediyordum rize maçının son 5 dakikasında iyice nefret ettirdi kendinden.

kweuke yi hüngür hüngür ağlattı adam

• olay ne ki?
  • Kweuke reyiz cevabını verdi sahada. Hikmet Karaman ne itici bir adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SetrekiaN

olay ne ki?

2-1 gerideyken penaltı oldu.kweuke aldı topu koydu hikmet sercana al topu sen at dedi kweuke vermedi zorladı zorladı vermedi kweuke vurdu attı golü döndü baktı hikmete hikmet sonra konuşucaz gibi bi' hareket yaptı kweuke çıldırdı üzerine falan koştu ama arkadaşları tuttu.2 dakika sonra 90+2 durumu 3-2 ye getiren müthiş bi' gol attı bu sefer direk taraftara koştu sarıldı ağlaya ağlaya sevindi.hikmet yine gıcık gıcık hareketler yaptı direk içeri gitti.

çakma fatih terim nefret ediyorum
  • Hikmet Karaman iyi bir teknik adam olsa penaltıyı atmakta Israr eden bir oyuncuyla polemiğe girmez, izin verir atmasına, penaltıyı kaçırırsa moral verir, atarsa tebrik eder, oyuncu da zaten diğer maçta penaltıyı kaçırırsa topun başına geçmez, adam psikolojiden falan hiç anlamıyor, teknik taktik bunlar da yok bence, her sene de bu adam bir kulübün başına geçiyor, ne varsa anlamadım, çok iyi bir kulisi var gibi.

Sanki şampiyonluk maçı oynanıyor ya da takım küme düşecek, daha ligin ilk haftası, Hikmet Karaman'ı ben de hiç sevmem bunlardan dolayı.
  • birazdan trt de başlayacak özet,izleyin.

bu adam hiçbir takımı yönetmeyi haketmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joey Tribbiani

birazdan trt de başlayacak özet,izleyin.

bu adam hiçbir takımı yönetmeyi haketmiyor.
    yazık olmuş kweukeye fatih terim'e özenmiş bi adam zaten şu kanserlerden kurtulmadan türk futbolu gelişmez adam gibi antrenör lazım bize işinin ehli yılmaz vural mehmet özdilek hikmet gibi onlarca adam var her sene kulüp değiştiriyorlar arkadaş bi gidin anasını satayım bi bırakında proflar eğitimliler gelsin bi sistem bi ekol getirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

yazık olmuş kweukeye fatih terim'e özenmiş bi adam zaten şu kanserlerden kurtulmadan türk futbolu gelişmez adam gibi antrenör lazım bize işinin ehli yılmaz vural mehmet özdilek hikmet gibi onlarca adam var her sene kulüp değiştiriyorlar arkadaş bi gidin anasını satayım bi bırakında proflar eğitimliler gelsin bi sistem bi ekol getirsin

Alıntıları Göster
    Maç sonu açıklamasından ne olduğu belli zaten Türkiye'ye gelen yabancılar adam olacakmış sen hangi vasfınla adamsın Türk futbolcular zaten adamlığın kitabını yazmış,geç bunları hoca geç.

• başlıyor özet...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joey Tribbiani

başlıyor özet...
    buyrun olayi burdan izleyin

http://www.ligtv.com.tr/haber/inanilmaz-goruntuler-kweuke-karamanla-boyle-kapisti

arkadas orda hikmet karaman hakli bence takimin penalticisi bellidir illa ben vuriym diye olay cikarilir mi ?

bide golu atti ana avrat sovdu hikmet karamana ing bilenler anlar bide ustune dovmeye koscakti millet tuttu.

ben olsam yarin kovarim oyle sey mi olur la ?

• quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

http://www.ligtv.com.tr/haber/inanilmaz-goruntuler-kweuke-karamanla-boyle-kapisti

arkadas orda hikmet karaman hakli bence takimin penalticisi bellidir illa ben vuriym diye olay cikarilir mi ?

bide golu atti ana avrat sovdu hikmet karamana ing bilenler anlar bide ustune dovmeye koscakti millet tuttu.

