Şimdi Ara

HILUX mü AMAROK mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
6.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

linkden inceleyebilirsiniz.ama yeni bölümlrinde farklı bir araç var ise ben onu bilemem

• quote:

Orijinalden alıntı: babapars

Amarok hocam birkaç sefer yolda falan kaldılar hemde

linkden inceleyebilirsiniz.ama yeni bölümlrinde farklı bir araç var ise ben onu bilemem

• Hocam Amarok'la yolda kaldılar da, aracı dereden geçirirken şaftı kayaya sürtüp şaftı kestiler. Bunda aracın yapabileceği bir şey yok. Normalde ya güçten keser ya da darbe alınca keser.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

Hocam Amarok'la yolda kaldılar da, aracı dereden geçirirken şaftı kayaya sürtüp şaftı kestiler. Bunda aracın yapabileceği bir şey yok. Normalde ya güçten keser ya da darbe alınca keser.
    ben tarih olarak 2015-2016 yılları arasındaki trt de yayınlanan zor yollar adlı programda kullanılan aracın marka modelinin mitsubishi L200 olduğunu söylüyorum.siz neden bahsediyorsunuz ben onu anlamadım ne şaftı ne kazası............
  • Amarok daha konforlu ama hilux daha uzun ömürlü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amarok ne hilux'tan ne l200'den ne navara'dan ne ranger'dan ne de d-max'ten iyi bir araç. trt'nin çekimlerinden hatırlıyorum yolda kalan tek pick up amarok idi

arazi amerikan ve japonların işidir. amerikanda ranger japonda hilux l200 dmax navara vs.

ben şu an pick up alacak olsam l200,hilux ya da ranger wildtrack arasında gider gelirdim sanırım. ikisi de parasının hakkını veriyor. l200 kullandım keçi gibi namussuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 19 Haziran 2020; 18:42:32 >
  • multisongohan M kullanıcısına yanıt
    Al sana şaaaft al sana kaza... Yazamadınız mı Google'a ?

HILUX  mü AMAROK mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

Al sana şaaaft al sana kaza... Yazamadınız mı Google'a ?

gökhan g. arkadaş bak türkçe söylüyorum.ben bu programı biliyorum bakın açık yazmışım.benim izlediğim dönemde mitsubishi L200 vardı.ben 2016 da bıraktım.şimdiyi bilmiyorum. umarım anlatabilmişimdir...........

eminim amarok yeni piyasaya cikmisti.dogus reklam olsun diye vermisti sanirim ama buyuk s...mistii :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Ford Ranger
    Aynısını yazmaya girdim. Ford Ranger.

• quote:

Orijinalden alıntı: 26_bbz_26

eminim amarok yeni piyasaya cikmisti.dogus reklam olsun diye vermisti sanirim ama buyuk s...mistii :)
    tarih olarak 2015-2016 yılları arasındaki trt de yayınlanan zor yollar adlı programda kullanılan aracın marka modelinin mitsubishi L200 olduğunu söylüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: multisongohan

eminmisiniz.benim hatırladığım amarok değil.mitsubishi L200 4x4 olmasıı lazım
    hayır amaroktu trt'de patlayan araçlar.

l200'le yolda kalmak için çok çaba sarf etmek gerekir ya da şanssızlık (lastik patlaması, motora su sokmayı başarabilme vs.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 19 Haziran 2020; 23:44:43 >
  • Son kasa hilux revo kullandım 2.4 150 hp olanı.Çok beğendiğim çok tok bir araçtı.Sattım.Hala gözüm vardır.Motoru biraz zayıftı.Zayıf derken 2.4 lt motora göre daha seri olmasını beklerdim ancak değildi.Klasik toyota işte.Sağlamlık ve dayanıklılık üzerine olduğu için performans vasattı.
    Makyajsız kasa L200 ve navara kullandım ancak ben beğenmedim.Amarok bu rakiplerin yanında biraz daha şehirli kalıyor.
    EĞer hilux alacaksanız bekleyin yeni makyajlı kasası geliyor.Oldukça güzel.Ama hemen alacaksanız l200 makyajlı kasa öneririm.Yine de gönül hilux der.Umarım 2.8 lt 205 hp lik motoru 4x2 ye koyarlar.Tam keyif makinesi olur..
    o program ilk yillarinda her hafta farkli arac ile cekiliyordu.sanirim amarok faciasindan sonra birakmislar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

hayır amaroktu trt'de patlayan araçlar.

l200'le yolda kalmak için çok çaba sarf etmek gerekir ya da şanssızlık (lastik patlaması, motora su sokmayı başarabilme vs.)

Alıntıları Göster
    güzel arkadaşlarım ben sadece şunu söyledim bu programda amarokun dışında mitsubishi L200 de kullanıldı.anlatabildimmi........
  • quote:

Orijinalden alıntı: multisongohan

güzel arkadaşlarım ben sadece şunu söyledim bu programda amarokun dışında mitsubishi L200 de kullanıldı.anlatabildimmi........

Alıntıları Göster
    güzel arkadaşım biz de şunu söyledik l200 değil amarok bozuldu bilmem anlatabildimmi......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 20 Haziran 2020; 13:11:44 >
  • trt zor yollar mitsubishi L200 konu kapanmıştır.mesaj atmayın ...................
  • Bir amarok sahibi mavi ekran vermiş

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.