Şimdi Ara

Hileli ürünler açıklandı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
9
Favori
41.552
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
149 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bitmişiz yemin ederim. Bu kadar adi, alçak ve namussuz nasıl olabiliyorlar.

Allah belanızı versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tavuk yemeyen biriyim. Bir marka haricini veya kesildiğini bilmediğim tavukları yemeyen biriyim. Birçok sucuk veya adana kebapta kanatlı eti kullanılıyormuş. Bunu öğrendiğim iyi oldu. Artık daha fazla dikkat ederim yediğime içtiğime.

• Eee liste açıklandı eyvallah güzel, bundan öncede açıklanmıştı peki bu hile yapanlara caydırıcı olarak ne ceza verilecek firma başına 50 bin TL firma için çerez parası olan miktarı ceza olarak mı kesecekler, yazıktır liste açıklamayla olmuyor bu işler bunun denetimini yapacaksın müsaade etmeyeceksin yapan olursa firmasını kapatacaksın bak bakalım bundan sonra bir tane firma cesaret edebiliyor mu böyle bir şeye yazık günah bastakiler kendi halkını düşünse böyle bir şey yapar bu firmaların yaptığı en hafif tabiri ile şerefsizliktir

• Yudum şu an Türkiye'deki en iyi ve en kaliteli çiçek yağını üretiyor. Tek bir fason fabrikada çıkan kusurdan karalama kampanyası başlatılmış. Buna bağlı ucuzlama olursa stok yaparım.
  • Gurme den iyi sucuk yedik Allah affetsin

• Ulan Tarsus’ta yıllardır alışveriş yaptığım kasap at eti kullanıyormuş. Tesadüfen gördüm konuyu. Çok bilinçsizmişim gerçekten araştırmadan etmeden yıllardır alışveriş yaptım hiçte farketmemişim

• dana eti satan içine domuz eti koymuş, domuz eti olarak satan da içine dana eti koymuş. ne üçkağıtçı bir milletiz
  • Parça dana etine kanatlı hayvan eti koymuşlar ulan mal zaten parça nasıl becerdinizde koydunuz Allah belanızı versin derken aynı zamanda tebrik ediyorum

• biri domuz etine dana karıştırıyor, diğeri dana etine domuz eti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanıyor

Yudum şu an Türkiye'deki en iyi ve en kaliteli çiçek yağını üretiyor. Tek bir fason fabrikada çıkan kusurdan karalama kampanyası başlatılmış. Buna bağlı ucuzlama olursa stok yaparım.
    iyi de ayçiçek değil zeytinyağından çıkmış sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cibernao

Ulan Tarsus’ta yıllardır alışveriş yaptığım kasap at eti kullanıyormuş. Tesadüfen gördüm konuyu. Çok bilinçsizmişim gerçekten araştırmadan etmeden yıllardır alışveriş yaptım hiçte farketmemişim
    Yıl 2019 hala kasaptan et alan var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 9:53:15 >
  • 6/7 ay önce aldığım gurme sucuk gerçekten berbattı son defa aldım zaten allah affetsin bizi kandırıldık resmen belli ki yediğimizde de vardı herhalde müslüman ülkedeyiz sözde bu kadar hile hurda başka ülkede çıkmaz herhalde yazıklar olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu markaları kapatıp adam gibi ceza vermedikten sonra sen bu listeleri yayınlasan ne olur yayınlamasan ne olur. Kaç kişi oturup bakıyor bu listeye ya da aklında tutuyor ki markaları.
  • Yıllar önce Yudumun sızmasının dolapta donmadığını tespit edip adamlara e-posta göndermiştim. Cevap vermeye bile tenezzül etmediler.
    O gün bugündür almam ve çevreme de aldırmam.
    Boşa çıkmadı kaygım.

Bu arada Adana ve Kayseride ne üçkağıtçı hileci esnaf varmış yav. Şu youtube gurmelerinden Adanada video çekmeyen yok heral. Yemişler tavuk kebabını

• quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

Hazır baharat alınmaz. Hele hele toz biber. Domates fosalarını ögütüp kırmızı toz biber diye satıyorlar.
    domates ise iyi yine.. pul biberini, odun talaşını kırmızıya boyayıp yağ ve tuz karıştırarak yapıp satanlar yakalanmıştı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cibernao

Ulan Tarsus’ta yıllardır alışveriş yaptığım kasap at eti kullanıyormuş. Tesadüfen gördüm konuyu. Çok bilinçsizmişim gerçekten araştırmadan etmeden yıllardır alışveriş yaptım hiçte farketmemişim
    at eti nasıl lezzetli mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.