Şimdi Ara

Himedia Q3 - Q5 Quad & Q10 Pro (4K+H265+HDR+10Bit) (261. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.265
Cevap
51
Favori
257.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene ben de görüp heveslendiği için bir arkadaşıma aldığımız Himedia Q10 Pro cihazı arkadaşım bir kere sistemine bağladık ama kullanamadı ve Apple TV alıp devam etti. (Android dünyasına da yabancı telefonu,bilgisayarı,tableti vs. hep Apple ürünleri olduğu için olsa gerek :) )
    Kutusunda hiç kullanılmayan sıfır gibi cihazı şimdi satmamı rica etti.
    İlgilenenler benim ile PM den irtibata geçebilir.
  • Q10 PRO İÇİN EN SON YAZILIM HANGİSİ VE NASIL YÜKLENİYOR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basitadam

Son surum 2.1.1 duzgun calisiyor. Onceki sayfalarda linki var

Hormetler
    q10 pro nasıl yazılım yükeniyor.. resimli veya videolu anlatım var mı?
  • mehmetkaya1974 kullanıcısına yanıt
    www.futeko.com
    OFFICIAL Q10 PRO FIRMWARE. FUTEKO. HMD-2.1.4 2019-05-31
    https://www.futeko.com/newforum/index.php?topic=4341.0

Linkteki dosyayı indirip altında yazan talimatlara göre yükleyebilirsiniz.
  • Kendi menüsünden yükleme olmuyor mu ? Mutlaka reset butonu ile mı olması gerekiyor daha kolay yolu yokmu ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cihazın ayarlar bölümünde upgrade kısmı olması gerekiyor, oradan da güncelleme alır.
  • Verdiğiniz linkte reset butonuna basın sonra USB takın diyor... Ama menuden usbden update var.. siz buradan mı taptiniz .. indirilen dosyayı update.zip olarak ismini değiştirilmesi gerekiyor mu ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yardımcı olacak kimse yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetkaya1974

Verdiğiniz linkte reset butonuna basın sonra USB takın diyor... Ama menuden usbden update var.. siz buradan mı taptiniz .. indirilen dosyayı update.zip olarak ismini değiştirilmesi gerekiyor mu ?
    Menudende USB üzerinden yükleyebilirsiniz ama bu şekilde sağlıklı olmaz, Kürdan yöntemiyle resetleme daha garantili. Dosya adının update.zip olması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok tesekkur ederim.
  • q10 ile q10 pro arasında ne fark var ?
  • Merhabalar,

Konu içinde araştırdım ama çok fazla sayfa olduğu için net bilgiye ulaşamadım,

Himedia Q3 player'ım var, 4K tv ye upgrade olana kadar kendisi ile gül gibi geçinip gidiyorduk, Kendisi 4k desteklemesine rağmen 4k filmleri göstermiyor, player filmleri açıyor bazı filmlerde ses ve altyazıda geliyor ama görüntü yok. Display format'ı 2160P yaptığımda 4K'da görüntü yok, 1080P ve 720P de donarak ilerleyen görüntü oluyor, Display formatı 1080 yaptığımda 4K'da yine görüntü yok, 1080P ve 720P sorunsuz çalışıyor. Firware'i üzerindeki fw idi sanıyorum, internetten zorda olsa 2015 tarihli 1 fw bularak dün upgrade yaptım lakin yine aynı senaryo devam ediyor. Aranızda Q3 kullanıp sorunsuz 4K izleyen var mı ? vveya neyi yanlış yağtığımı bilenler varsa yardım rica ediyorum.

