Şimdi Ara

HIMEDIA HD900A Ve HD900B İncelemesi (3D Bluray ISO Player) (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
17
Favori
78.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Torrent sitelerinden 3D film indirmekle uğraşılırmı yaa.. Haftalar sürer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tufan74 -- 19 Eylül 2012; 10:43:55 >
  • arkadaşlar yorumları okurken gözüme takıldı
    uyarmak istedim ceza almayın burada warez içerik paylaşmak torrent link vermek yasak maşallah paylaşan paylaşana :)

makina benimde hoşuma gitti sıçaklık konusuna gelice bütün makinlar ısınıyor ısınmyan yok bunun fan nasıl kendine yetiyormu esata olayı hoşuma gitti , altyazı desteginde sıkıntı yok sanırım filmleri iyi oynatıyorumu 1080p lerde sıkıntı oluyormu ?
    torrent takılmadan çalşısın 7/24 bana yeter transmission programı bu makına çalışıyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revelax -- 19 Eylül 2012; 1:44:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: revelax

arkadaşlar yorumları okurken gözüme takıldı
    uyarmak istedim ceza almayın burada warez içerik paylaşmak torrent link vermek yasak maşallah paylaşan paylaşana :)

makina benimde hoşuma gitti sıçaklık konusuna gelice bütün makinlar ısınıyor ısınmyan yok bunun fan nasıl kendine yetiyormu esata olayı hoşuma gitti , altyazı desteginde sıkıntı yok sanırım filmleri iyi oynatıyorumu 1080p lerde sıkıntı oluyormu ?
    torrent takılmadan çalşısın 7/24 bana yeter transmission programı bu makına çalışıyormu ?

Full 24 saat torent calışıyr,hiç takılmaz sorun yok..
  • HIMEDIA HD 900 SERİSİ AURON NATİONAL PACK 1.0.4.20 V6.0 FİNAL YAZILIM ÇIKMIŞTIR BİLGİNİZE ! [YAZILIM NUMUNE CİHAZI OLMADIĞI İÇİN TEST EDİLMEMİŞTİR]

http://forum.donanimhaber.com/m_63588049/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63588049
  • Kurdum , açmadı.
    Cihazı elektrikten çekip bir süre bekledikten sonra tekrar çalıştırdım.
    Bu sefer açtı , şimdilik kontrol ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 21 Eylül 2012; 16:08:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

Kurdum , açmadı.
    Cihazı elektrikten çekip bir süre bekledikten sonra tekrar çalıştırdım.
    Bu sefer açtı , şimdilik kontrol ediyorum.

yazılım yüklendikten sonra 1 kereye mahsus cihaz ilk açıldığında geç açılır.Sonraki açılmalarda cihaz daha çabuk açılır.
  • Miralay25 , ilk açılmasının uzun sürdüğünü biliyorum
    ilkinde baya bekledim ama yine açmadı , fişi çek-tak yapıp ikincisinde açtı.

Makine şimdilik çalışıyor ama sanki biraz kararsız gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

Miralay25 , ilk açılmasının uzun sürdüğünü biliyorum
    ilkinde baya bekledim ama yine açmadı , fişi çek-tak yapıp ikincisinde açtı.

Makine şimdilik çalışıyor ama sanki biraz kararsız gibi geldi.

şimdi olayı anlamış değilim yazılım çalıştımı cihazda ?

ve menülerin aynısı egreat r6s nin aynısı olacak ve setup tuşundaki menülerin tamamı doğru düzgün açlışıyormu ?

bug yazılımda cihazın istemsiz hereket etmesi bazen çalıştırı bazen çalıştırmaz

debug ise o fonksiyon hiç çalışmaz.

bug be debug varmı ?

resim kayması eksik resim gösterme ne biliyim hataları yazarmısınız varsa tabi eğer bide yazılım çaılştıysa cihazda tabi !

• Sancak Bilgisayar Merhaba,

Himedia 910b gelme ihtimali var mıdır?
  • himedia yazılım çalışmaları için;

sancak bilgisayardan himedia cihazı temin edemezsem bana himedia cihazı temin edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar: HIMEDIA HD 900 SERİSİ AURON NATİONAL PACK 1.0.4.20 V6.0 FİNAL YAZILIM ÇIKMIŞTIR BİLGİNİZE ! [YAZILIM NUMUNE CİHAZI OLMADIĞI İÇİN TEST EDİLMEMİŞTİR]
    bu yazılımda son durum ne oldu kurup deneyelim mi?...
  • Donanim yazilim konusunda bilgi sahibi arkadaşlar, 900 serisi ile 910 seirisini karşılaştırabilir mi, chip aynı görünüyor, aralarında donanım ve yazılım anlamında fark var mıdır?
  • yok sadece makyaj hangisinin tipini beğenirseniz
  • Ben aldım, Alibaba'dan. Yalnız Çin diye düşünüyordum, USA dan geliyor.. Garip olan siparişe 2 gün oldu, İstanbul'a geldi bile.. Kargo bedava olan Chine Post seçmiştim, DHL ile geliyor..

