Şimdi Ara

HIMEDIA HD900A Ve HD900B İncelemesi (3D Bluray ISO Player) (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
17
Favori
78.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bende HDD i bazen görüp bazen görmüyodu
    içeriden leğim kırılmış
    leğimi sabitleyince düzeldi
  • arkadaşlar bendeki himedia 900b cihazımı1.5tb hhd ile beraber satıyorum..içerisinde bir sürü bluray iso formatında film-belgesel-animasyon var...çoğu 3d...fiyat 280 tl..düşünecek birşey yok herşey ortada..sancaktan alındı fatura kutu var sıfır sorun kozmetik olarak 10 tam....bana 750 tlye mal oldu filmler hariç....
  • arkadaşlar ben himedia 900b aldım ama cihaz altyazılardaki türkçe karakterleri tanımıyor. bu problemi nasıl çözecegim.
  • Arkadaşlar buradaki yazılımı dün yükledim ancak sorunum yine de çözülmedi. Alt yazılardaki Türkçe karakterler Çince çıkıyor, Bu sorunu halledebilecek bir arkadaş yok mu koskoca forumda Allah aşkına? Acil cevap bekliyorum.
  • problemi çözdüm sağolun çok yardımcı oldunuz yazdıgınız yüzlerce mesajla
  • bu cihazlara mede8er veya xtreamer prodigy yazılımları cross flashla atılabilse mükemmel olacak ama yapılamıyor sanırım?
  • Miralay25 kullanıcısına yanıt
    Nerede bu V16.0 yazılımı acaba ? Ben en son V11.0 gördüm HD900A için ?
  • Arkadaşlar merhaba, bir süredir medya oynatıcı almayı planlıyorum ve bayağı bir modeli araştırdım. TV full hd plazma, yani 3d olayı benim için çok önemli değil.
    Bana elimdeki 1080p filmleri sorunsuz altyazı ile takılmadan-donmadan gösterecek bir cihaz lazım. İlave olarak torrent olayını da halledebilirse ekstra iyi olur benim için olmazsa da çok sorun değil.
    Fiyat olarak da makul bir şey arıyorum. Bu cihaz bu anlamda işimi görür mü acaba? veya önerebileceğiniz başka marka model var mıdır?
    Şimdiden yorum yapacak arkadaşlara teşekkür ederim.
  • Forumun medya player bölümüne bak, özellikle tornsmart r28 modeli hem 1080p filmleri donmadan hemde aynı anda torrentten
    dosyaları sorunsuzca indirebiliyor.

@feneryol
  • Himedia 900B kozmetik olarak çok iyi durumda. İhtiyaç fazlası. GG'da satılıktır.
  • Az kullanılmış 900b satılıktır,fiyat 200₺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 20 Kasım 2016; 21:29:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir sorum olacak. Android ya da diğer linux sistemine youtube uygulaması nasıl kurarız . Android e bile yüklesem olur ama asla uygulama kurulmuyor anladığım bu. Android 2.2 mi ne var üzerinde.
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.