Ps : Paugge Hdmi 2.0b kablo kullanıyorum ve direkt 4K tv'ye bağlıyorum pla

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: lordgreyfurt

Merhabalar,

Konu içinde araştırdım ama çok fazla sayfa olduğu için net bilgiye ulaşamadım,

Himedia Q3 player'ım var, 4K tv ye upgrade olana kadar kendisi ile gül gibi geçinip gidiyorduk, Kendisi 4k desteklemesine rağmen 4k filmleri göstermiyor, player filmleri açıyor bazı filmlerde ses ve altyazıda geliyor ama görüntü yok. Display format'ı 2160P yaptığımda 4K'da görüntü yok, 1080P ve 720P de donarak ilerleyen görüntü oluyor, Display formatı 1080 yaptığımda 4K'da yine görüntü yok, 1080P ve 720P sorunsuz çalışıyor. Firware'i üzerindeki fw idi sanıyorum, internetten zorda olsa 2015 tarihli 1 fw bularak dün upgrade yaptım lakin yine aynı senaryo devam ediyor. Aranızda Q3 kullanıp sorunsuz 4K izleyen var mı ? vveya neyi yanlış yağtığımı bilenler varsa yardım rica ediyorum.

Ps : Paugge Hdmi 2.0b kablo kullanıyorum ve direkt 4K tv'ye bağlıyorum pla

Teşekkürler.
    Birara bende kullandım, 4k da problemliydi daha sonra Q10 pro ya gectim. O bile tam stabil değildi. 4k film indirip HDD den seyretmek için zidoo x9s , z9s. Tavsiye ederim.

• bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkürler, Bu sorunu yaşamaya başladığımdan beri zidoo 1 hayli gündemimde, 4K filmi internal hdd yerine usb'den sorunsuz izleyebilirim değil mi zidoo z9s ile ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordgreyfurt

Cevabınız için çok teşekkürler, Bu sorunu yaşamaya başladığımdan beri zidoo 1 hayli gündemimde, 4K filmi internal hdd yerine usb'den sorunsuz izleyebilirim değil mi zidoo z9s ile ?
    Tabi, bende çeşitli kapasitelerde 20 TB dan fazla HDD var, adaptörlü veya adaptorsuz hepsinden izleyebiliyorum.
    Ağ üzerinden de izleyebilirsiniz.

• lordgreyfurt L kullanıcısına yanıt
    Tv markanızı bilmiyorum ama Sony tv lerde 4k çözünürlüğü her hdmi çıkışı desteklemiyor mesela. Tv nizin kullanım klavuzuna bakıp 4k çözünürlüğü hangi hdmi çıkışından alabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

• cypresshilltr kullanıcısına yanıt
    LG 70UM7450 modeli, 2 ayrı hdmi portunda denedim aynı sonucu aldım, işin enteresanı xiaomi mi aldım ama ondada kasılma var, tv'nin kendisi sorunsuz oynatabiliyor bu arada. Sanıyorum sorunu zidoo z9s çözecek.
  • lordgreyfurt L kullanıcısına yanıt
    Olabilir zamanında kullandım q3 modelini. 4k tvde test etme şansım olmamıştı ama bazı 3d filmlerde bile kastığını hatırlıyorum. Onu satıp q10 pro almıştım. Halen kullanmaktayım. Zidoo yu kullanmadım ama şuan sinema için q10 pro ve zidoo piyasada ki en stabil cihazlar diyebiliriz. İki cihazda üzmez sizi.

• merhaba arkadaşlar

medya oynatıcı olarak mibox kullanıyorum ama youtubedan habertürk canlı yayın açınca takılma oluyor bir de netflixden film izliyorum, himedia q30 mu alayım q10 pro mu alayım, bunlar arasında 700-800 farka değer mi? netflix sorunsuz izlenir mi?

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre.3455

merhaba arkadaşlar

medya oynatıcı olarak mibox kullanıyorum ama youtubedan habertürk canlı yayın açınca takılma oluyor bir de netflixden film izliyorum, himedia q30 mu alayım q10 pro mu alayım, bunlar arasında 700-800 farka değer mi? netflix sorunsuz izlenir mi?

teşekkürler
    Himedia da Netflix lisansı yok, en fazla 540p SD kalitede izlersiniz.

• 
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.