Alıntıları Göster
    kweuke yanlış yaptı. sözleşmesi feshedilir muhtemelen

• quote:

bundan önce 2 pozisyon kaçırmıştı tepkileri adamı delirtti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Yılmaz Vural ligin en eğitimli antrenörüdür yalnız Adam antrenörlük için Almanya'da 2 üniversite bitirmiş ama burada adamın kıymeti bilinmiyor o ayrı.

Sorun antrenörlerde değil yöneticilerde. Bakkal yönetir gibi kulüp yönetiyorlar. Hiçbirinin ne futboldan haberi var, ne spordan, ne de profesyonellikten. Adamlardan cahillik akıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aradesh

Alıntıları Göster
    Adam istekli bırak atsın işte elinde başka iyi oyuncu mu vari? Kweuke'ye helal kapak yapmış resmen. Bir de 'görüşeceğiz' yapıyor artiste bak.
  • Ayarın kralını vermiş attığı 2. golde çok iyi.
  • quote:

Psikoloji denen bir şey var, bırak atsın oyuncu, gören de şampiyonluk ya da küme düşme maçı oynanıyor sanacak, kaçırsa ne olacak ki sanki ligin ilk haftasında...

Orada oyuncunun ısrarından sonra izin verecekti, attığında tebrik edecek, kaçırdığında teselli edecekti, iyi bir teknik adam bunu yapar, penaltı kaçıran oyuncu da zaten o topun başına Geçmez, mahçup olur, adam bunu idrak edemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aradesh

Alıntıları Göster
    İki tarafta'da hata var ancak Kweuke saçmalamış.
  • Yılmaz Vural'dan da bi yol olmaz, şovmen olur ancak, düşürdüğü Takımların haddi Hesabı yok, tamamen kendine çalışan biri.

Türk futbolu Yılmaz Vurallardan, Hikmet Karamanlardan temizlenmeli.
  • Bir oyuncu penaltı atışında ısrarla topuı almak ve kullanmak istiyorsa, bırak o kullansın. Zira kendine çok güveniyor ve hem zihinsel, hem de fizikmen iyi durumda demektir. Takımın penaltıcısı her zaman kullanacak diye bir şey yok. Hoş görülebilirdi ve iş de bu noktaya gelmeyebilirdi. Burada Hikmet Karaman'ın hocalıgının ve insan psikolojisini anlama konusundaki yetersizliğini çok açık görebiliyoruz. Kweuke nin verdigi tepkiler de çok uç noktadaydı. Çıldırmış gibiydi. Bu da takımdaki disiplinsizliği ve yine Hikmet Karamanın disiplin konusunda ve oyuncuları kontrol edebilme konusundaki yetersizliğini görebiliyoruz. Kısacası, Hikmet Karaman yetersiz bir hoca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geng

quote:

Psikoloji denen bir şey var, bırak atsın oyuncu, gören de şampiyonluk ya da küme düşme maçı oynanıyor sanacak, kaçırsa ne olacak ki sanki ligin ilk haftasında...

Orada oyuncunun ısrarından sonra izin verecekti, attığında tebrik edecek, kaçırdığında teselli edecekti, iyi bir teknik adam bunu yapar, penaltı kaçıran oyuncu da zaten o topun başına Geçmez, mahçup olur, adam bunu idrak edemiyor.

arkadas inanamiyorum bunlari bi cok kisinin dendigine, hali saha maci mi bu ne demek cok cirlayan adam atsin profosyonel klup bunlar kaldi ki gol attin hadi olan oldu niye donup teknik direktorune saldiyon ana baci duz gidiyon ?

yani goruntuleri izleyen biri nasil kwekue yi hakli bulur inanin aklim almadi. psikolojiden anlamak nedir yahu denizede seyettit git dedi onada dalacakti az israr etse. bide deniz onun yuzunden sari kart gorecekti adam hocasinin dedigini yapmaya calisti.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.