Şu kabloyu var ya bulmanın mümkünatı yok. En azından yurt sınırları dahilinde.
Himedia nasıl dangalak bir firmadır ki gitmiş o girişi dişi koymuş oraya.
Eldekileri kesip biçip yapayım dedim. Ama o da olmadı. Bunu deneyemeden kaldık böylece.
quote:
Orijinalden alıntı: charnel
quote:
Orijinalden alıntı: sadays
maalesef bu uyduruk çin işi media playerların sata girişleri dişi oysa erkek olması lazım tüm pc boardlarında böyledir dolayısıyla sata kablolar buna göre yapıldığından normal sata kabloyu takman zor
esata to sata male olmalı
yani sata tarafı erkek olmalı
nereden nasıl bulursun bilmem en güzeli diski kutusundan çıkar öyle bağla hd900 ile sata kablo çıkmadı mı?
Yok çıkmadı. Hapı yuttuk o halde.
Diyorum zaten bir gariplik var bu Himedia nın girişinde.
Diski kutusundan çıkarmak mesele değilde, E-sata to sata male bulabilmek çook zor.
nasıl çıkmaz yahuu paket resmi burada hadi diyelim wi-fi anten yok alttaki kablonun olması lazım
ikinci el filan aldıysan kabloyu bir yerlerde unutmuştur ben bu kablo ile kullanıyorum dahili diski
ekip eksikliği ve işlerimizin yoğunluğundan dolayı auron yazılımları durdurulmuş konu kapatılmıştır. Yazılım linki almak için pm göndermeyiniz!!!
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: charnel
quote:
maalesef bu uyduruk çin işi media playerların sata girişleri dişi oysa erkek olması lazım tüm pc boardlarında böyledir dolayısıyla sata kablolar buna göre yapıldığından normal sata kabloyu takman zor
esata to sata male olmalı
yani sata tarafı erkek olmalı
nereden nasıl bulursun bilmem en güzeli diski kutusundan çıkar öyle bağla hd900 ile sata kablo çıkmadı mı?
Yok çıkmadı. Hapı yuttuk o halde.
Diyorum zaten bir gariplik var bu Himedia nın girişinde.
Diski kutusundan çıkarmak mesele değilde, E-sata to sata male bulabilmek çook zor.
nasıl çıkmaz yahuu paket resmi burada hadi diyelim wi-fi anten yok alttaki kablonun olması lazım
ikinci el filan aldıysan kabloyu bir yerlerde unutmuştur ben bu kablo ile kullanıyorum dahili diski
Kardeş olaya müdahil olayım dedim. Arkadaş aleti benden aldı. Söz konusu kablo kesinlikle kutudan çıkmadı yani kaybedilmişlik falan yok. Birde senin verdiğin resme bakarak aletin dahili wifi desteklediğini ve kutudan anteni bile çıktığını düşünürsün ama alette o da yok. Hatta bunu Sancak Bilgisayar'a bende telefonla sormuştum. Çünkü ürünü alırken resimlerden dahili wifi var sanarak almıştım.
eyvallah benim alet hd900b muhtemelen demek ki sadece 900b modelinde sata kablo çıkıyor 900a modelinde çıkmıyor demek ki veya belki sancak size vermedi açıklamayı sancak yapar artık
Yaw o kablo olsa iyi olurdu, yapardım bir deneme ve merakımı giderirdim en azından ama, HDD yi de sürekli öyle açıkta tutup kullanmak pek uymazdı bana. Çok takılmadım o kısma o yüzden.
Şu Himedia bakarsın bir FW çıkartır ve halleder şu olayı.
niye küçük çocuk mu var benim ki hep aletin üstünde çıplak duruyor
Hehe, o da var aslında ve o elektronik alet bölgesini nedense çok ta seviyor, emekleyerek bile ulaşıyor. Yürüyünce neler olacak pek düşünmek istemiyorum
Ama ondan çok görüntüyü bozmasın diye öyle açıkta HDD falan. Sonra eski öğrencilik zamanlarımda hep kapağını açık tuttuğum PC kasalı günler geliyor aklıma
ya himedia 900b mi alayım egreat 160s mi alayım , hiç karar veremedim , aynı diyolla ama bence himedianın dış görüntüsü çok daha iyi yani.
quote:
Orijinalden alıntı: kormemis
ya himedia 900b mi alayım egreat 160s mi alayım , hiç karar veremedim , aynı diyolla ama bence himedianın dış görüntüsü çok daha iyi yani.
takip
quote:
himedia hd910b al
900b fan olmadığından dahili hddi bozuyor
harici bağlarım dersen 900b de olur veya 900a 910a
quote:
quote:
himedia hd910b al
himedia hd910b nerde var?
w2comp sitesinde ve singingegg sitelerinde satılıyor güvenle alabilirsin ancak distrşbütör artık egreat getirdiğinden türkiyede bulamazsın
her 2 siteyle görüşüp oynatıcı ve aksesuarlarını ayrı kargo yaptırmazsan posta ile getirtemezsin o zaman da gğmrüğe takılır 200 dolarlık alet sana 500 dolara mal olur
quote:
quote:
himedia hd910b al
yanlız fotoğraflarında himedia 900b de fan var , hddyi soğutmuyor mu ki o ?
HIMEDIA 900a cihazım satılıktır. Fiyatını çok uygun tutuyorum.
himedia hd910b al
hayır anakartı soğutuyor
910bde de muhtemelen anakartı soğutuyor ama 900bdeki gibi plastik kutunun içinde değil disk alüminyum kızaklı
quote:
quote:
quote:
quote:
himedia hd910b al
hayır anakartı soğutuyor
910bde de muhtemelen anakartı soğutuyor ama 900bdeki gibi plastik kutunun içinde değil disk alüminyum kızaklı
anladım 900 b nin şöyle bir avantajı var gigabit etherneti var, ama 910b 10/100 mbit ethernete sahip. hdd çok yorar mı bilmiyorum , bi caviar green serisi takarım sessizinden ısınmazından :)
sen öyle zannet benim çöpe attığım disk
Wd Caviar green wd20eads
abauvvv :D çok geç aldım bile bi tane 900b , yurt dışından getirtmekle uğraşamam , LANdan 1080pleri oynatır , usbden de bluraylari :)
Arkadaşlar selamlar,
Himedia 900B yi 2 tb harici usb ile kullanıyorum.Wireless ile bağlanıyorum internete.Cihazıda wirelese bağlıyorum.Pc ağ bağlantıları üzerinden cihaza veri aktarımı yapabiliyormuyuz kablosuz olarak.Dark kullanmıştım daha önce wireless ile bağlanınca ağ komşularımdan darkı venüs olarak görüyor içine pcme indirmiş olduğum filmleri wireless ile kopyalayabiliyordum.Himedia da böyle birşey yapabilirmiyiz.