Şimdi Ara

Hileli ürünler açıklandı (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
9
Favori
41.230
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
149 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gıda sektörü resmen her saniye suç işliyor, savcılar uyusun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gurme yalan demiş

Hileli ürünler açıklandı
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Zaten bu ülkede kimse hatasını kabul edip gereğini yapmiyor , sasirmadik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sızma diye satılan zeytin yağlarının alayı riviera, riviera diye satılanlar da ayçiçek yağı çıkmış.

Adana'nın eski döner zincirlerinden Gökçeli yıllarca et döner diye tavuk satmış. Akkapı İşibol'da %100 dana sucuk diye reklam yapıp at eti satmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skayn -- 12 Ekim 2019; 23:55:3 >
  • digiogi kullanıcısına yanıt
    Süt ve süt ürünleri kategorisinde olması lazım
    Ctrl f ile arayabilirsiniz

Gurme firması açıklama yapmış domuz eti yok diye bakanlık uyduruyor demek ki u

• quote:

Orijinalden alıntı: balomer

Süt ve süt ürünleri kategorisinde olması lazım
    Ctrl f ile arayabilirsiniz

Gurme firması açıklama yapmış domuz eti yok diye bakanlık uyduruyor demek ki u
    Arama yaptım bulamadım ondan sordum hocam :)
  • Buradaki mekanlardan 3 tanesi yolumun üzerinde hepsi de bu sabah giderken açıktı hiçbir şey yok gibi. Hiçbir yaptırım olmuyor mu acaba?
  • balomer kullanıcısına yanıt
    Gurme ve polonez i hiç almadım. Marka değerleri yok. Sadece bazı marketlerde var. İsminin lekelenmesinden gocunmazlar. En kötü ihtimalle kapatıp başka marka olarak devam ederler. O yüzden almıyorum.

• nette bir yazı dolanıyordu, polonez gurme vs.. domuz ciftlikleri de isletiyor ve bu kadar domuzu yurt dısına satıyor olamazlar vs.. gibi. ürünlere karıstırılıyor olabilir diye. dogru cıktı sanırım.
  • bu nasıl bir listeleme gözüm kanadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hilesiz olanların listesi verilse çok daha iyi olurdu
  • Et ve et ürünleri kısmı iğrenç ötesi domuz eti tespiti nedir la.

Sanırım uzun bir süre sucuk almam ve yemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chantodowill

Bitmişiz yemin ederim. Bu kadar adi, alçak ve namussuz nasıl olabiliyorlar.

Allah belanızı versin.
    yiyecek icecek gida ürünlerinde kim hile yapiyosa Allah belasini versin hocam biz para vererek alıyoruz adamlar hileli mal satiyor sagligimizla oynuyor

• a-101 ve bim'den alışveriş yapılmaması gerektiğinin kanıtı. Migros'ta satılan markalardan göremedim listede gören varsa alıntılasın.

Not: Gurme'yi görmemiştim ancak en azından sakat at kullanmışlar. Diğerleri basmış değişik boya ve ilaçları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamisama- -- 13 Ekim 2019; 9:32:43 >
  • Hileli ürünler açıklandı

Acayip bir memleketteyiz, dana olması gereken üründe domuz, domuz diye satılan üründe dana ve kanatlı kullanmışlar.
    Bu firmalar derhal kapatılıp cezai işlem uygulanmalı. Gurme firması utanmadan birde bakanlığı yalanlayan açıklama yapıyor. Yazık günah!

• kamisama- kullanıcısına yanıt
    Bimde satılan hangi markada hile varmış ben de onu göremedim

• Diğer büyüklere bakmamışlar mı acaba, hani nirede maret, torku, beşler, şahin sucuk vesaire...? :D
  • Lütfen öne çıkaralım daha çok kişi görsün.

Gurme yudum egemden milkten onur bereket diyar carrefoursa zeytinyağı efendioğulları. Bir çok ünlü marka listede

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıklamak bir şey değil. Caydırıcı ceza veriliyor mu, önemli olan bu... Verilmiyor ki tekrar tekrar aynı şeyleri görüyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devridünya

Açıklamak bir şey değil. Caydırıcı ceza veriliyor mu, önemli olan bu... Verilmiyor ki tekrar tekrar aynı şeyleri görüyoruz.
    Yinede birçoğu yerel ya da ikinci sınıf diye tabir ettiğimiz markalardan oluşuyor. Aman diyeyim, sağlık işi şakaya gelmez. Üç kuruş fazla verelim, bildiğimiz markaları tercih edelim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.