Şimdi Ara

Himedia Q3 - Q5 Quad & Q10 Pro (4K+H265+HDR+10Bit) (262. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.265
Cevap
49
Favori
257.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • q3 dün akşam sanırım ruhunu teslim etti. Kilitlenerek kapandı, artık açılışta "himedia" yazısı geliyor ve orada kalıyor. Benzer bir durum yaşayan var mı? Kurtarma şansım var mı yoksa vedalaşayım mı cihazla? Şu karantina günlerinde kötü oldu.
  • Kürdan yöntemi ile reset atın cihaza belki düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cypresshilltr -- 26 Mart 2020; 22:0:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cypresshilltr kullanıcısına yanıt
    3.0.3 ü buldum, onunla resetledim cihaz açıldı. 3.0.4 firmware'i bulmam lazım. Himedia'nın kendi sitesinde de firmware kısmı kapalı sanırım. next page e tıklayınca hiçbir şey olmuyor. Elinde q3 için 3.0.4 versiyon firmware olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orchant -- 27 Mart 2020; 11:36:27 >
  • orchant O kullanıcısına yanıt
    Açılmasına sevindim.

• cypresshilltr kullanıcısına yanıt
    Maalesef benim sevincim kısa sürdü :) Kodi afişleme ayarlarını vs. yaptıktan sonra kodiden çıktım, saat ayarları için settingse tıkladım ve cihaz gitti. Şu an sadece açılışta düz himedia yazısı çıkıp kayboluyor, sonrası karanlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orchant

3.0.3 ü buldum, onunla resetledim cihaz açıldı. 3.0.4 firmware'i bulmam lazım. Himedia'nın kendi sitesinde de firmware kısmı kapalı sanırım. next page e tıklayınca hiçbir şey olmuyor. Elinde q3 için 3.0.4 versiyon firmware olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.
    Futeko.com sitesine baktınız mı

• quote:

Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

Futeko.com sitesine baktınız mı

Alıntıları Göster
    Evet baktım, ama sadece q5 pro için olan versiyonunu bulabildim.
    Ve evet, yapmamam gerekeni yapıp q5 firmware'i ile upgrade yapmaya kalktım. Cihaz artık hiç açılmıyor :) Şu salgın günlerini atlatalım hayırlısıyla, bir zidoo yolu göründü bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orchant -- 27 Mart 2020; 15:19:36 >
    Geçmiş olsun diyelim o zaman. Q3 ten sonra zidoo çok rahatlatır sizi.

• Merhaba 2.19 surum yuklu kendi oynaticisi altyazi bulmuyor ne yapmaliyim?

merhaba
    q3 sahibiyim bende netflixi nasıl hd seyredebilirim diye araştırırkwn bu video çıktı karşıma.

bir bakın isterseniz.
    Mert Temizeryoutube
    Çin Cihazlarında Netflix Full HD Nasıl Çalıştırılır? Hurda TvBox Nasıl Çalışır Hale Getirilir?
    https://www.youtube.com/watch?v=F3DSnWYLGRk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan57 -- 5 Nisan 2020; 14:27:55 >

• bu arada q3 cihazlarda netflix i hd seyretmenin bir yolu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan57

bu arada q3 cihazlarda netflix i hd seyretmenin bir yolu var mı?
    Corelec.org da işlemcisini destekleyen versiyon varsa kurup denemek lazım.

• Netflix destekleyen bir cihaz almaya karar verdim.
    Elimdeki Q3 satıyorum ilgilenen var ise özelden yazabilir

• Merhabalar Q 10 kullanıcısıyım sistemimimde bulunan filimlerimin filim afişlerini nasıl görebilirim acaba ? Şimdiiden herkese teşekkür ederim.

• Kodi kullanın. Afişleme ve altyazı indirme işlemlerini yapabiliyorsunuz kodi ile. Nette birçok bilgi var bunların nasıl yapıldığıyla alakalı. Bir de wrapper uygulamasını bulup kurun ki filmi oynat dediğinizde kodi playeri yerine daha başarılı olan himedia'nın playeri ile oynatsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Yapmaya çalıştım olmadı rica etsem beni 5333536340
    Dan iletişim kurabilirmisimşz ne zamandır uğraşıyorum yapmadım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

• İyi günler himedia Q3 sahibiyim. Kodi çok eski versiyon olduğu içşn sildim. Playstore'dan yeni kodiyi indiremiyorum cihazınız bu sürümler uyumlu değil yazısı çıkıyor ne yapmalıyım?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayhanpulurbey

İyi günler himedia Q3 sahibiyim. Kodi çok eski versiyon olduğu içşn sildim. Playstore'dan yeni kodiyi indiremiyorum cihazınız bu sürümler uyumlu değil yazısı çıkıyor ne yapmalıyım?
    Netten daha önceki sürümleri bulup deneyin. 16 ile başlayan sürümler olabilir.

• Teşekkür ederim. 16. sürümün en son güncellemesini yükledim. Şuan çalışıyor sorunsuz bir şekilde. 19 çıkacakmış Q3 onuda çalıştırma değil mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar hepinize iyi günler dilerim.
    Himedia Q3 kullanıyorum. 16.0 yüklü. Netflix playstore'dan gözükmüyor. Anlayamadım. Yardımcı olurmusunuz rica etsem?
  • 
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.