Şimdi Ara

HiMedia Q12-II (Android+BluRay 3D+HMDI-1.4+XBMC+AirPlay+Miracast+DLNA+INCELEME) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.071
Cevap
27
Favori
69.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrica inceleme icin tskler. Emeginize saglik Ramazan bey.

• rccol kullanıcısına yanıt
    Güzel bir cihaza bbenziyor. Elinize sağlık. NAS''a samba ile bağlanıyor değil mi?

• enerji78 : evet samba desteği var.

by@li : rica ederim. Bende yeni bir cihaz tecrübe etmiş oldum.

Necati bey, cihazın ay sonu stoklara geleceğini yazmıştı sanırım.
    Stok ve fiyat bilgisi ile bizi bilgilendirecektir.
  • Harici altyazı test ettinizmi 2D ve 3D .iso ve mkv ? ( harici alt yazıda 1e1 aynı isim olma durumu varmı ? )
    Ayrıca cihazda harici ses oynatma özelliği varmı ?

Torrent testi yaptınızmı ? Torrent çalıştırıyormu ? Kopmalar crc hatalı indirme durumu varmı ?

Ürünün tarayıcı perfomansı bilgisayar tarayıcısı ile aynı performanstamıdır ? Flash desteği varmı ?

Face - Twitter - Skype test ettinizmi. Skype da kamera desteği varmı ?

Şimdilik bunlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 9 Mayıs 2014; 9:11:16 >
    Test için elinize sağlık üstat.

Görüntü ve ses açısından yorumlarınız nasıl?
    Görüntüde tatmin edici demişsiniz ama ne aşamada bu tatmin? Daha önce kullandığınız cihazlara istinaden yorum yapabilir misiniz?
    Aynı şekilde ses için de yorum alabilirsem çok mutlu olurum. Orjinal dilde izlemeye alışınca doğal olarak bazı sıkıntılar oluşuyor (dts ma formatını her cihazın çözmemesi gibi), rotamızı ona göre çizelim.

Biliyorum ki yaptığınız yorumlar samimi, beğenmediğiniz hiç bir ürün için "tamam" demezsiniz ama aklımızın kenarında kırıntılar kalmasın bizim de.

• quote:

Orijinalden alıntı: rfve

Harici altyazı test ettinizmi 2D ve 3D .iso ve mkv ? ( harici alt yazıda 1e1 aynı isim olma durumu varmı ? )
    Ayrıca cihazda harici ses oynatma özelliği varmı ?

Torrent testi yaptınızmı ? Torrent çalıştırıyormu ? Kopmalar crc hatalı indirme durumu varmı ?

Ürünün tarayıcı perfomansı bilgisayar tarayıcısı ile aynı performanstamıdır ? Flash desteği varmı ?

Face - Twitter - Skype test ettinizmi. Skype da kamera desteği varmı ?

Şimdilik bunlar..

Normal avi , mkv için zaten altyazı derdi yok.
    Bluray için altyazi testi yapıldı. yukarıda resmide var.
    isim aynı olmalımı bilmiyorum ben aynı yaptım.
    denerim.

Harici sesi test etmedim. Ama ederim.
    cihaz hafta sonuda bende kalacak.

Torrent denemedim. Çok kullandığım bir uygulama değil.
    android için torrent client uygulaması önerin , link gönderin deneyelim.

Face -twitter - Skype denemedim. Onuda deneyelim.
    android de bunlar normal çalııyorsa burada da çalışacaktır.
    uyumlu bir usb Kamera deneyebiliriz. Elimde 1 adet kamera var.
    onu takıp denerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: onkal

Görüntüde tatmin edici demişsiniz ama ne aşamada bu tatmin? Daha önce kullandığınız cihazlara istinaden yorum yapabilir misiniz?
    Aynı şekilde ses için de yorum alabilirsem çok mutlu olurum. Orjinal dilde izlemeye alışınca doğal olarak bazı sıkıntılar oluşuyor (dts ma formatını her cihazın çözmemesi gibi), rotamızı ona göre çizelim.

Biliyorum ki yaptığınız yorumlar samimi, beğenmediğiniz hiç bir ürün için "tamam" demezsiniz ama aklımızın kenarında kırıntılar kalmasın bizim de.

Görüntü olarak ben şu an Dune 303D kullanıyorum ve bununla karşılaştırma yapabilirim.
    bir eksiğini görmedim.

Ses olarak HD ses desteği var.

7.1 kanal ses demo indiriyorum.
    Onunlar da test yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rccol -- 9 Mayıs 2014; 10:37:42 >

Teşekkür ederim.
    Sizi de yoruyoruz kusura bakmayın.
  • 3D.iso için mediaplayerlarda en son olarak Realtek 1186 cihazlarda yüksek bitrate li filmlerde sıkıntı olabiliyordu. Son kullandıp sattığım Himedia 900a ve E-Great R6S gibi cihazlarda vardı bu sorunlar.

