Arkasında Çin devleti var. Baya büyükler. Özellikle bellek, disk ve kamera ürünleri üretiyorlar. Kolpa bir firma değil. Uygurluları tespit edip loglayan yapay zekalı kameraları falan var. Bir sürü protestoya konu oldular. Çin devleti ile yakın ilişkileri nedeniyle IP kameraları bazı ülkelerde yasaklı bir firma zaten. Lafın kısası kamosonic ile alakası yok. Daha organize bir yapı bunlar. |
**Hikvision ESSD T100I 1024 GB (1TB) Harici Taşınabilir SSD 1397 TL** (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ürün teslim edildi. Windowsta 3,5 Giga dosya tranferinde USB 3.0 a takılıyken 40mb/s ile dosya transferi yapıyor.
-
kamsonic örneğini, markanın bende bıraktığı intiba açısından verdim, bu markanın kamosnic ile bir alakası olduğunu kast etmedim,
son zamanlarda sık duymaya başladım, marka seçiminin önemine vurgu yaptım,
vision mision bunlar jenerik alalade kelimler başına hik koyunca da markaya benzememiş. ürün kalitelidir değildir mevzusu değil mevzu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 16 Ekim 2024; 2:13:6 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kamasonic ile Hikvision karşılaştırmak :)) Tofaş Şahin ile Xiaomi SU7 karşılaştırmak gibi :))
Hikvision Çin'in en büyük teknoloji firmalarından biri. hatta Güvenlik Kamerası sektöründe en iyi markalardandır.
SSD, Ram, Nand çip sektöründe de önde gelen markalardandır.
-
la havle velakuvvete,
memleketin 70% si okuduğunu anlamıyor diyorlardı,
her fırsatta adamları haklı çıkarıyorsunuz.
markaları karşılaştırmıyorum bi tanem,
markayı hiç bilmeyen birine söylediğinde insanda bıraktığı tapon jenerik bir isim gibi duruyor,
şunun şurasında 3-5 senedir marka duyulmaya başladı hemen fanboyluk yapamaya gerek var mı? (gülücük)
ürünleri kalitesizdir demiyorum,
marka seçimi yanlış diyorum,
az biraz kendinizi geliştirin kitap mı okursunuz Türkçe kurslarına mı giderseniz ne yapıyorsanız yapın.(gülücük)
yumatu demen lazımdı hocam, o zaman da yusufla mahmutla ne alakası var onlar teyp yapıyor derlerdi de neyse :D
-
Hocam sizin demek istediğinizi anladım. SQNY, Kamasonic gibi bir çağrışım yapıyor evet. Ben daha ziyade firmayı merak eden varsa diye genel bilgiler sundum. Hem size hem de okuyanlara. Muhtemelen Çin'deki ticaret isimleri bambaşka bir şey de olabilir. Dış pazara açılırken latin harfleri ile kullanıma uygun bir şeyler uyduruyor bunlar genelde. Çin'deki ticaret ünvanları HYEHSKUSDNAANGFANF Electronics Industry Co, Shenzhen Shanghai gibi bir şey oluyor
-
Ben bu markanın başka bir SSD sine sahibim. Çok uygun fiyata aldım, ara sıra hızı düşüyor ama verdiğim parayı hatırlayınca umrumda bile olmuyor. 50 BG üstü yazmalarda hız belli bir oranda düşüyor. Muadillerinin fiyatı göz önünde bulundurulunca bence hiç önemli değil.
-
anladığınıza sevindim, verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkür ederim,
markayı son zamanlarda sık duymaya başladım kalbur üstü bir marka olduğunu şu kısa sürede zaten idrak ettim,
henüz hiç bir ürününü kullanmamıştım bu ssd ile kendileriyle tanışmış oldum,
tüm dünyada var olmak isteyen ir firma en azından uluslararası arenada daha kaliteli bir marka seçmeliydi düşüncesindeyim,
örneğin bi lenovo, bi huawei, bi zte, bi foxcoon bi tcl bi midea bi gree vb bunlar da çin markası ancak markayı ilk kez duyan birinde bile bi kalite hissiyatı yaratıyor,
o nedenle hikvision yerine daha iyi bir marka ismi seçilebilirdi kanaatindeyim
çünkü hikvision bende patates baskı gibi i izlenim bıraktı (marka isminden bahsediyorum ürün kalitesinden değil bknz dikkatinizi çekerim.)
Merhaba, Cihazı Iphone'da görebilen var mı? 2 farklı cihazda denedim görünmüyor.
-
İPhone görüyor hocam. Ben foto falan attım telefondan.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İphone kaç hocam, type C girişli mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat arttı sanırım kaçırdık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
16p evet type c girişli
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ekleyin listenize. HIKVISION ürünlerini en uygun amazon satıyor. RAM, M2, SSD vs Kasım'da efsane cuma muhabbetinde gene indirime girerr
-
1857 tl olarak stokta, piyasaya göre uygun ama 1 hafta öncesine göre fazla
xbox seris s 'de kullandım 3 ayda bozuldu, garanti filan hikaye , kimseye ulaşılamıyor. Çöpe attım.
Buna güvenip veri filan saklamaya kalkmayın.
-
Ps4 oyun indirmek için hafıza lazım
Acaba bunu alsak oyunlar buraya inermi?
(Belki soru yanlış yere sordum. Teşk. )
500gb olanı ps5 de kullanıyorum hiç sıkıntı olmadı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X