16 Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 08:56
    15 Sürecin devamı için gümrük işlemlerinin sonlanması beklenmektedir. ISTANBUL - TURKEY 07:23
    14 Gönderi rutin gümrük kontrolünden geçiyor ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 07:23

Ben ilk defa denedim bu yolu, gümrüğü geçmiş mi oluyor?
  • hayır hala gümrükte demek oluyor en azından posta yolunu seçtiğin için takılsa bile ufak bir vergi ile yırtarsın
  • evet takılmış, satıcı güya gift yazacaktı, yazmamış, 23 USD yazmış, onlar da bu kadar mı bu demişler açmışlar kutuyu, benden fiyat bilgisi istediler bende yazdım 160 usd diye, 32 usd daha bayılacağız ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

Ya arkadaşlar allah aşkına bu alette firmware yükseltmek neden bu kadar zor? bugün hd900A aldım bir hevesle getirdim kurdum cihazı sonra menüde gezinirken dedim yazılımına bakıyım bendekı cıhazda versiyon 1.0.0.27 bende internetten 1.0.2.16 versiyonu indirdim usb flash a attım hatta kitapçıkta dosya uzantısını install.img olarak değiştirin diyo onuda yaptım ama yok usb yükseltmeye tıkladığımda yeni güncelleme yok uyarısı geliyor. hatta kitapçığında ikinci bir yol olarak usb yükseltme sekmesinde basılı tutma seçeneğini bile denedim yok banamısın demiyo açıkcası cihazı ilk bakışta beğenmiştim ama şu firmware olayı acaip derecede canımı sıktı basit bir firmware yükseltmek için 10 dakikadır makine ile cebelleşiyorum ama yok banamısın demedi cihaz her iki usb de de denedim olmadı yardımlarınızı bekliyorum

aynı sorunla cebelleşiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay25 -- 2 Ekim 2012; 12:48:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

Ya arkadaşlar allah aşkına bu alette firmware yükseltmek neden bu kadar zor? bugün hd900A aldım bir hevesle getirdim kurdum cihazı sonra menüde gezinirken dedim yazılımına bakıyım bendekı cıhazda versiyon 1.0.0.27 bende internetten 1.0.2.16 versiyonu indirdim usb flash a attım hatta kitapçıkta dosya uzantısını install.img olarak değiştirin diyo onuda yaptım ama yok usb yükseltmeye tıkladığımda yeni güncelleme yok uyarısı geliyor. hatta kitapçığında ikinci bir yol olarak usb yükseltme sekmesinde basılı tutma seçeneğini bile denedim yok banamısın demiyo açıkcası cihazı ilk bakışta beğenmiştim ama şu firmware olayı acaip derecede canımı sıktı basit bir firmware yükseltmek için 10 dakikadır makine ile cebelleşiyorum ama yok banamısın demedi cihaz her iki usb de de denedim olmadı yardımlarınızı bekliyorum

hangi marka usb ile güncellediniz denemediğim usb harddisk kalmadı. Bu ne saçma usb seçmesi

yazılım yaptık usb ile güncelleyemiyoruz elimizde patladı.

• Ben bütün yazılımları cihazın arkasındaki güvenli modmu ne o raya iğne baırrak basit bir usb ile her seferrinde basarıyla yapıyorum.gÜNDE TEST İCİN 3-4 DEFA YAZILIM YÜKLEDİĞİMDE OLDU.
    Sizde o sekilde denedinizmi.Ayrıca sizin yüklediğiniz son ver. değil.son ver 1.04.20....Usb nin markasına baktım toshiba...
    Saygılar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali beyendi

Ben bütün yazılımları cihazın arkasındaki güvenli modmu ne o raya iğne baırrak basit bir usb ile her seferrinde basarıyla yapıyorum.gÜNDE TEST İCİN 3-4 DEFA YAZILIM YÜKLEDİĞİMDE OLDU.
    Sizde o sekilde denedinizmi.Ayrıca sizin yüklediğiniz son ver. değil.son ver 1.04.20....Usb nin markasına baktım toshiba...
    Saygılar,

cihaz yazılım yüklerken usb seçiyor herhalde.Denemediğim usb, hdd, kart okuyucu kalmadı olmuyor.
    cihazın arkasındaki restore deliğine soksamda upgrade yazısı gelmiyor.boot yazısını hep görmekteyim.
    hatta yeni güncelleme yok yazısını görüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.