Bu yeni cihazda artık bu tip takılma problemleri kesin olarak çözülmüş müdür? Android, torrent gibi özelliklerdense kusursuz şekilde medya oynatımı daha önemli gözümde.

Sıkıntı yoksa güzel gibi duruyor gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rccol

quote:

Orijinalden alıntı: onkal

Görüntü olarak ben şu an Dune 303D kullanıyorum ve bununla karşılaştırma yapabilirim.
    bir eksiğini görmedim.

Ses olarak HD ses desteği var.

7.1 kanal ses demo indiriyorum.
    Onunlar da test yapacağım.

Emeğinize sağlık..

Görüntü ve ses olarak dune ile karşılaştırma yaparsanız çok makbule geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: charnel

3D.iso için mediaplayerlarda en son olarak Realtek 1186 cihazlarda yüksek bitrate li filmlerde sıkıntı olabiliyordu. Son kullandıp sattığım Himedia 900a ve E-Great R6S gibi cihazlarda vardı bu sorunlar.

Bu yeni cihazda artık bu tip takılma problemleri kesin olarak çözülmüş müdür? Android, torrent gibi özelliklerdense kusursuz şekilde medya oynatımı daha önemli gözümde.

RTD1186 çipli cihazların yüksek bitrateli 3D ISO + harici altyazılarda yaşadığı sıkıntılar Himedia Q12-II ile tarihe karıştı.
    En yüksek bitrateli videolarda bile bir sorun yok , defalarca Avatar vb.. ile yaptığım denemelerde en ufak bir takılma yaşamadım
    Hatta Kablo Network üzerinden bile 3D ISO ları rahatça oynatabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 9 Mayıs 2014; 12:08:26 >

• diğer himedia ürünleri arsındaki yeri nedir, q5 II VE q6 II gibi.....

aslında içine 3.5luk hdd takılan bir cihaz arıyorum da....
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

diğer himedia ürünleri arsındaki yeri nedir, q5 II VE q6 II gibi.....

aslında içine 3.5luk hdd takılan bir cihaz arıyorum da....

Q12-II ile Q5-II bildiğim kadarı ile aynı işlemci,Ram ve Dahili hafızaya sahip.
    Q12-II nin sadece resmi olarak DTS Downmix desteği yok ancak küçük bir patch dosyası çalıştırarak bu desteği unofficial olarak sorunsuzca verebiliyor.
    Q5-II in ekstra olarak giriş çıkış birimleri farkı var. (3tane usb , koaksiyel , kompozit , optik ve sata bağlantısı)

Bildiğim kadarı ile Usb çoklayıcı ile Usb sayısını çoğaltabilir ve Av-Out kablo ile koaksiyel ve kompozit bağlantı desteği sağlanabilinir.

Q12-II , Q5-II ye göre fiyatının %30-35 daha ucuz olacağını düşünüyoruz.

Performans ve ses & görüntü kalitesi olarak hiçbir fark göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 9 Mayıs 2014; 14:44:52 >

• @rccol,

İnceleme için teşekkürler, aydınlatıcı olmuş.. özellikle inceleme ve test yazılarında dikkat edilmeyen
    görsel olayı için ayrıca teşekürler.. Fotolar gerçekten çok net çıkmış,tebrikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

quote:

Orijinalden alıntı: charnel

3D.iso için mediaplayerlarda en son olarak Realtek 1186 cihazlarda yüksek bitrate li filmlerde sıkıntı olabiliyordu. Son kullandıp sattığım Himedia 900a ve E-Great R6S gibi cihazlarda vardı bu sorunlar.

RTD1186 çipli cihazların yüksek bitrateli 3D ISO + harici altyazılarda yaşadığı sıkıntılar Himedia Q12-II ile tarihe karıştı.
    En yüksek bitrateli videolarda bile bir sorun yok , defalarca Avatar vb.. ile yaptığım denemelerde en ufak bir takılma yaşamadım

Alıntıları Göster
    quote:

..

Üstad ben Kablosuz da bile neredeyse problem yaşamadım :)
    Film sıkıntısız açılıyor ve devam ediyor.

Durdurur yada ileri geri sararsanız o zaman tekliyor.

• Rica ederim arkadaşlar.
  • Fiyat ne acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: rccol

Rica ederim arkadaşlar.

Necati bey senin incelemeyi birinci mesaja almış sağolsun.
    Ancak ben senin resimleri göremiyorum artık.
  • Resimler simdi gozukuyor mu ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.