neden oynarsınız ki oyun. bi düşünün evde vakit geçirebilmek iin mi, güzel zaman geçirmek için mi. EEEE Ne anlıyonuz kardeşim hileden hurdadan.
yok düpeydi yok edit char dı yok sunu hacledim yok sunu yaptım bunu yaptım
Bir bilgisayar oyunu SADECE ve SADECE oyundur...... bunu asla ve asla kafanızdan cıkamayın. gerçi zaten belirli bir kabiliyet ve beyine sahip olanlar zaten oyun olduğunun farkındadır. SADECE BILGİSAYAR OYUNU
quote:
Orjinalden alıntı: hattori_
neden oynarsınız ki oyun. bi düşünün evde vakit geçirebilmek iin mi, güzel zaman geçirmek için mi. EEEE Ne anlıyonuz kardeşim hileden hurdadan.
Bir bilgisayar oyunu SADECE ve SADECE oyundur...... bunu asla ve asla kafanızdan cıkamayın. gerçi zaten belirli bir kabiliyet ve beyine sahip olanlar zaten oyun olduğunun farkındadır. SADECE BILGİSAYAR OYUNU
NEDIYORSUN arkadasim daha dur bismillah yeni gelmissin foruma . kayit olurken verdigin bilgiler database in tablolarina oturmadi . hele bi dur biraz zaman gecsin forumu incele Forumda Dupe yapiyoruz onu bunu hackledik hackleyelim diye birsey yaziyormuki AHKAM kesiyorsun ?
Kimsin sen ? Nesin Necisin Git bi kac foruma yanit ver insanlara yardimci ol da boyunu posunu gorelim he ? taniyalim seni hadi ko$ ko$
sadece oyunmu al o zaman k2 nin sadece ko dan 2005 de elde ettiği gelir 5 milyon doların üstünde sence bu sadece bir oyunmu?Kospun satışını hiç sölemiorum kospun k2 e ait oduğunu bilmeyen kalmadı bu kadar büyük paraların döndüğü bi yerde bu kadar çok hile olması çok doğal buna alışın artık..
quote:
Orjinalden alıntı: SenS
quote:
NEDIYORSUN arkadasim daha dur bismillah yeni gelmissin foruma . kayit olurken verdigin bilgiler database in tablolarina oturmadi . hele bi dur biraz zaman gecsin forumu incele Forumda Dupe yapiyoruz onu bunu hackledik hackleyelim diye birsey yaziyormuki AHKAM kesiyorsun ?
Kimsin sen ? Nesin Necisin Git bi kac foruma yanit ver insanlara yardimci ol da boyunu posunu gorelim he ? taniyalim seni hadi ko$ ko$
aRkadaş foruma hızlı giriş yaptı
dehşet giriş yaptı ha korktum
eh bende beni tanıyın bende sizi tanıyım diye yaptım.. ama sözüm sizin gibi arkadaslara ve efendi gibi bu oyunu oynayanlara değil zaten. yanlış anlama olmasın genede :))
şöle bi iki gün burda dur bak bebe diyeliki zaten öleler topic isimleri bu "aga yardım pls" topicin içine girdiğinde kosp u arar yani bu gibi şeyler görürsün yani bu işlere bulaşanlar bebe belik takımı
bence Foruma gelir gelmez once bi konulara goz atip Sonra bu mesaji yazsan daha fazla + alirdin bizlerden neyse .
oyunu can sıkıntısından oynuyorum insan kesip stres atiorum orc kesip stres atiorum lvl kasioyorum ölüyorum sinirleniyorum stres atioyrum
hile hurda dupe vs.. umrumda değil item silinmiş şu bu salla oyun 6 üstü ama stres atiorum can sıkıntısı
ne demeye çalışmış yav bu ne hilekarı daha yeni gelmiş foruma. kendine gel olum biri şunu uyandırsın
quote:
Orjinalden alıntı: cenk_325
quote:
Orjinalden alıntı: SenS
quote:
aRkadaş foruma hızlı giriş yaptı
aynen
olum biri bunun çarı ya banlamış yada biri doldurmuş abicim yani dur bisminlah girmişin bi ********** demediğin kaldı sen hilekarlar diyerek tüm foruma hatta siteye hakaret ediyosun en azından bir özür dilemen lazım
GÜZEL DÜŞÜNCE GÜZEL YORUM
quote:
Orjinalden alıntı: lordlegolas
olum biri bunun çarı ya banlamış yada biri doldurmuş abicim yani dur bisminlah girmişin bi ********** demediğin kaldı sen hilekarlar diyerek tüm foruma hatta siteye hakaret ediyosun en azından bir özür dilemen lazım
la nie kızıyon adam daha nedesin baksana
quote:
eh bende beni tanıyın bende sizi tanıyım diye yaptım.. ama sözüm sizin gibi arkadaslara ve efendi gibi bu oyunu oynayanlara değil zaten. yanlış anlama olmasın genede :))
quote:
sen bıraka dur oyunu ben gelicem sona :p
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme